[b]WT WT WT WT !!![/b]

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » sob 13. lis, 2004 13:27

Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 11:33

zkopírováno z : http://www.specnaz.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0

Vy od WT to máte FAKT srovnané :lol:

--------------->Tak tomu velmi neverim ja som videl Leung Tingove kvality nazivo a bol som na eminari ktori viedol Leung Ting spolocne s Williamom Cheungom v Australii a oni obidvaja boli jeho ziaci ved Leung Tingov system je najrozsirenejsi vo svete a jeho brat je majstrom ciny v zapasoch kung fu.
A toto mam overene priamo z Hong Kongu ze EWTO ma certifikaty a vsetky povolenia k sireniu Leung Tingovho systemu. Na slovensku mame takych co sa snazili viest taketo reci o Leung Tingovi tiez napriklad Svetozar Prochotsky ,, majster Wing Chunu" a pritom ho odnas porazil obycajny ziak co ma len 6 ziacky stupen a toto je majster. Najprv treba vidiet nazivo to co dokaze Leung Ting a potom sirit onom taketo veci.

-------------->Ja verim tomu co som videl na vlastne oci ved Yip Man vyhlsil osobne Leung Tinga za prezidenta Wing Tsunu ktori zrobil federaciu International Wing Tsun federation. A otom ake ma kvality Leung Ting hovoril aj Jackie CHan a on s nim aj osobne trenuje. Ak by Leung Ting nebol na takej urovni tak by si ho Jackie nevibral ved on ma take moznosti ze by si mohol zaplatit aj inych majstrov. Ja niesom proti ziadnej skole ktora pochadza od Yip Mana ci uz je to Williama Cheunga alebo Leung Tinga

---------------->No tak s tym nesuhlasim toto viem ze s nim trenuje Jackie bol som na viacerich seminaroch Leung Tinga a bol tam s nim aj Jackie Chan ved staci si pozriet film Rachot v Bronxu kolko tam su techniky z Leung TIngovho Pak sao ciklu. Je vela ludi co sa snazi spinit jeho meno to poznam aj s ineho bojoveho umenia ale nechcem ho menovat kde sa snazia spinit meno jedneho majstra ktori ako prvy clovek zo zapadu trenoval z majstrom z japonska a on je uznavany na celom svete a ten co onom siri reci je znami len tu v strednej Europe aj to mozno ne v celej.
Ved Leung Ting uz robil zopar seminarov aj s Williamom Cheungom a ked este toto bude niekto tvrdit ze ani on nieje jeho ziak tak to uz potom neviem co si mam mysliet. Mna to ani velmi nezaujima kto ucil Leung Tinga ale staci si pozriet na akej urovni sa cvici jeho styl ja som vyskusal uz vela bojovich umeni a cvicil som aj viac druhov Wing Chunu ale najviac premna znamena Leung Tingov system.

:lol: Komplet si to přečtěte na odkazu nahoře, je to opravdu hardcore.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 01. kvě, 2005 9:55

Nedá se někde na netu najít video s fightem Boztepe vs Cheung????
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 02. kvě, 2005 10:16

karamba netrep ,sam som bol na otvoreni skoly wt v ziline kde wt ani neprislo lebo im sveto volal , ze pride ich pozriet...

jax: ale je ,uz tu niekto daval na to link pohladaj /ale nic moc tam vidiet nie je asi to ani nestoji za tu namahu/
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 04. led, 2006 10:37

Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...