Dobry trener Taiji

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Dobry trener Taiji

Příspěvekod FWM » čtv 11. led, 2007 22:02

Dobry den vsem, rada bych se venovala Taiji (dva kurzy mam za sebou, spise zklamani a rozcarovani -to predevsim z vedeni kurzu a zpusobu vyuky), proto se ted uz nechci spalit a rada bych cvicila u opravdoveho odbornika. Doporucite mi nekoho resp. neci skolu? Praha a okoli
Dekuji FWM
FWM
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod FWM » čtv 11. led, 2007 22:50

Vím, že jste zkušení, protože se tomuto sportu věnujete už roky, proto mě zajímá váš názor. Děkuji za něj. FWM
FWM
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Dobry trener Taiji

Příspěvekod khooca » čtv 11. led, 2007 23:13

FWM píše:Dobry den vsem, rada bych se venovala Taiji (dva kurzy mam za sebou, spise zklamani a rozcarovani -to predevsim z vedeni kurzu a zpusobu vyuky), proto se ted uz nechci spalit a rada bych cvicila u opravdoveho odbornika. Doporucite mi nekoho resp. neci skolu? Praha a okoli
Dekuji FWM

Jiří Hušek sifu.
khooca
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod FWM » čtv 11. led, 2007 23:27

muzete prosím uvest nejaké trenerovi preference, postřehy a důvody, krome toho, že sám navštěvujete patrně jeho semináře....děkuji
FWM
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Raptor » pát 12. led, 2007 0:13

Yang Taiji:
###########

Duro Nuri /Američan, žije teď v Praze/, cvičil s Ip Tai-takem v Hong-kongu, Chu Gin-soonem v Bostonu, s Chu King-hungem v Londýně a dál s Johnem Conroyem, Jimem Uglowem, Joem Baltazarem a Bobem Boydem.

Pepa Čulák a Vlasta Bednář, cvičili se Stevem Rowem a Ondrou Musilem, teď cvičí u Zdeňka Kurfürsta v Brně

Jiří Hušek, cvičí od roku 1971, mimo jiné u Ng Ngok Pui, Wu Tah Yeh, Sun Yan Yee, ...

Chen Taiji:
###########

Vít Vojta - cvičí u Chen Xiao-wanga

Radek Kolář - cvičí u Zhu Tian-cai

Necvičím ani u jednoho, s Durem Nurim jsem se potkal na semináři letos na jaře, když byl v Praze Bob Boyd, druhý osobní žák Ip Tai-taka, s Pepou Čulákem a Vlastou Bednářem se potkáváme na seminářích u Zdeňka v Brně, a G. Huška Si-fu jsem viděl cvičit v říjnu na slavnosti naší kung-fu školy v Brně a bylo to výborný, ostatně jako celá slavnost.

Objedi si je, vyzkoušej, co Ti bude vyhovovat a pak se sama rozhodni, kde Ti bude nejlíp ...
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod madmax » pát 12. led, 2007 0:15

J. Husek je velmi znama postava ceskeho kungfu, v taiji se opravdu vyzna. Mel jsem bohuzel moznost videt ho cvicit pouze jednou, ale stalo to za to.
Slysel jsem (neni to se zarukou), ze ma na sve zaky velmi vysoke naroky.
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Oook » pát 12. led, 2007 7:45

Nebo zkus www.zlatykopec.org - Tomasz Nowakowski.
Teď o víkendu je zrovna seminář pro otevřenou skupinu.
Oook
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod khooca » pát 12. led, 2007 9:48

FWM píše:muzete prosím uvest nejaké trenerovi preference, postřehy a důvody, krome toho, že sám navštěvujete patrně jeho semináře....děkuji

Cvičím někde jinde. Každopádně jak zde již bylo uvedeno, JH je uznávanou autoritou českého GF.
Petr Kočandrle
http://www.cfwckt.org/
khooca
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod tokugawa » pát 12. led, 2007 10:23

Můžeš také zkusit našeho mistra.
Nebudu se moc rozeisovat podivej se sem: http://www.wushucentrum.cz/
tokugawa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Rob » pát 12. led, 2007 10:39

FWM píše:Dobry den vsem, rada bych se venovala Taiji (dva kurzy mam za sebou, spise zklamani a rozcarovani -to predevsim z vedeni kurzu a zpusobu vyuky), proto se ted uz nechci spalit a rada bych cvicila u opravdoveho odbornika. Doporucite mi nekoho resp. neci skolu? Praha a okoli
Dekuji FWM

Ahoj FWM, zrovna v Praze mas hodne velky vyber. Nejlepsi je se jit do skol podivat a promluvit primo s zaky.

Osobne bych dal prednost cinanovi - musis ale pocitat s omezenou komunikaci.

R.
Rob
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod hch » sob 13. led, 2007 18:59

Rob píše:
Dekuji FWM

Ahoj FWM, zrovna v Praze mas hodne velky vyber. Nejlepsi je se jit do skol podivat a promluvit primo s zaky.

Osobne bych dal prednost cinanovi - musis ale pocitat s omezenou komunikaci.
R.

Osobne bych to s tou 'omezenou komunikaci' nevidel tak spatne. Cvicim u mistra Qina, take jsem se setkal s sifu Zhai Hua a oba mluvi dostatecne dobre cesky ...
hch
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na čínská bojová umění a sporty...