Jinak co na to říkáte? Podle mě se chlapcům z té sestavy jaksi vytratila jedna zásadní část - a to její bojová složka ... ale hezky se na to kouká.
Moderátor: pm
Raptor píše:Natrefil jsem na netu na video s Chen Man Chingovou / Zheng Manqingovou verzí sestavy ve dvojici (two-man set, two-man form) z Yang stylu Taijiquan - zmenšil jsem na polovinu a hodil ji na net, takže si ji můžete stáhnout z www.megaupload.com (45.63 MB). Kdo někdy viděl sestavu Pao Chui, kterou učí Erle Montaigue, tak to v tom pěkně pozná - je tam vidět, odkud p. Montaigue čerpal inspiraci
Jinak co na to říkáte? Podle mě se chlapcům z té sestavy jaksi vytratila jedna zásadní část - a to její bojová složka ... ale hezky se na to kouká.
Raptor píše: Kdo někdy viděl sestavu Pao Chui, kterou učí Erle Montaigue, tak to v tom pěkně pozná - je tam vidět, odkud p. Montaigue čerpal inspiraci
Yvan píše:Sestavu Pao Chui "Velkého mistra Erle Montaigue" tedy neznám.
Ale prý tady byli lidi, kteří tvrdili, že to je jediné pravé bojové Taiji a vysmívali všemu ostatnímu.
Ani nevím, jak to to s nima teď . Neznáte někoho z nich?
Kde jsou teď a co dělají ti, co v ČR čerpali inspiraci od p. Montaigue?
dondyna píše:kluci nějak mi to nehraje.to je nějakej spešl kodek?zkusim to stáhnout znova.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků