Ahoj
Pytal som sa ho ale odpovede som nedostal, aspon nie priame. Je to troska zlozitejsia napisat v par vetach, ale v podstate som z toho vsetkeho co uci, nepochopil skoro nic. (To "skoro" je velmi dolezite slovo.)
Je to uz nejaka doba co som tam cvicil a je dost mozne ze sa uz toho vela zmenilo, ale sam tomu neverim (mozem sa mylit).
U koho sa ucil? neviem, a asi ani nechcem vediet, nezaujima ma to...
On sam mi povedal ze vsademozne, spominal aj nejake miesta ale to si uz vazne nepamatam. Ziadny certifikat nemal a ked som sa pytal ze ako by sme ho mali oslovovat povedal ze ako chceme: ucitel, sifu, sveto....
S kym sa zdokonaluje? ... neviem...
Trening: tvrdy, velmi tvrdy, zo svetom som nikdy necvicil, len s instruktormi. Z odstupom casu mozem povedat ze tam to nebolo to co by to malo bit, zhluk pohybov ktorych vyznam nebol asi drvivej vacsine jasny. Instruktori boli prehnane arogantny, vulgarny, agresivny (to sa nezmenilo- bol som na poslednom nabore v BA).
Jedine co ma na tej celej skusenosti stve je ten strateny cas a peniaze co som do prochotskeho investoval...velmi zla investicia...
Toto cele je ciste moja skusenost...
Nieje nad osobny kontakt...
Wushi: Ak sa chystas na cokolvek pocitaj so vsetkym a este aj s niecim naviac. Nie ze by boli taky dobry,silny, alebo nebodaj sikovny skor zakerny a to s velkym Z, vsetko budu robit ako skupina...
Ak by si mal nejaky zapas s kymkolvek od prochotskeho v ratane prochotskeho 1to1 urcite by si bol milo prekvapeny. ( to som povedal viac menej za seba)
A ak by si mal urcite mi napis.....

))