EWTO - CZECH

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

EWTO - CZECH

Příspěvekod soumen_soumen » ned 16. dub, 2006 13:32

Nazdar, no tak nám to vypadá že se hroutí česká EWTO, co (stejně jako EWTO v Německu :lol: ) ?
odešli instruktoři :

- Drdla
- Jedlička

teď
- Palát
- Drnec
- Ryneš
- Kobrle

- v minulosti lidi k EBMAS, trhnul se Bittner se všemi instruktory a udelal s Hodačem AVSE

Asi je EWTO špatná volba? Co způsobilo jejich odchod?
soumen_soumen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » pát 21. dub, 2006 20:21

Patrik Rynes ze by opustil EWTO? Tomu se mi nechce verit.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » pát 21. dub, 2006 20:31

oni ani tak neutekli od EWTO jako od kopeckýho..protože když viděli, že praha je přímo pod konigem a nemá problém a oni do něj jenom rvou prachy tak se na to samozřejmě vykašlali....kdo by se jim divil!
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » sob 22. dub, 2006 8:11

Rimmer píše:oni ani tak neutekli od EWTO jako od kopeckýho..protože když viděli, že praha je přímo pod konigem a nemá problém a oni do něj jenom rvou prachy tak se na to samozřejmě vykašlali....kdo by se jim divil!

ja se jim teda nedivim, patrikovi to preju, tak at se jim, klukum, dari.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ralph » sob 22. dub, 2006 9:23

®ádná škoda :twisted:
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod toddb » sob 22. dub, 2006 16:10

Ralph píše:®ádná škoda :twisted:

ceho neni skoda? Ze odchazej od Kopeckyho? to urcite ne... :lol:
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod karlat » pát 05. kvě, 2006 14:41

Vážení přátelé,
čistě pro případ, že by to někoho zajímalo, jsem se rozhodl potvrdit svůj odchod z EWTO. Senzace se nekoná, stručně řečeno EWTO nabízela něco za nějaké peníze, u jisté konkurenční organizace jsem našel zboží, které považuji za kvalitnější, předávané za lepších podmínek, a to nejen cenových. Nic víc, nic míň. Případné dotazy rád zodpovím-samozřejmě pouze za sebe, za ostatní odchozí mluvit pochopitelně nemohu. (Důvody našeho odchodu se asi trochu lišily).
Chtěl bych poděkovat za pozitivní znění tohoto fóra-a to upřímně-když jsme odcházeli, říkal jsem si, že to bude pro tento server tučné soustíčko...
S pozdravem Karel Palát, WMAA Plzeň
karlat
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod soumen_soumen » pát 05. kvě, 2006 16:00

karlat píše:Vážení přátelé,
čistě pro případ, že by to někoho zajímalo, jsem se rozhodl potvrdit svůj odchod z EWTO. Senzace se nekoná, stručně řečeno EWTO nabízela něco za nějaké peníze, u jisté konkurenční organizace jsem našel zboží, které považuji za kvalitnější, předávané za lepších podmínek, a to nejen cenových. Nic víc, nic míň. Případné dotazy rád zodpovím-samozřejmě pouze za sebe, za ostatní odchozí mluvit pochopitelně nemohu. (Důvody našeho odchodu se asi trochu lišily).
Chtěl bych poděkovat za pozitivní znění tohoto fóra-a to upřímně-když jsme odcházeli, říkal jsem si, že to bude pro tento server tučné soustíčko...
S pozdravem Karel Palát, WMAA Plzeň

Počkej počkej, WMAA je TA Aliance http://www.wmaa.nl/ odkud nedávno vyhodili HJ Reimerse ?
Statement k tomu je tady : http://www.wmaa.nl/news01.asp?id=40
Kde pokračujete , u koho ?
soumen_soumen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod karlat » pát 05. kvě, 2006 16:19

Jo, to je přesně ta WMAA. Sám jsem zvědav, jak se to tam vyřeší, ale upřímně, je mi to úplně fuk. Ve studiu WT pokračujeme (tím myslím já a Plzeňská škola) právě pod Dai Sifu Reimersem, který se jeví velmi OK po všech stránkách a je blízko (v Mnichově)- dostupný zdroj.
karlat
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod toddb » pát 05. kvě, 2006 16:36

To Karlat: meli jste to udelat uz davno, lepsi snad netrenovat WT nez platit takovy desatky p. Kopeckymu. Takze hodne zdaru. :)
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod soumen_soumen » pát 05. kvě, 2006 16:49

toddb píše:To Karlat: meli jste to udelat uz davno, lepsi snad netrenovat WT nez platit takovy desatky p. Kopeckymu. Takze hodne zdaru. :)

Ha Ha Ha :-) ty jsi na to přesně kápl, nejlepší je WT vůbec netrénovat, nikde, ani u EWTO ani u žádných odpadlíků :lol: . Lepší je trénovat tam kde tě něco naučí a zároveň nevymejou mozek a neokradou :idea: ! To že vás Kopecký, Jedlička, Drdla - takový NÝMANDI - dlouhý léta okrádali a nic nenaučili je váš problém a tím že jste teď šli k Reimersovi - dalšímu skopčákovi, odchovanci óbrzloděje a šaška Kernspechta (nebo jak se u nás říká "Lernschlechta") - tím jste si tedy pomohli :roll: .
:mrgreen:
soumen_soumen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » pát 05. kvě, 2006 16:58

soumen_soumen píše:
toddb píše:To Karlat: meli jste to udelat uz davno, lepsi snad netrenovat WT nez platit takovy desatky p. Kopeckymu. Takze hodne zdaru. :)

Ha Ha Ha :-) ty jsi na to přesně kápl, nejlepší je WT vůbec netrénovat, nikde, ani u EWTO ani u žádných odpadlíků :lol: . Lepší je trénovat tam kde tě něco naučí a zároveň nevymejou mozek a neokradou :idea: ! To že vás Kopecký, Jedlička, Drdla - takový NÝMANDI - dlouhý léta okrádali a nic nenaučili je váš problém a tím že jste teď šli k Reimersovi - dalšímu skopčákovi, odchovanci óbrzloděje a šaška Kernspechta (nebo jak se u nás říká "Lernschlechta") - tím jste si tedy pomohli :roll: .
:mrgreen:

netrenuju ani ewto, ani avse. mimochodem proc te teda rozpad ewta tak zajima, kdyz jsou to vsechno ´nymandi´podle tebe
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod soumen_soumen » pát 05. kvě, 2006 17:07

toddb píše:
netrenuju ani ewto, ani avse. mimochodem proc te teda rozpad ewta tak zajima, kdyz jsou to vsechno ´nymandi´podle tebe

Mě to ani tak nezajímá jako mě to velice, velice pobavilo :wink: , chápeš? :idea: Pokládám jen "řečnické otázky", fakticky je mi to už poměrně dost dlouho úplně jasné.
soumen_soumen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » pát 05. kvě, 2006 17:13

soumen_soumen píše:
toddb píše:

Mě to ani tak nezajímá jako mě to velice, velice pobavilo :wink: , chápeš? :idea: Pokládám jen "řečnické otázky", fakticky je mi to už poměrně dost dlouho úplně jasné.

hm a ty mas zkusenost se vsema lidma, cos jmenoval? nejlepsi je hazet tahle tvrzeni jen tak z doslechu, vis...nechci se nikoho z tech lidi zastavat, koneckoncu muj nazor je v tomhle dost jasnej, jen by me zajimalo, ja jsi k nemu prisel ty.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod soumen_soumen » pát 05. kvě, 2006 17:17

toddb píše:
hm a ty mas zkusenost se vsema lidma, cos jmenoval?

