Rozhodol som sa zer chcem zistit ako by ste sa zachovali
Vcera sme boli na jednom sidlisku na lavickach , boli sme 4ria chalani, v zadsie asi tak 50 metrov nejaka skupinka ... My sme akurat oslavovali nieco, takze sme uz kazdy mali v sebe tak cca 0,5 litra vina , ale vedlei sme o sebe vsetko v pho (teda aspon ja ) ...
Zrazu dosli zo zadu taky dvaja, jeden na bol na biku a druhy peso, ten co bol peso bol ozrany zrejme a dost velky agresor.Ja cvicim bu asi 2 mesiace konkretne wu shu .Lenze agresor mal asi tak 105 kg vahu nemal ukoncenu ani strednu skolu a neviem ci aj zakladnu vobec...Ako tam tak dosiel tak hovoril ze ked nevypadneme do 10 sek tak mi jednu prij*be , chvilku sme sa rozhodovali ze co spravime ..Neviem preco ale absolutne som si neveril nechapal somze preco pritom inokedy si verim ovela viac.. niesom ziadny streetfighter co sa rad bije s kazdym kdo pride .. Po vahani sme odisly na druhe lavicky, po 2 minutach uz isly znova knam tak som povedal ze ja sa c hcemzabavat a nie bit sa a odisly sme.. Po takych 10 min som bol uz pripity a chcel som ho ist vyhladat a vyriadit si to no prehovorily ma...Na treningoch vychytavam dost ran ale v tej situacii som proste bol prekvapeny a nemal som ani namysli aby mi vyletela ruka aby som sa do neho pustil pritom viem ze keby zautocim prvy do hlavy tak by padol
Chcem teda vediet ako by ste zareagovali vy v mojej situacii ..
mne je 17 rokov a jemu bolo tak cca 23-24 ...
bol to jeden z tych magorov co sa hraju na skinheadov