WT - Lukáš Holub .. jaký je?

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

WT - Lukáš Holub .. jaký je?

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 7:22

Zdravím :)
Nedávno jsem se rozhodl že začnu s WT - svým prvním BU... Pravděpodobně budu chodit v Praze k Lukášovi Holubovi.. jaký je? znáte ho někdo?
A další věc...asi hodně častá otázka... má WT význam? Ubráníš se na ulici průměrnýmu útočníkovi třeba po půl roce cvičení? Vim že to je hodně obecný... ale jaký máte zkušenosti s reálnym použitím? NEbo viděli jste proti sobě stát jednoho který cvičí WT a druhý jiné BU... jak na tom byli?
Dík moc za přípěvky :oops:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 13. říj, 2005 11:19

Toho Lukáše neznám. Může bejt dobrej, ale obecně o WT organizaci sem slyšel leccos ne uplně skvělýho.
Bejt tebou bych se podival hlavně na tréning WCH. ( http://www.wing-chun.cz ) Já bych tam čekal mnohem lepší kvalitu tréningu a mnohem menší důraz na byznis, reklamu a nesplnitelný sliby. Za kouknutí nic nedáš, u můžeš si vybrat...
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 12:36

jox píše:Toho Lukáše neznám. Může bejt dobrej, ale obecně o WT organizaci sem slyšel leccos ne uplně skvělýho.
Bejt tebou bych se podival hlavně na tréning WCH. ( http://www.wing-chun.cz ) Já bych tam čekal mnohem lepší kvalitu tréningu a mnohem menší důraz na byznis, reklamu a nesplnitelný sliby. Za kouknutí nic nedáš, u můžeš si vybrat...
___
Jox

WT organizaci??? Jakou myslíš EBMAS, AVSE, EWTO nebo jiné organizace?? myslím že tak jak si mu to napsal jsi moc neporadil.
Předně existuje dost organizací, které učí Wing Ving Tsun Chun. Uvedeného učitele taky neznám, takže jaký je radit nemůžu. Ale pokud bych měl napsat něco o Ving Wing Tsun Chun tak je to super Bojové umění.
To jestli se s ním ubráníš do půl roku nebo ne je otázkou pouze tebe a ani ne bojového umění které cvičíš. Abys pochopil co tím chci říct, jde o to, že pokud budeš chtít cvičit a budeš cvičit pořádně tak se ubráníš, pokud ne tak se neubráníš ani za deset let. Jde jenom o tebe a o to jak chceš cvičit.
Určitě mě budou jiní osočovat otázkama jak to že jde jenom o mě taky záleží jakého mám učitele atd. Jo to je pravda, ale navazuje to na sebe, můžu mít sebelepšího učitele ale když na to budu kašlat tak prostě se nic nenaučím a naopak....ale můj názor je takový že jde především o to jak chci cvičit já a co cvičení Bojového umění dám.

No pokud bych ti mohl poradit tak tam prostě běž a zkus to, i když je to tvoje první zkušenost s Bojovým uměním tak sám zjistíš jestli ti to sedí nebo ne. Třeba zjistíš že ti to nesedí a chceš dělat třeb Karate nebo jíné Bojové umění, ale to uvidíš až to zkusíš...

cvičení zdar 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 12:37

jo abych nezapoměl tak jsem
Martin Litovel
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 12:44

Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

RE: WT - Lukáš Holub .. jaký je?

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 12:45

Ahoj Snoopy,

Lukase znam asi mesic, zacal jsem chodit na WT v Kladne, kde vede treninky. Na Lukase si nemuzu stezovat, jako zacatecnik si myslim ze "hodne umi". WT muzu jenom doporucit, uplne mi nadchlo. Kdyz pujdes na prvni hodinu, vysvetli ti, o cem to je a sam se rozhodnes (vem si neco na cviceni, vyzkousis to na vlastni kuzi :lol: WT se pro me zda jako nejucinejsi BU a vubec pro vsechny, co nemaji 2m a 100kg a nechodi 3x tydne do posilovny :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 13:06

Cau, hele esli Ti muzu poradit tak se na jakekoli WT (EWTO,EBMAS,AVSE) vykasli. Ono tam nejde ani tak o cviceni jako o Tvoje penize a jako sebeobrana je to celkem, no jak to rict, proti nekomu slabsimu to mozna funguje. Ale bez si to vyzkouset, neni nad vlastni zkusenost :).
jarda
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 13:13

Jak to tedy je? :) na tomhle foru jsou dvě skupiny lidí.. jedni tvrdí že je to tnanic a že chtějí jen moje peníze a druzí že je to ok...
já za to těch 1100 měsíčně klidně dám když budu "vědět" že když budu trénovat a snažit se, že se třeba za rok ubránim...
Spousta z vás má určitě nějaký reálný zkušenosti... heeelp :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekara » čtv 13. říj, 2005 14:02

Platba 1.100,-Kč za měsíc? 13.200,- za rok? :D :twisted: :D :twisted: (Teda pokud cvičí i prázdniny).
Mazal bych odtamtud.
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 14:06

Proč? jestli tě něco naučí... v Praze takový ceny jsou.. ale když si to dáš na tři měsíce nebo případně na rok, je to samozřejmě o kus lepší...
SPíšmě zajímá to praktický použití... je tu někdo kdo to viděl nebo použil v praxi?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 14:15

tekara píše:Platba 1.100,-Kč za měsíc? 13.200,- za rok? :D :twisted: :D :twisted: (Teda pokud cvičí i prázdniny).
Mazal bych odtamtud.

koukám že mnozí dělají rychlé závěry, asi by tě mělo nejdříve zajímat kolik hodin tréninku za to je. Pak ti třeba vyjde, že to je 50kč na hodinu a neříkej že to je hodně!!! 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 13. říj, 2005 14:17

Zdar, znám Dana Bartáka co cvičí ve stejné tělocvičně jen jiný den(doufám že si to nepletu), takže asi budou ze stejné líhně, a ačkoli jsem karatista tělem i duší :) tak ti ho můžu (Dana) jen doporušit jako sqělého člověka i pedagoga, který rozhodně nemá 200cm ani 100kg a máš tedy záruku že jeho technika bude fungovat vždycky.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekara » čtv 13. říj, 2005 14:26

Snoopy, jdeš na to úplně blbě. Na netu si těžko uděláš ucelený obrázek o kvalitě jakékoliv školy. Zeptejte se na konkrétní otázku 5 lidí a dostaneš 5 názorů a když budeš mít štěstí, tak se možná 2 budou shodovat. Nevím kolik máš roků, ale zřejmě si natolik rozumný, aby jsi začal oddíl navštěvovat a ten obrázek si udělal sám. Popř. potom to s někým prober a vyměň si zkušenosti (bez vlastní zkušenosti jsou ti jakékoliv rady k ničemu). Ale dělat to naopak je opravdu blbost.
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 13. říj, 2005 14:32

Suhlas, každému vyhovuje něco jiného, takže musíč sám prozkoumívat a neboj se, nejni čeho.
2Tekara: ale má to jeden problém, že někteří lidé na treningu se opravdu začnou vybarvovat až po delší době.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

cena

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 16:12

Nechci Vam kazit iluze ale Wch je drahe obecne....u ELy se jsme platil 1500-2000 za soukromou vyuku + jsou v tom treninky kam muzes bez omezeni. Co vim od lidi z EWTO a Ivana / timto ho uctive zdravim / je to podobne. Jinak Bartak je celkem dobrej takze bych se nebal. Bez tam a ozkousej to a nedavej na naky sliny na netu.. :oops: Pripadne. mas-li moznost ozkousej jeste Yiwana anebo Kamila Komma z Kladna.
Nicmene je treba se podivat, co za kvalitu za to dostanete.....
Pohodovy vecer
D.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 21:56

viz 2 až 3 příspěvky výše. Do ničeho bych nešel kromě Mai Gei nebo Ely. Mai gei z doslechu a Ely z několikaleté zkušenosti. Pro začátek když budeš chodit na kurzy bohatě stačí. Být soukromým žákem nemá ze začátku smysl, stejně se budeš učit to samé tan sao, gang sao, pak sao..., všichni wing chunaci si jistě vzpomenou na svoje první hodiny....

Všechny zdravim
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 13. říj, 2005 22:00

Zajímalo by mě ale upřímně kolik kritiku z WCH nekdy v zivote byli na treningu WT a naopak a kolik z toho co rikate je jedna pani povidala, ja byl na obou pomerne castym hostem(i kdyz ne nejak dlouhou dobu) a muzu rict ze z meho pohledu se prete o ničem,ale to sem nepatri, akorát jitrim vasne, jen muj nazor.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 13. říj, 2005 23:45

...pokud nekdo nechodi na treningy WT alespon 3x tydne, tak do toho nema co kecat :) sorryyyy!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » pát 14. říj, 2005 6:54

Lukáše Holuba znám ze seminářů i z prázdninových soustředění, je naprosto v pohodě, můžu v klidu doporučit. Zkus sám a uvidíš.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 14. říj, 2005 7:39

tekara napsal:
Platba 1.100,-Kč za měsíc? 13.200,- za rok? (Teda pokud cvičí i prázdniny).
Mazal bych odtamtud.

Snoopy,
nevim, kde vzal tekara tuhle cenu, ale je mnohem mensi - myslim, ze to neni nic tajnyho, za rok 4.200,-- 1,5 hod 2x tydne (neni to zadarmo, ale kdyz to rozpocitas na hodinu, tak to neni tak hrozny). A zalezi jenom na tobe, jak budes k treninku pristupovat - kdyz budes o treninku hlavne kecat a delat blbosti, tak se nic nenaucis i kdyz budes chodit 5x tydne. Kdyz se ale budes chtit neco naucit a zatrenujes obcas i doma, tak to podle me ma smysl. A nemyslim si, ze to funguje jenom proti slabsim souperum - videl jsi nekdy lidi, co WT nebo WCH fakt umej? Jsou vetsinou docela mali, zadny svalovci - je to proste mekky bojovy sport, zadny pretlacovani, kdyz je souper silnejsi, tak ho obejdes... (ale nechci to s tim vychvalovanim zas prehanet, abys nebyl treba pak zklamanej :wink: ). Proste to zkus, za prvni trenink platit nebudes a poznas, jestli je to "to pravy".
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...