Moderátor: pm
romanon píše:ale toto neni sparing ale ukazka technik to je trochu rozdiel
romanon píše:uz som pisal ze mi nezalezi na nazve ani z ktorej vetvy to pochadza ani kontinentu, vazne je mi to fuk, nehrabem sa v tychto veciach. Pre mna je dolezite aby to fungovalo v reali, to je priorita cislo jedna, vsetko ostatne je vedlajsie...
DaveStone píše:To video s maníkem v pěkném oblečení mi připomnělo jak jsem kdysi trénoval wing chun v Brně.
Můžete sem někdo dát videa jak funguje ten správný (funkční) wing chun (cheun) proti jinému stylu? Moc by mě zajímalo jak to má vypadat v praxi, když už je zde spousta videí jak to vypadat nemá. A co třeba styl Emina Boztepe? Ten je dobrý (funkční) nebo ne?
2 luen: Honzo prosím tě jak to vypadá s tím tvým známým (nebo žákem) a otevřením školy na Moravě? Zajel bych se tam rád podívat.
hellas píše:Macecha chcels řict, ne?![]()
![]()
![]()
Dusba píše:tvrzení, že ona "problematická hong kongská šablona" cvičí chi sao sama pro sebe je podle mého skromného názoru přinejmenším hodně odvážné![]()
Dusba píše:Myslím, že je potřeba si uvědomit, že "JSME RŮZNÉ PLODY Z JEDNOHO STROMU". A zároveň, že by měl být zachováván respekt k ostatním ligitimním liniím.
Dusba píše:Zdejší diskuse o WCH na mě nepůsobí jako diskuse, nýbrž agitka. Ačkoliv chápu, že bohužel stále platí "mé wing chun je lepší než to tvé"
Jamamba píše:Ahoj,
jen pro doplneni, nemyslim si Honzo, ze vsechen wing chun v Hong Kongu bude podle toho vzorce, kterej pises, myslim, ze i v Hong Kongu se nejde Wing Cheun podle tveho gusta, spousty veci, ktery jsem ted v Hong Kongu za posledni dva roky videl, protoze tam jezdim odpocinout a tak tam zustavam dele, me docela prijemne prekvapili.
Jde spis o to, ze Yip Manovo vzorec byl takovej, ale to vime proc, ze. I v Hong Kongu jsou lidi od Sam Nang sifu (r.i.p.) a dalsich.
Ale jinak souhlas.
romanon píše:http://www.youtube.com/watch?v=a4Fbl4Oymkw&feature=feedrec_grec_index
romanon píše:strasne rad by som videl nejake tvoje video, techniky, sparing a podobnekritizovat, na to ta teda je...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků