Moderátor: pm
lukwong píše:Ahoj
Pokud máš seriozní zájem cvičit skutečný kungfu-nedoporučuji Ti ani jednu školu.
Ale nemůžeš li jinak,nebo chceš cvičit jen tak-chodil bych asi na EBMAS, myslím si že tam bude lepší jednání .Ale cvičení??????? to nejni kung fu.
TAPTAK píše:Kluci, jak jste prisli na lepsi jednani v EBMAS? MYSLIM, ze ...
Byli jste v EBMAS par let nebo jste aspon videli? Byli jste v EWTO posledni dobou? Natoz pak na Slovensku?
Chapu, ze je EWTO z mnoha duvodu snadny terc, ale obcas mam pocit, ze se premnozili papousci.
TAPTAK píše:lukwong - ale to jsi na omylu. Nejsem spokojeny. Naprosto souhlasim, WT neni kung-fu. Jen me unavuje dokola cist papouskovane nazory a X let stare informace. Drdla a Kopecky? Kde tem je konec?
lukwong píše:Tak můj velice dobrý přítel měl několik škol pod EWTO(pod J.Kopeckým)-pan Kopecký chtěl po něm(nepamatuji si přesně)cca 30 000,- že mu dluží za nějké EWTO příspěvky. A můj přítel mu řekl ,že mu nic nedá,že nic nedluží-no a co-Kopecký mu sebral školy a vyhodil-a některé školy nebyly ani oficiální pod EWTO,ale peníze si za ně pan Kopecký přesto inkasoval-to co mému kamarádovi řekl O.Konig-že už nikdy nemůže být v EWTO a že musí ty peníze zaplatit a tak.Mě odradilo teda od EWTO víc věcí jako WT pasy,smlouvy, a samý sračky který ze cvičením vůbec nesouviseli.Nakonec mi začalo přicházet i to cvičení divný-když to samotným sifu nefungovalo.A definitivní konec s EWTO byl seminář s P.Drdlou-kdy mě vykosil jak prase a udělal mi lehčí otřes mosku.A když jsem se ho lehce dotknul-tak mi dal pěstí a řek-cituji( Já jsem sifu a tohle bych mohl brát jako výzvu k boji a nemuselo by to dobře dopadnout).A jeho instruktoři-namyšlený frajeři.A ještě jsem jim za ten 6hodinovej seminář zaplatil 1800,- a upozorňovali mě jakou mám velkou slevu.
TAPTAK píše:SiuLouFu - dobre vis, ze nikomu nerozmlouvam, aby zkusil jiny soudek medu, ba prave naopak. Jen mi zacina pripadat, ze se mistni debata velmi jednostranne zvrhla. Ja se pri pohledu na videa take dobre pobavil, nicmene mi z toho nevyplyva, ze vsechny myslenky a lupy, ktere LT a KRK posbirali, jsou totalni kraviny.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků