Moderátor: pm
prcekdablice píše:ahojky chtela jsem se zeptat na vas nazor?co je lepsi za bojeove umeni?Chtela jasm jit na ju-jitsu ale kamarad mi rika, ze aikido je daleko lepsi tak ted nevim co si mam vyrat dekuji moc za odpoved.
Sennin píše:Taky vám to připadá, jakoby z mateřské školky nebo z prvního stupně základní školy??? Takhle mi připadá 80% příspěvků na tomto fóru...
Sennin píše: protože nejlepší je tékvondo - protože tam kopou až se 720 stupňovou otočkou a vyskakují do výšky 3 metry
Sennin píše:Taky vám to připadá, jakoby z mateřské školky nebo z prvního stupně základní školy???
Makoto píše:Nezapomente, ze sem prichazi lide, aby zjistili odpoved na sve dotazy, ktere ostatnim mozna prijdou hloupe, ale i my nejak zacinali....Respekt hosi
graver píše:Sennin píše:Taky vám to připadá, jakoby z mateřské školky nebo z prvního stupně základní školy???
Ano, Sennine, připadá - nepochybně proto, že tihle lidé prostě zatím jsou v té mateřské školce BU (stejně, jako třeba já). Můžete jim poradit a navést je na správnou cestu nebo si z nich dělat prdel a bavit se nad jejich neznalostí a naivitou, kterou jste vy, zrození se samurajským mečem v ruce, asi nikdy neprošli.
Chceš od ...náctiletého (jestli vůbec), který zná BU jen z TV, aby znal (např.) rozdíl mezi aikidem a jujutsu?
Vy, kteří jste už na vysoké škole BU (nebo si to myslíte) - rozdávejte rozumy, učte ostatní - oni si o BU udělají obrázek taky podle lidí, kteří ho praktikují.
Omlouvám se za to svaté rozhořčení, ale už je to dnes druhý případ (i když z jiného ranku), na který jsem narazil. A to ještě není poledně
edit: tvůj post tady: http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... pic&t=2229 už je přece jen o něčem jiném, chválabohu...
prcekdablice píše:Omlouvám se všem ze jsem se na něco zeptala.Chtěla jsem dělat bojové uměni a nemůžu si prostě vybrat tak jsem jen chtěla od Vás radu ale jak vidím tak děláte ze mě dítě z mateřské školky a to už jsem ji skončila v 7 letech a od té doby uplynulo 16let. Konečně jsem se rozhodla že si budu plnit své sny a jeden z nich bylo ovládat bojové umění jen si bohužel nemohu vybrat.
Frank píše:No jenže SENNINE zrovna bojovaumeni.cz je jeden ze zdrojů o BU na internetu..Přide sem nováček uvidí fórum a bude se chtit optat přímo od lidí ,který to praktikuji uz dlouho a budou čekat nějaký dobry nazor a radu ktera jim pomuze dal jenze se misto toho dockaji jen arogance a vysmivani...tak jim radši pomáhej a rad
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků