Moderátor: pm
37stupnu píše:Pro ROPUCHU:videl jsem oboji.Sami WT zkouseli techniku kickboxu a zvlaste,kdyz si nandali rukavice,bylo to malinko amaterske.Nektere jsem videl i mimo trenink WT v boxerne a stavalo se,ze jim byli srazeny retezaky a dale uz to bylo v jine rezii.Kazdopadne jsem videl i jine borce,kteri byli vyborni,protoze uz meli predchozi zkusenosti nebo trenuji trochu navic nez ostatni.
Kadena de mano neni specialita escrimy.Existuje mnoho stylu a skol filipinskeho boje a kazdy si kombinuje styly a techniku podle sveho.Castecne vychazi z wing chun,ale je vhodnejsi pro lidi,kteri se nedotknou pravym loktem leve strany tela.Protoze efektivita WT je dana hlavne technikou,konci jeho efektivita svalovym rozsahem a je nahrazovana tvrdosti/moje narazka na problemy po 5.stupni/.Rozdil mezi Drdlou a Jedlickou je prikladem,jak to muze fungovat.Plynuly utok a bez zadrhnuti prechod do paky ci podrazu je to co me na WT fascinuje.Vice by se meli vyjadrit odbornici.
Voblud píše:Senior píše:Pro 37stupnu:
Jaký je rozdíl mezi Drdlou a Jedličkou?
Drdla je malej psychopat a Jedlička větší
Senior píše:pro vobluda a microElephanta:
No dobrá, ale jak se to projevuje nebo z čeho tak soudíte, cvičili jste pod nimi? Neprovokuju, zajímá mě to.
severin píše:Myslim,ze se chce konkretne vratit k WT na ulici a srovnani s jinymi bj.um. Videl jsem taky zakladni sestavu WT,tusim do 3.st a ty moje zraneny zapesti toho moc nevykrouzili,o vytaceni loktu ani nemluvim.Samotnyho me zajimaji postrehy od WT,jak se vyrovnavaji s tvrdym utokem,napriklad hak nebo ,jak se vyrovnavaji jini s tema jejich retezaky.Predpokladam,ze na treninku WT na sebe neutoci takovou intenzitou jako na boxu.
FAUSTUS píše:Záleží k čemu chceš vyprovokovat informace?
chonglee píše:FAUSTUS píše:Záleží k čemu chceš vyprovokovat informace?
informace ne,ale ty jsi se nechal hned.
Co se háku týče, řeším ho buď protihákem nebo přes fuksau -
jestli si rozumíme je to ten rozmáchlý pohyb ze čtvré věty?nevim kam až ho děláš ty,ale pokud ho děláš jako klas.kontra viz šimon a matouš tak to vyjde vždy i stou pákou na loket co šimon dělá.jestli k tomu děláš přímý úder a vytočení tak budha tvé kroky provázej... když tě nezklame stabilita tak tě dožene druhá ruka protivníka.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků