muj cinsky mistr, Wong Nimyi je na tyden v Cesku! Nase clenstvo ktere jsem nezastihl telefonicky ani jinak ma cas na navstevu, cviceni, apod do ctvrtka tohoto tydne...

a toto je prvni varka ceskych studentu z prvniho cviceni v sobotu

Moderátor: pm
pavela píše:Yiwane, gratuluji, že ti to vyšlo a lidi v Čechách konečně viděli jak má vlastně Wingchun vypadat. Jináč některé obličeje jsou mi nevímodkud povědomé, nějak se mi vzpomínka na ně halí do mlhavého oparu Akutolu, takže všechny rysy jsou ztrhané, kdy se objevíš v čínském ráji na zemi? Pavela
Ježíšmarjá, to bude zase šilvestrYiWan píše:pavela píše:Yiwane, gratuluji, že ti to vyšlo a lidi v Čechách konečně viděli jak má vlastně Wingchun vypadat. Jináč některé obličeje jsou mi nevímodkud povědomé, nějak se mi vzpomínka na ně halí do mlhavého oparu Akutolu, takže všechny rysy jsou ztrhané, kdy se objevíš v čínském ráji na zemi? Pavela
, v Cine jsem od 1.12.2005 (na jihu), v Pekingu od Silvestra do 12.1.2006 tak si nejak udelej cas
...
ata píše:-nemzslis ze bz ti to bylo knecemu? vzdyt cvicis honkongskej wing chun.a sam jsi do nedavna tvrdil ze v cine wing chun neniBoris68 píše:©koda že jste nezorganizovali něco i pro nečleny!
pavela píše:Yiwane, Wu Bin mi povídal, že teď má bejt nějaká velká sešlost Wingchun v HK, že je tam pozvanej jako čestnej host, nebudeš tam?
YiWan píše:par obrazku nez zprovoznime galerii na nasem webu
...
sory ale bude lepsi kdyz zustanes kde sesata píše:-nemzslis ze bz ti to bylo knecemu? vzdyt cvicis honkongskej wing chun.a sam jsi do nedavna tvrdil ze v cine wing chun neniBoris68 píše:©koda že jste nezorganizovali něco i pro nečleny!
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků