od wushi » pon 20. čer, 2005 6:02
md201 - ešte stále neviem, s kým mám tú česť, takže sorry, ale tvoje argumenty (žiadne konkrétne) a neustále napádanie je trápne a detinské...
- tvrdíš, že vieš viac, ako si myslím - dokáž, ukáž, predveď...neskrývaj sa stále za wanga...
- klamem - ok, dokáž...buď konkrétny, inak je to mlátenie prázdnej slamy...
- tvrdím a stále tvrdiť budem, že wang spáchal podraz na priateľa, ktorý ho sem dotiahol...bez toho by bol presne tou nulou, akou tvrdíš, že som ja...pretože v číne naozaj neznamenal takmer nič, bol telocvikár na jednej zo stovky škôl v Qingdao...
- všetky veci, ktoré sme prezentovali ešte spolu ako tandem, boli súčasťou reklamy (ak ti to niečo hovorí) a vytvorenia imidžu, ale asi nevieš, čo to je, hádam z tvojho úžasného postrehu, keďže si minule prišiel na to, že wushi je marek školuda (pritom som veľa svojich príspevkov podpísal, mám tu všetky kontakty, webstránku, kde sú o mne všetky údaje, atď....)
- veci z webu neodstránim, je to história školy a tá, nech už bola akákoľvek, je neodškriepiteľná...
- tak tvrdíš, že všetko som to posral ja - to je silná káva...áno, výpoveď dostal wang odo mňa, ale až po tom ako som sa dozvedel o pripravovanom podraze...mám na to dvoch svedkov, jeden čínsky hovoriaci slovák a druhý číňan, obaja o tom vedeli, bohužiaľ nepokladali za vhodné sa vkladať do vzťahu mňa a wanga...
- apropó, o tom číňanovi, ktorého tu spomínam, tvrdil wang, že je na mňa nasratý za nejaké staršie veci - pred dvoma týždňami som s ním bol v Qingdao, výborne sme pokecali a potvrdil mi, že je to klamstvo a wangov výmysel...
- ak si myslíš, že som nula, ok, tvoj názor, to isté si ja s odstupom času myslím o wangovi, hlavne po tom, čo som navštívil dvakrát Qingdao a zhováral sa s mnohými majstrami wushu, z ktorých ho nikto (!!!) nepoznal...napr.majster Song Jiliang, ktorý bol niekoľkonásobným majstrom Číny v sanshou (sanda) a pozná takmer všetkých majstrov v Shandongu (nielen v Qingdao)...
- inak, klameš vlastne ty - ja že mám prvý duan? a odkedy? nikdy som sa s niečím podobným nechválil...mám keď tak prvý toan v Shaolin Kempo kung-fu, skúšky som skladal u troch majstrov tohoto štýlu v Moersi, Nemecko, trvali celý jeden deň a zložil som ich úspešne bez akýchkoľvek "zadných dvierok"...ďalej som držiteľom druhého jie, čo boli stupne udeľované pred "slávnymi" duanmi v číne a dostal som certifikát od wanga...nehanbím sa za to...takže z milosti mi nikto nič dávať nemusel...
- ešte by ma zaujímalo akéže praktiky som to používal - nútil som žiakov do niečoho? zastrašoval som ich? alebo som nebodaj trápil wanga?
len ho ľutujte, to on potrebuje...on je ten jediný chudáčik, ktorý tým všetkým trpel...a cvičte u neho, kľudne, je mi to úplne fuk, vyjadril som len svoj názor a na to mám právo...
- neurážam ťa nadávkami ako to robíš ty, všetko sa ti snažím vysvetliť jasne a stručne aby si to pochopil, bohužiaľ, nemáš ani toľko slušnosti, aby si sa predstavil....
- ešte k minulému príspevku - ča sa týka Mira Hanáčka, názor naňho som nezmenil a ani mu neleziem do riti, nemám prečo, od daného incidentu sme sa stretli raz na námestí v BB a vymenili sme si pozdrav, toť vsjo...len mi je záhadou, prečo sme teraz mi obaja podľa teba a tebe podobných hajzli...nebude to v niečom inom? žeby to mohlo byť aj opačne? zamysli sa...
- ospravedlňujem sa ti zároveň za dva hanlivé výrazy, ktoré som použil v piatok, musel som písať rýchlo a nemal som čas sa zaoberať výberom vhodných výrazov....
- ak už konečne budeš mať toľko slušnosti a podpíšeš sa svojím pravým menom a nebudeš sa skrývať za anonymitu webu, budeme môcť pokračovať v debate...inak končím s tým, že nie si hoden ďalších reakcií...
s pozdravom
Marek ©koluda alias Wushi
P.S.: tvrdil si, že sme neboli pripravený na príchod ázijskej kultúry - ty si asi nejaký znalec, neviem, ja sa Ázií venujem už takých cca.12 rokov a zdá sa mi, že fakt nie sme pripravení - na to, že každý číňan je hlavne v prvom rade obchodník a až potom priateľ....ale to nemôžeš ako laik vedieť, to by si musel byť s nimi takmer každodenne ako ja...
- a k tomu "nabaleniu sa" - na škole som stratil cca.300.000,-Sk a kopec námahy a času...ak tomuto hovoríš hamižnosť a neúcta a snaha o nabalenie sa, tak si divný...