Samozřejmě. A ne z pozice jejich žáka.
soumen_soumen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RACHUS » pát 05. kvě, 2006 17:22

Hele šoumen šoumen, Tobě Ti tři asi dost ležej v žaludku co? :o))) nevím nevím, ale každej z nich toho dokázal dost, někdo teda i dost posrat, ale nýmandi.. no to je asi věc názoru, budiž.
Dal bych si ale v Tvém případě pozor na další použité výrazy, pořád je ještě dost lidí, kteří se u EWTO dále vzdělávají a pořád se tam mají co naučit.
A pokud budeš mít tendence zesměšňovat někomu učitele, tak by se mu to nemuselo líbit...
Ber to jako varování, aby Ti nějakej nýmand, učící se u nýmanda nerozbil pusinku....
R.
RACHUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » pát 05. kvě, 2006 17:32

soumen_soumen píše:
toddb píše:
hm a ty mas zkusenost se vsema lidma, cos jmenoval?

Samozřejmě. A ne z pozice jejich žáka.

no, hazis tady naky naznaky, ale to nikomu nic nerekne...ja jsem u ewta byl asi 2.5 roku a odchazel jsem ve znacny deziluzi. Zda se mi , ale prece jen ponekud odvazny tvrdit o napriklad o Milovi, ze je to nymand...kazdopadne, kazdej ma pravo rikat a psat co chce. Jen abys nedopadl, jak napsal Rachus.. :D
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod soumen_soumen » pát 05. kvě, 2006 17:33

RACHUS píše:Hele šoumen šoumen, Tobě Ti tři asi dost ležej v žaludku co? :o))) nevím nevím, ale každej z nich toho dokázal dost, někdo teda i dost posrat, ale nýmandi.. no to je asi věc názoru, budiž.
Dal bych si ale v Tvém případě pozor na další použité výrazy, pořád je ještě dost lidí, kteří se u EWTO dále vzdělávají a pořád se tam mají co naučit.
A pokud budeš mít tendence zesměšňovat někomu učitele, tak by se mu to nemuselo líbit...
Ber to jako varování, aby Ti nějakej nýmand, učící se u nýmanda nerozbil pusinku....
R.

Ha ha ha, neboj neleží mi v žaludku nikdo, jen se bavím. A prosím tě, jaký pozor, na co, na koho ? :lol: Co se pak stane ? Kam mám přijít, po kom se ptát?
Tak si to prosím příště víc rozmysli než napíšeš podobnou blbost.
soumen_soumen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod soumen_soumen » pát 05. kvě, 2006 17:42

toddb píše:

no, hazis tady naky naznaky, ale to nikomu nic nerekne...ja jsem u ewta byl asi 2.5 roku a odchazel jsem ve znacny deziluzi. Zda se mi , ale prece jen ponekud odvazny tvrdit o napriklad o Milovi, ze je to nymand...kazdopadne, kazdej ma pravo rikat a psat co chce. Jen abys nedopadl, jak napsal Rachus.. :D

Tak například Mílu Jedličku jsem fackoval při Lat sao už v roce 1991 v Podolské ulici v bunkru, průběžně ho vídám a je to stejný loser jako tehdy. To samé Drdla. Pak jsem na chvíli odjel USA takže kde se vzal Kopecký mi trochu uniklo, ale stačilo cca 10min rozhovoru a jeho ukázky abych poznal že to je ten samý šmejd jako ostatní.
soumen_soumen
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » pát 05. kvě, 2006 17:47

soumen_soumen píše:
toddb píše:

Tak například Mílu Jedličku jsem fackoval při Lat sao už v roce 1991 v Podolské ulici v bunkru, průběžně ho vídám a je to stejný loser jako tehdy. To samé Drdla. Pak jsem na chvíli odjel USA takže kde se vzal Kopecký mi trochu uniklo, ale stačilo cca 10min rozhovoru a jeho ukázky abych poznal že to je ten samý šmejd jako ostatní.

Kopecky...kde se vzal, tu se vzal...no, muj nazor uz jsem psal v minulejch prispevcich. a ty se venujes jakymu BU?
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...