odešli instruktoři :
- Drdla
- Jedlička
teď
- Palát
- Drnec
- Ryneš
- Kobrle
- v minulosti lidi k EBMAS, trhnul se Bittner se všemi instruktory a udelal s Hodačem AVSE
Asi je EWTO špatná volba? Co způsobilo jejich odchod?
Moderátor: pm
Rimmer píše:oni ani tak neutekli od EWTO jako od kopeckýho..protože když viděli, že praha je přímo pod konigem a nemá problém a oni do něj jenom rvou prachy tak se na to samozřejmě vykašlali....kdo by se jim divil!
karlat píše:Vážení přátelé,
čistě pro případ, že by to někoho zajímalo, jsem se rozhodl potvrdit svůj odchod z EWTO. Senzace se nekoná, stručně řečeno EWTO nabízela něco za nějaké peníze, u jisté konkurenční organizace jsem našel zboží, které považuji za kvalitnější, předávané za lepších podmínek, a to nejen cenových. Nic víc, nic míň. Případné dotazy rád zodpovím-samozřejmě pouze za sebe, za ostatní odchozí mluvit pochopitelně nemohu. (Důvody našeho odchodu se asi trochu lišily).
Chtěl bych poděkovat za pozitivní znění tohoto fóra-a to upřímně-když jsme odcházeli, říkal jsem si, že to bude pro tento server tučné soustíčko...
S pozdravem Karel Palát, WMAA Plzeň
toddb píše:To Karlat: meli jste to udelat uz davno, lepsi snad netrenovat WT nez platit takovy desatky p. Kopeckymu. Takze hodne zdaru.
soumen_soumen píše:toddb píše:To Karlat: meli jste to udelat uz davno, lepsi snad netrenovat WT nez platit takovy desatky p. Kopeckymu. Takze hodne zdaru.
Ha Ha Haty jsi na to přesně kápl, nejlepší je WT vůbec netrénovat, nikde, ani u EWTO ani u žádných odpadlíků
. Lepší je trénovat tam kde tě něco naučí a zároveň nevymejou mozek a neokradou
! To že vás Kopecký, Jedlička, Drdla - takový NÝMANDI - dlouhý léta okrádali a nic nenaučili je váš problém a tím že jste teď šli k Reimersovi - dalšímu skopčákovi, odchovanci óbrzloděje a šaška Kernspechta (nebo jak se u nás říká "Lernschlechta") - tím jste si tedy pomohli
.
toddb píše:
netrenuju ani ewto, ani avse. mimochodem proc te teda rozpad ewta tak zajima, kdyz jsou to vsechno ´nymandi´podle tebe
soumen_soumen píše:toddb píše:
netrenuju ani ewto, ani avse. mimochodem proc te teda rozpad ewta tak zajima, kdyz jsou to vsechno ´nymandi´podle tebe
Mě to ani tak nezajímá jako mě to velice, velice pobavilo, chápeš?
Pokládám jen "řečnické otázky", fakticky je mi to už poměrně dost dlouho úplně jasné.
toddb píše:
hm a ty mas zkusenost se vsema lidma, cos jmenoval?
hm a ty mas zkusenost se vsema lidma, cos jmenoval?
Samozřejmě. A ne z pozice jejich žáka.
RACHUS píše:Hele šoumen šoumen, Tobě Ti tři asi dost ležej v žaludku co?))) nevím nevím, ale každej z nich toho dokázal dost, někdo teda i dost posrat, ale nýmandi.. no to je asi věc názoru, budiž.
Dal bych si ale v Tvém případě pozor na další použité výrazy, pořád je ještě dost lidí, kteří se u EWTO dále vzdělávají a pořád se tam mají co naučit.
A pokud budeš mít tendence zesměšňovat někomu učitele, tak by se mu to nemuselo líbit...
Ber to jako varování, aby Ti nějakej nýmand, učící se u nýmanda nerozbil pusinku....
R.
toddb píše:
no, hazis tady naky naznaky, ale to nikomu nic nerekne...ja jsem u ewta byl asi 2.5 roku a odchazel jsem ve znacny deziluzi. Zda se mi , ale prece jen ponekud odvazny tvrdit o napriklad o Milovi, ze je to nymand...kazdopadne, kazdej ma pravo rikat a psat co chce. Jen abys nedopadl, jak napsal Rachus..
no, hazis tady naky naznaky, ale to nikomu nic nerekne...ja jsem u ewta byl asi 2.5 roku a odchazel jsem ve znacny deziluzi. Zda se mi , ale prece jen ponekud odvazny tvrdit o napriklad o Milovi, ze je to nymand...kazdopadne, kazdej ma pravo rikat a psat co chce. Jen abys nedopadl, jak napsal Rachus..
Tak například Mílu Jedličku jsem fackoval při Lat sao už v roce 1991 v Podolské ulici v bunkru, průběžně ho vídám a je to stejný loser jako tehdy. To samé Drdla. Pak jsem na chvíli odjel USA takže kde se vzal Kopecký mi trochu uniklo, ale stačilo cca 10min rozhovoru a jeho ukázky abych poznal že to je ten samý šmejd jako ostatní.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků