Tak tady nějaký čas sleduju ty debaty okolo VT/WCH/WT.. domlouvání soubojů atd..

Tak mě napadá.. V čem se tyto organizace od sebe liší? Konkrétně čím se liší Mai Gei Wong, který působí dojmem, že je něco jiného než ostatní..?
Xaltotun tady psal cosi o tom, že má první technický stupeň.. a to jako znamená že umí co..? Jak dlouho mu trvalo než této úrovně dosáhl..
A co Roza jak dlouho cvičí pod I. Rzounkem?...
Kolik let průměrnému žákovi trvá v různých organizacích dosáhnout siu nim tau, chum kiu, biu jee.. atd..? (Co.. Avci, EWTO, AVSE, EBMAS, MGW WCH.. nevim je tady ještě někdo jiný?)
Zajímá mě to čistě teoreticky, nemluvím tedy o kvalitě toho či onoho atd.. prostě jestli to všude funguje stejně masovým způsobem ve smyslu.. všichni co začali stejně a pravidelně chodí na tréninky postupují stejně ač jsou mezi nimi propastné rozdíly. nebo se to v každé organizaci nějak liší.. Tedy zkouškové semináře jsou skutečně zkouškové a malé děti nepostupují stejně rychle jako 20ti letej kluk.. znáte nějaký příklad někoho komu by zkoučející učitel řekl.. ty konkrétně neumíš.. přiď jindy? a to už na základních stupních.. tedy nemyslím tím to.. že Oliver smete všechny lidi co dělaj chum kiu, aniž by je prošel, jen kvůli tomu že první tři byli nic moc..
No možná je to hloupý dotaz, ale myslím že celkem k věci.
PS. nemyslím s,i že by rychlost postupu byla nějak podstatná.. spíš mě to tak zajímá..
PSS: toto téma nemá za cíl aby jste se tady pohádali, či domlouvali souboje čímž kontrolovali úrovně žáků se stejnou docházkaou v jednotlivých školách po x letech