..tak toto je prve video WCH ktore sa mi rokoch celkom paci.. ..na WCH dobre hodove techniky..som to necakal

Moderátor: pm
sirWallace píše:Tak ted jsem opravdu zmaten... Je skoro 6 hodin rano a ja tohle vlakno zacal procitat priblizne v 8 hodin vecer... A prave mam velke nutkani zalozit si vlastni skolu WT.. Co na tom, ze od patnacti let cvicim kickbox.. Stejne to nikdo nepozna...Prachy budou a aspon nemusim makat.... Jako cloveku kterej nerozumi tomuto tematu ale moc by chtel , je mi z toho vseho kolem WC smutno... jeste kdyz pomyslim na Vas, kteri se tomuto stylu venujete.. Obdivuji Vasi schopnost byt nad veci ... Nepovazuji se zrovna za agresivniho cloveka,ale opravdu bych nejradsi vyrazil do nekterych skol WT a tyhle s.ace nakopal do tlamy.. Nepochopim, jak nekdo muze cvicit u nekoho klidne nekolik let, davat mu za to prachy (coz je Vase vec),ale co je horsi podporovat ho v mateni dalsich a dalsich lidi... Karlat a spol... Sakra copak jste nikdy tem vasim uzasnejm ucitelum nezkusili dat pesti?? Na tech bajecnejch videich, je videt , ze by to neustali a myslim, ze by jste se aspon vyvedli z omylu a nemuseli by jste tu ze sebe delat voly... Co tady..ale hlavne v zivote! Cim dele se kickboxu venuju, tim vice na nem zacinam nachazet nedostatku... Ale jedno vim jiste... Kdyz si vezmu boxerky, stoupnu si do ringu , nebo proste jen tvari v tvar komukoliv, uz nejde lhat.. Ted uz musim umet... A ja vul si myslel, ze to tak je skoro ve vsech BU/BS a asi jsem se zmylil... Je mi z toho vazne divne... Je mi sice zatim jen 24 let,ale myslel jsem , ze uz jsem tak nejak malicko dospel, ale ted vidim, ze jsem byl a porad jsem jen najivni dite...
Ani nevim co jsem timhle prispevkem chtel rict...ani to zrejme nedava smysl.. Asi nic..ale pochopte me , dal jsem tomu vlaknu celou noc, a ted ty svoje pocity potrebuju nekomu sdelit a vsichni spiTakze tento muj prispevek berte jen jako projev soucitu Vam, kdo praktikujete WC.. mrzi me ze je to tak a ze se takove veci vubec dejou... Hodne uspechu pri cviceni.. A nezlobte se prosim za OT!
Vrozkrokkop píše:Luen: Ale tak tu by snad dal ne?
luen píše:Lidi, tohle je naprosta perla:
http://www.youtube.com/watch?v=euF4qFQjs0M
...ale fesak kluk v peknem oblecku s asiatkou
http://www.youtube.com/watch?v=y657YF-xXv8&NR=1
romanon píše:Wing Chun - Frantisek Arvay - Drahovce/Slovakia
obrana s/proti nozu/nozom
http://www.youtube.com/watch?v=ni-PMINkThc
romanon píše:no hej to mas pravdu, cvicime viacmenej spectar kde wing chun je tak na 80% a ostatne su zmiesane z inych, napriklad aj filipinske umenia.. Popravde, nazov je to posledne co ma zaujima
romanon píše:jasne..
btw, ked si to pozres cele a nielen prve 2 minuty, uvidis tam jasne tahy z WCH
luen píše:romanon píše:jasne..
btw, ked si to pozres cele a nielen prve 2 minuty, uvidis tam jasne tahy z WCH
Tak jsem to fakticky dal cele a zadnej wing cheun ... filipiny
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků