Moderátor: pm
Empty_Bell píše:Kdyby jste si někdo chtěli pořádně zacvičit, žádné tanečky, a navíc konečně pochopit smysl vnitřních cvičení, dejte mi vědět. Bude to zcela zadarmo a neopakovatelným způsobem!
Podrobnosti si zájemci mohou vyžádat na mém mejlu, nebo na stránkách poutníků.
P.S.
Vnitřní učitel se nemýlí!
MaJ píše:Empty_Bell píše:Kdyby jste si někdo chtěli pořádně zacvičit, žádné tanečky, a navíc konečně pochopit smysl vnitřních cvičení, dejte mi vědět. Bude to zcela zadarmo a neopakovatelným způsobem!
P.S.
jsi nemocny magor....
Martin
Empty_Bell píše:MaJ píše:Empty_Bell píše:Kdyby jste si někdo chtěli pořádně zacvičit, žádné tanečky, a navíc konečně pochopit smysl vnitřních cvičení, dejte mi vědět. Bude to zcela zadarmo a neopakovatelným způsobem!
P.S.
jsi nemocny magor....
Martin
ó děkuji slepičí prdelko, máš pro mě ještě nějakou laskominu?![]()
Sabbé sattá bhavantu sukhitattá!
roza píše:cililink
MartinMartin píše::arrow: empty bell
Ty se asi nemas moc rad vid?
kurt78 píše:
kéž jsou všechny bytosti šťastné
MartinMartin píše::arrow: empty bell
Je lepsi mlcet a vypadat jako hlupak,nez promluvit a dokazat to. Jenze to by si te nikdo na netu nevsimal vid?
kurt78 píše:4eb a preco si furt meles to svoje hviezdne, a neodpovedas na obycajne otazky?
nebudem prekladat ziadne om nima sivaja ked uplne ignorujes realitu a normalnu komunikaciiu...
Empty_Bell píše:kurt78 píše:4eb a preco si furt meles to svoje hviezdne, a neodpovedas na obycajne otazky?
nebudem prekladat ziadne om nima sivaja ked uplne ignorujes realitu a normalnu komunikaciiu...
Co se týká semináře, podrobnosti se můžeš dozvědět, když si o ně napíšeš mejlem.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků