indigo píše:XieXie:
Ahoj,
myslím, že si nepochopila úplně můj příspěvek, mým záměrem není omlouvat ( i když nějaké poznámky si neodpustím) svoji blbost a zaslepenost, kvůli které jsem trénoval 5 let něco, co jsem ani trénovat nechtěl a nerozšířil si obzory někde jinde.
Ja myslim, ze jsem to pochopila dostatecne, ale nase zkusenosti jsou jine a proto jsem se o ne taktez podelila.
Kazdopadne jen dodam ( nebudu kopirovat cely tvuj prispevek ) je tezke na plakat napsat spoustu veci co ty navrhujes, plakat je od toho, aby strucne informoval a prilakal pozornost. Vis, pokud mohu mluvit za sebe a dalsi lidicky co delaji BU, vzdy mas svobodnou volbu, nikdo te nenuti, aby jsi musel zustat u nekoho x let, kdyz mas pochyby. Co nebo kdo ti brani jit se podivat jinam ??? Pokud si projdes ruzna vlakna zde na serveru, tak zjistis, ze ti co chteji neco delat a nemaji predstavu, tak jsou jim nabidnuty skoly a je jen na nich se jit podivat, dnes si vetsinou muzes prvnich par treningu zkusit zadarmo a o to preci jde. Vybrat si. A postupem casu ti opet nikdo nebrani aby jsi odesel, nejsme sekty

Ale zase mas pravdu v jine veci, kdyz nic jineho nebylo. Chapu, to se stava....
indigo píše:Sorry, ale to je logický nesmysl
Mozna je nase logika odlisna, ale ja si myslim, ze to je OK. Navim jak ty jsi se ucil jezdit na kole, nebo plavat, ale kdyz jsi zvladl zakladni veci nechtel jsi treba ten kopec sjet, nebo se potopit ? A musel ti to nekdo sahodlouze vysvetlovat, asi ne. A hlavne, ted mi dovol te znovu citovat
indigo píše: Kdybych se měl tedy držet tvého srovnání s downhilláky, tak když z té asfaltky vyjedeš sám na kopec a pak se plnou rychlostí rozjedeš z kopce bez nějakého fundovaného downhilláckého know-how, skončíš stejně špatně jako když se na ulici objevíš v nesprávný čas na nesprávném místě a budeš sázet na gymnastiku místo na bojové know-how
Tohle jen ukazuje na tvoje pochopeni problemu, a mozna nejen BU, nikdo nerika, ze hned musis jet plnou rychlosti, veci se uci tak, ze je zkousis a jen usilovnym cilem, ktery si das, toho muzes dokazat. Nebo jsi sebevrah a hned to vemes na 100% to netusim.Kazdy jsme jiny, ale kecat u compu umi kazdej, ale vlastni zkusenost to je neco jineho. A skutecne nepochopis na co veci jsou, dokud je nezkusis delat jinak. Ted opet ( ac ne uplne rada ) vemu za priklad tchajtisty, hodne z nich umi povidat o cchi a o zakoreneni, ale postav je do postoje a mirne se opri nebo zatahni nebo kdo vi co. Pokud jim predem nereknes, ze to udelas, tak hodne z nich ztrati rovnovahu. A to je ta zkusenost. To same u Shaolinu, nemusis delat "mabu" se zadkem na zemi, ale pokud mas zadek jak brouk pytlik vycapenej ven, tak mi ver ze jedine co s tim udelas je ze te do nej nekdo kopne

, nebo te za par let opusti kolena a bederni pater. A BTW s temi magickymi 20 lety co zminujes, vis, kdo me zna ti potvrdi, ze stojim pevne nohama na zemi. Divne veci moc nemusim, ale rikat si veci typu, super, po 4 letech nekde je ze me mistr, sorry, to fakt nemusim. Navic jsem si do dnesni doby prosla vice systemy, avsak zaklad je vsude stejny. Jen se veci obvykle tvari jinak a pak mi ver, ze pokud ti nekde utekl maly detail, cele pochopeni se muze zmenit behem jedne vteriny. Nevim jestli mi v tomhle muzes rozumet, nejsem chvastal, ale tohle je moje zkusenost. A ano, mimo treningu mam za sebou hodne hodin cviceni a nemusi to byt jen cviceni toho co delas v hodinach, ale jsou to spis prakticke veci. Fuj, to jsem zvedava, kdo se na tomhle sveze
Je skoda Indigo, ze jsi prave kvuli tehle zkusenosti skoncil, mozna ale, ze prave proto se tak stalo a ted mas otevrenou volbu zkusit neco noveho a mozna, ze uz te to tolik nezklame. Kdo vi. Hodne stesti