Du Fukun

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Du Fukun

Příspěvekod romanV » pon 23. říj, 2006 19:42

Čau!

Je někdo z vás tady na fóru, kdo se léčil u Dr. Du Fukuna tj. zažil ho jako lékaře osobně na vlastním těle a kdo by byl ochotný k tomu napsat něco víc - jestli léčba byla ne/úspěšná, jak probíhala, apod. - příp. by doporučil - nedoporučil..??? :?:

Dík
romanV
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod otec » ned 26. lis, 2006 15:54

Kámoš, co cvičí BU, u něho byl před pár lety s výrůstkem (tuková bulka) na zápěstí. Doktor Du přiložil palec a nějakou dobu s ním "vrtěl". Pak byl výrůstek pryč. Po nějaké době ale vyrostl nový, úplně stejný výrůstek. Nevím, jestli kámoš zašel později znovu, ale asi to chtělo, protože příčina zjevně nebyla odstraněna. Ta nejspíš spočívá v chybném toku čchi, což může být způsobeno např. špatným prováděním technik BU, nebo jinou nevhodnou zátěží, psychickým stavem, zraněním apod.

Už jsi tam byl?
otec
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod La-jia » ned 26. lis, 2006 17:10

Mám s Du Fu Kunem velice dobré zkušenosti (je to muj shifu, tak aby ne) :D Teď ale opravdu, jenou sem k němu šel s chřipkou jako řemen (sorry, ale já opravdu nikdy vážnější problém neměl) byl jsem úplně rozbitej, vždyť to znáte. Chřipku okamžitě nezahnal (není šaman, ale doktor), ale co mě docela překvapilo, že mě zprovoznil tělo bolavé, to znamená: zmírnil bolest hlavy, zmírnil bolest kloubů, zlepšilo se dýchání - později i odkašlávání apod. A to skoro okamžitě. Docela se s tou pitomou nemocí dalo existovat. Na tréninku občas něco pustí z čínský medicíny např. jak zastavit krvácení z nosu. Ale nejlépe by bylo kdyby se k tomu vyjádřil Pavela a Dong Wu.
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...