Hladik - diskuze

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Sennin » pon 24. kvě, 2004 9:00

Kocka píše:Zatim se stale snazim z toho vzpamatovat a srovnat si to v hlave, byl to opravdu zly zazitek.
S temi pohary to bylo opravdu vtipne, Hladik je tam doslova rozhazoval. Jak tu jiz bylo receno - zacatek o hodinu pozdeji (za dve stovky vstupneho bych cekala lepsi poradek), vsichni tam porad pobihali a neco resili.
Uprimne me prekvapilo, ze prestoze slo o turnaj v kungfu, jako jeden z rozhodcich tam figuroval sensei z karate 8O a taky mezi soutezici se zamichali asi ctyri mali cinanci v kimonech.
Rozhodne podnetna byla kulturni vlozka v podobe dvou deticek ve zlatych obleckach, co tancily rokenrol nebo kyho certa.
Pokud jde o kungfu, tak k tomu se nemuzu odborne vyjadrit, nejsem zadny superznalec - ale bylo mi z toho nanic, jednim slovem KATASTROFA :-(

...počkej, jaké dvě stovky vstupného??? Já si koupil ve vrátnici za 2 koruny návleky a normálně jsem šel do tělocvičny, nikdo po mě vstupné nechtěl (to asi ta moje vyholená palice :lol: )...asi jsem vypadal jako hladíkovec :lol:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pon 24. kvě, 2004 10:07

ano, to sa stávalo úplne bežne, že chlapíci s vyholenou lebkou prešli bez vstupného a vôbec bez problémov...
len keby boli nejaké foto, chcem sa zasmiať...
k tým číňankom na placi - to akože závodili v japonskom gi, či som to nepochopil??? lebo by ma to celkom zaujímalo, či sa zúčastnili aj aziati, bolo by to trošku kruté...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pon 24. kvě, 2004 10:18

wushi píše:ano, to sa stávalo úplne bežne, že chlapíci s vyholenou lebkou prešli bez vstupného a vôbec bez problémov...
len keby boli nejaké foto, chcem sa zasmiať...
k tým číňankom na placi - to akože závodili v japonskom gi, či som to nepochopil??? lebo by ma to celkom zaujímalo, či sa zúčastnili aj aziati, bolo by to trošku kruté...

...no, nebyli to číňánci, ale vietnamci (a uměli česky :) ), seděl jsem za jejich rodičema :) - obchodníci, jak jsem pochopil z jejich řečí...
Cvičili v karategi, dva měli žlutý a dva zelený pás - věk od 6ti do 9ti let... A bylo to klasický šotokan-rjú.

...jen mě udivilo, že se tam chystalo dost lidí, ale já si všiml, že tam bylo moooc příznivců Hladíka, pak skupinka cca 5ti lidí, kteří se bavili jako já (fotili a točili) a ještě asi tři lidi - podle reakcí bych soudil na znalce a ti taky neměli nic společného s Hladíkem... Takže nás tam mohlo být tak k deseti???
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WICKING » pon 24. kvě, 2004 10:21

horror...
osobne se Lam Chun Faiovi divim.
Vycerpavajici, smutny... co vic dodat.
Navic mam pocit, ze GF "grandmastra" Hladika je rok od roku horsi... to je co rict, kdyz to vypada, ze jenom napodobuje pohyby...
no nic... prisel jsem, videl jsem a odesel jsem
tu dovolenou, kterou si ale musim vzit, abych to rozdejchnul mi nikdo nezaplati :(
WICKING
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » pon 24. kvě, 2004 10:30

to ti rád verím...ja som tak rozdychával jeho vystúpenie na viacerých Budo-gala (aj v bratislave)...
kua, ale tých zastáncov (nedá sa to nazvať žiakmi, žiaci totiž majú mozog...)má furt dosť...
má niekto už nejaké foto???? :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WICKING » pon 24. kvě, 2004 10:37

zapomnel jsem dodat, ze "grandmástr" Hladík cvici samozrejme Hun-Kýn :)
WICKING
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » pon 24. kvě, 2004 11:16

znelo to skoro ako hún (sky...) kýn, a to by sme sa dostali k nejakému ugrofínskemu bu, ktoré má pôvod bohvie kde na území kniežaťa Ukropczanyiho... :lol: :lol: :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kocka » pon 24. kvě, 2004 13:59

Sennin:

Mozna jsi ty vypadal jako hladikovec, anebo jsme my vypadali jako mackovci :mrgreen:
Kocka
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Sennin » pon 24. kvě, 2004 15:04

Kocka píše:Sennin:

Mozna jsi ty vypadal jako hladikovec, anebo jsme my vypadali jako mackovci :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

...prostě: každý jsme nějak vypadali, ale já jsem ušetřil :mrgreen:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 7:27

zaujímala by ma najmä zostava samotného "gránmastra"RH, nevidel som ho cvičiť asi 2 roky, tak chcem posúdiť, ako na tom je...ak to niekto natočil, hodte link... :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » stř 26. kvě, 2004 12:41

Snažil jsem se to překonat, ale mně to fakt nedá a musím se podělit...:

"Roman from Original Grandmaster Lam Chun Fai Hungkuen Kung-Fu, Prag, Czech republic in Prag, Czech republic
writes:
Dear Master.
Very gut new web seite. Many Greting from Czech republik.
Yours Roman —August 01st 2003"

Kde se jenom Roman naučil tak skvěle zeměpis a anglo-němčinu? :-)
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » stř 26. kvě, 2004 13:01

oooo, Romane, obdivujeme ťa !!!!... :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 26. kvě, 2004 23:23

Velmistre Hladiku,
Je jiste, ze jste stejny mistr v linguistice jako v Kung Fu. Verim, ze na to mate taky certifikat.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 27. kvě, 2004 7:24

...má...Si-Fu..... :lol: :lol: :lol: :twisted:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

SI FU

Příspěvekod Hyperboreus » ned 30. kvě, 2004 20:19

R.Hladík prý trénoval u ctihodného Mistra,který byl ve vyhnanství v Mongolsku.Ale i kdyby blafoval,tak toto je informace stará cca 15 let,a neříkejte mi,že za 15 let se dřevo nenaučí BU alespoň obstojně.To asi p.Hladík trénuje BU starců...a čím bude starší,tím bude lepší.Zdar
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: SI FU

Příspěvekod PrayingMantis » pon 31. kvě, 2004 6:51

Hyperboreus píše:R.Hladík prý trénoval u ctihodného Mistra,který byl ve vyhnanství v Mongolsku.Ale i kdyby blafoval,tak toto je informace stará cca 15 let,a neříkejte mi,že za 15 let se dřevo nenaučí BU alespoň obstojně.To asi p.Hladík trénuje BU starců...a čím bude starší,tím bude lepší.Zdar

Dřevo se možná za 15 let naučí BU alespon obstojně, ale pan Hladík se obstojně nenaučil BU ani za jím avizovaných 28 let! Viz třeba jeho ukázky na jeho "světových tournamentech". :D
Ostatně, kdybysme sečetli ten imaginární rok u stejně imaginárního mistra Chan Yuan Chi a přičetli dobu, kterou strávil na seminářích, na kterých se učil gung-fu, stejně nám vyjde, že se neučí BU déle než dva roky!!
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushi » pon 31. kvě, 2004 9:28

...s tým Mongolskom by to teoreticky pravda mohla byť (samozrejme, len teoreticky a za predpokladu, že o tom sú nejaké doklady)...ja som sa venoval napr.štýlu Shaolin Kempo (rozšírený najmä v Namecku a Holandsku), ktorého zakadateľom je taktiež Mongol, majster Gerald Meijers inak tiež Sifu Tse Dschero Khan Chen Tao Tse, ktorý momentálne žije v Holandsku, je (vraj) následníkom kráľovskej dynastie a jeho kung-fu je fakt dobré...niektoré fakty jeho života sú takisto hmlisté, no aspoň je priamo k videniu a má aj nejakých žiakov....čo u sifu Hladíka chýba...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » pon 31. kvě, 2004 9:36

wushi píše:dík Sennin, tak vidím, že opäť raz ma SI-FU H.nesklamal, je to typický priebeh jeho akcii...ak má niekto fotky, zaveste, pošlite, ukážte....

S fotkama docela šetří, ale ty texty, kterými ten článek o jeho turnaji doplnil, jsou naprosto bombový. (ted nemyslím tu příšernou gramatiku) Jestli jsi tam ještě nebyl, určitě doporučuji shlédnout ... :-))
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 31. kvě, 2004 9:47

Zkus ale 2 roky rozkouskovat do 28 let. Logicky z toho vyplývá, že ten chudák usvědčený z jedné lži, začíná po otřepání se s novou lží. A tak to jde stále dokola. Jedná se tedy o jakýsi rozjetý vlak, který projíždí krajinou a málokdo má zájem do něj nastoupit. Proč? Protože vlastně vůbec nikam nejede a tudíž Vás nikam nemůže dovézt. Mnozí z nás by chtěli tuto Cik-cak mašinku zastavit, ale musíme si uvědomit čím je poháněná. Tuto cik-cak mašinku pohání peníze lidí, kteří touží po rychlém úspěchu a čím rychlejší úspěch jim je slibován, tím více přihazují. Toto píšu proto, že už mám dost řečí o chudácích nevědomých studentech, kteří za nic nemohou. Sám jsem byl jedním z napálených studentů pastylu jménem ALLKAMPF-JITSU. To, že jsem prozřel není velikostí mého IQ. Je to pouze tím , že jsem si již nechtěl nechat prodávat rychlý úspěch, medaile,pásky, tituly a certifikáty, ale učit se bojovému umění. Ti co zůstali jsou právě ti, kteří touží a za peníze si kupují výše popsané. Jsou to lidé, kteří díky své lennosti a strachu mohou po letech ukazovat pouze své medaile, certifikáty atd.....
Tolik o Hladíkovi a jeho studentech
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 31. kvě, 2004 11:38

Hladíkovo mlčení, stejně jako mlčení jeho studentů beru jako souhlas
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...