Moderátor: pm
jestli je to k tomu mýmu příspěvku, tak já měl na mysli spíš to video kendoka vs ratanistaJendis píše:..to video,které zmiňuješ,je Kendoka vs šavlista...
BuFF píše:jestli je to k tomu mýmu příspěvku, tak já měl na mysli spíš to video kendoka vs ratanistaJendis píše:..to video,které zmiňuješ,je Kendoka vs šavlista...
nevím jestli ty lidi co jsem viděl s DB byli čistý kendisti, ale rozhodně to nebylo svázaný nějakýma extra pravidlama, na to si u DB moc nehrajoupatrik píše:Má specifickou techniku, která prostě není totožná jako technika v kendžucu školách. ...... Nevím, jaká pravidla jsou v jiných disciplíných (čínský šerm nebo evropský), ale IMHO se to (jedno nebo druhé) musí přizpůsobit opačnému. Což je dost omezující.Patrik
lucifer66 píše:mne sa aj tak najviac pacilo v tej starej diskusii ako tam niekto spominal nejaky film, kde doslo k stretu samuraja a spanielskeho ritiera, a skoncilo to asi tak, ze samuraj presekol spaniela na polovickuD
![]()
![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků