KLAN

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod pavela » ned 13. lis, 2005 2:53

RBR píše:
pavela píše: pucmaz, jedna japonečka se mi tam taky připletla(ostatně právě japonka byla moje první asiatka, to kdyby moje nacionalistická polovička věděla, tak mi vyškrábe oči :lol: )

Jakou máš adresu do Číny? ®e by jsme napsali malý přátelský bonz. Pak by jsi nám mohl napsat nakolik bylo Tvé kung-fu účinné v reálné manželské rvačce. Teda pokud přežiješ

RBR

PS: musíme si pomáhat :lol:
Když manželka začne ječet, tak je každý kungfu k ničemu. Littlearts, zkus to, použiju slova jednoho známého který když se ho ptali jaký to bylo, tak povídá, já ti nvim, já jsem omdlel :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 13. lis, 2005 2:54

Panda píše:2Pavela

pavela píše:
bleble píše: proč bych si měl fandit u vzhledu, kde žiješ, U holek je důležitej vzhled, u kluků prachy. Když je peněženka naditá, i starý plešatý tlustý zpocený dědek se změní v očích dívky v manekýna to nevíš? :lol: :lol: :lol:

A ty si ženatý?s těmihle názory? proboha proč? :wink:
Názory bohužel nepomůžou, musíme tam všichni :?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 13. lis, 2005 10:36

a co s tymy m peniazmi pre Raptora??? :twisted: :twisted:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: dfd

Příspěvekod Anonymní » ned 13. lis, 2005 11:37

Raptor píše:
littlearts píše:Pokud mi někdo sežene přesnou adresu té herečky nebo tel a zjistí jestli je vdaná tak dám odměnu 20 000,- :wink: :wink: :wink:

Obrázek

Zhang Ziyi 章子怡
stav: svobodná
adresa: 北京市丰台区鹏润家园静苑A座 1810室

účet mám u Komerčky, kdy můžu očekávat platbu?

Jen pro informaci:

Zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

Část osmá
Závazkové právo
Hlava dvacátá: Veřejný příslib

§ 850
Veřejným příslibem se zavazuje ten, kdo veřejně prohlásí, že zaplatí odměnu nebo poskytne jiné plnění jednomu nebo několika z blíže neomezeného počtu osob, které splní podmínky stanovené ve veřejném příslibu.

§ 851
Nestanoví-li podmínky veřejného příslibu jinak, obdrží odměnu ten, kdo je nejdříve splní.

§ 852
Splní-li podmínky veřejného příslibu současně několik osob a z jejich obsahu vyplývá, že odměnu má dostat jenom jedna osoba, rozdělí se odměna mezi ně rovným dílem.

podmínky si nesplnil takže všechno je ok

]Pokud mi někdo sežene přesnou adresu
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: dfd

Příspěvekod Anonymní » ned 13. lis, 2005 11:55

Anonymní píše:
Raptor píše:
littlearts píše:Pokud mi někdo sežene přesnou adresu té herečky nebo tel a zjistí jestli je vdaná tak dám odměnu 20 000,- :wink: :wink: :wink:

Obrázek

Zhang Ziyi 章子怡
stav: svobodná
adresa: 北京市丰台区鹏润家园静苑A座 1810室

účet mám u Komerčky, kdy můžu očekávat platbu?

Jen pro informaci:

Zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

Část osmá
Závazkové právo
Hlava dvacátá: Veřejný příslib

§ 850
Veřejným příslibem se zavazuje ten, kdo veřejně prohlásí, že zaplatí odměnu nebo poskytne jiné plnění jednomu nebo několika z blíže neomezeného počtu osob, které splní podmínky stanovené ve veřejném příslibu.

§ 851
Nestanoví-li podmínky veřejného příslibu jinak, obdrží odměnu ten, kdo je nejdříve splní.

§ 852
Splní-li podmínky veřejného příslibu současně několik osob a z jejich obsahu vyplývá, že odměnu má dostat jenom jedna osoba, rozdělí se odměna mezi ně rovným dílem.

podmínky si nesplnil takže všechno je ok

]Pokud mi někdo sežene přesnou adresu
ha pravdu ma...raptor si v pi..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Peta » ned 13. lis, 2005 13:08

littlearts: :roll: oujéé, ty si fakt myslíš, že by kvůli tvejm slintům někdo někoho vyzval na souboj? váhu syých slov si ostatně bravurně předvedl svojí kauzou s Raptorem... akorát zamořuješ okolí svýma verbálníma splaškama a říkáš tomu UPŘÍMNOST... :roll: na hrdost si vzpomeň, až ti někdo nakope ten tvuj upovídanej zadek.
Peta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » ned 13. lis, 2005 13:24

lettlearts: to že upřímě říkáš co si myslíš ještě neznamená, že to je skutečně pravda a taky né všecko se musí vyžvanit, hubu na špacír si pustí spousta lidí když má blbou náladu a myslí si, že má kolem sebe přátele a nebo se v jeho povaze jen schovává třeba malá závist? Může to bejt stejný jako když já řeknu s humorem vo kamarádovi kterej si jednou připálí, když ho parta zrovna zvrhne, že "Ten už je hotovej, prostě tvrdej závislák" nebo si děláme například v malé skupince srandu z běžeckého stylu kamarádky které utíká kočka, ale nikdo z nás jí to nebude vyčítat a pokud zrovna zase nepoběží a nezauzlujou se jí nohy tak si na to ani nikdo nevzpomene, rozhodně nepudem, nevyfotíme jí a nebudem všude ukazovat "Hele, tahle holka běhá jak postižená". A jesi jseš upřímnej tak jak říkáš, tak by ses měl naučit zapomínat a neshazovat lidi jen za to, že někdy něco zvorali a už vůbec né veřejně.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: sd

Příspěvekod Anonymní » ned 13. lis, 2005 14:07

littlearts píše:člověk bez hrdosti je jako houba bez nohy.... :lol: :lol: :lol: .Jediný co dělám chlapi je to že sem upřímnej.Ale to se obvykle s v dnešní době moc nenosí...

:

To littlears: Tak to Ty jsi asi bez noh, ne ? -kdyz rikas jen tu pravdu :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...