CZECH OPEN 2007

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

CZECH OPEN 2007

Příspěvekod xiexie » pon 25. čer, 2007 11:59

Ahoj vsichni jen kratky popis prave probehleho Czech Open 8)

CZECH OPEN 2007

.
Během právě proběhlého víkendu (22.-23.6.2007 ) se uskutečnila další z velkých soutěží v ČR s názvem Czech Open 2007, pořádaná pod Českým svazem Full-conatctu a ostatních bojových umění.

Po zkušenostech z minulého roku z MČR 2006 došlo ke změnám, které podle mne přispěly k hladkému chodu soutěže. Uzávěrka podání přihlášek byla o den dříve, čímž se předešlo časovým skluzům a předem byl znám počet soutěžících v každé kategorii. Vážení na kontaktní soutěže a registrace proběhla z větší části v pátek 22. 6. a v sobotu bylo již možné přijít na vlastní soutěž.

Sekce wushu byla kompletně odsunuta do zadního traktu Slávistické haly v Edenu, čímž totálně ztratila diváckou atraktivitu, ale jak bylo cítít ze slov pana Frabši, wushu jako takové není hlavním „předmětem zájmu“ Českého svazu full-contactu (ČSFU). Jen pro představu, každý závodník skládal startovné 350,- Kč+ musel mít svazový průkaz (160,-Kč) se známkou, jinak by nebyl připuštěn ke startu. Do onoho slavného průkazu jsme sice obdrželi známku, ale mimo toho nemáme žádné registrační číslo člena ani žádné razitko. K čemu nás průkaz opravňuje tedy nechápu.

K samotné soutěži ve wushu disciplínách není co podotknout, snad jen, že organizace byla zajištěna velmi dobře, rozhodčí se sešli v hojném počtu a dokonce zde byli i čekatelé na rozhodcovskou licenci, čímž se snad blýská na lepší časy. Pro diváky, jak už bylo řečeno nebyly soutěže wushu lákavé, tělocvična byla malá a nebylo zde mimo 3 laviček místo k sezení a tak se sešli především soutěžící a jejich známí, kteří přišli podpořit snažení všech, což bylo slyšitelné zejména při zakončení sestav. Celkový počet soutěžících byl také ovlivněn vysokými náklady na soutěž - v některých kategoriích byli jen 2-3 borci.

Ač pro wushu v ČR nebyla tato soutěž nijak významná ráda bych poblahopřála všem soutěžícím k jejich výkonům a pořadatelům ze sekce wushu za dobře odvedenou práci v mezích gigantu jako je ČSFU.
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod seanae » pon 25. čer, 2007 15:42

pekny
seanae
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Czech open

Příspěvekod FWM » pon 25. čer, 2007 19:48

Ahoj, letosni Czech open mi bohuzel utekl. Jsou nekde k videni vysledky jednotlivych kategorii nebo treba i seznamy prihlasenych cvicicich?A jak jsi dopadla ty Xiexie?:-))urcite uzasne!!Ahoj a hezky vecer
FWM
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Czech open

Příspěvekod xiexie » úte 26. čer, 2007 9:39

FWM píše:Ahoj, letosni Czech open mi bohuzel utekl. Jsou nekde k videni vysledky jednotlivych kategorii nebo treba i seznamy prihlasenych cvicicich?A jak jsi dopadla ty Xiexie?:-))urcite uzasne!!Ahoj a hezky vecer

NO popravde receno, tak sqvele to nebylo, jako by mi uz z principu drzeli bramborovou medaili. Pomalu si zacinam zvykat. Obrázek
Jinak vetsina vysledku z kontaktu je na www.csfu.cz a mozna casem bude sekce wushu na http://www.wu-shu.cz/cws/souteze-czopen2007-v.htm
Kazdopadne ja jsem mela ze sebe radost, jen jsem si nadavala do vsech blbounu, jelikoz jsem docvicila a zjistila jsem ze se mi rozepl horni knoflicek oblecku Obrázek , asi jsem chtela oslnit vnadami ne umenim . Obrázek Ach jo, i to se stane, navic si toho vsimli i sudi, takze body dolu....
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod madmax » úte 26. čer, 2007 9:56

body dolu za rozepnuty knoflicek? Ja vim, ze je tam cosi jako predepsane obleceni, ale tohle mi pripada trosku zvracene.
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » úte 26. čer, 2007 10:06

xiexie, bod dolu byl za to, z se rozepl jen jeden :wink:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 26. čer, 2007 10:12

Za rozepnutý knoflík

xiexie píše:(...), takze body dolu....

IMHO IDIOCIE :roll:

Patrik

2pm lol :lol:
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 26. čer, 2007 11:55

pm píše:xiexie, bod dolu byl za to, z se rozepl jen jeden :wink:

Taky jsem si rikala :lol: :wink:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hch » stř 27. čer, 2007 22:30

k organizaci bych mel jednu drobnou vitku - ze byl presnejsi program akce zverejnen az v den souteze v 10:00. Na webu bylo pouze datum (mam na mysli informace pro divaky, propozice pro soutezici byly ok).
hch
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod yuangyang » pát 29. čer, 2007 10:23

Také bych měl jednu výtku k soutěžím na Czech Open 2007. Když porovnáme soutěže v krasobruslení nebo ve skocích do vody, kdy se také hodnotí provedení, přesnost a celkový dojem, stále mi na našich soutěžích ve wushu chybí jedna dost podstatná věc, a to je zveřejňování výsledků okamžitě po dokončení. Vzhledem k faku, že jsem měl možnost sledovat i zahraniční soutěže ve wushu, nikdy se nestalo, že by se výsledky nevyhlašovaly okamžitě po skončení formy jednotlivých soutěžících. Proč tomu tak není na naší scéně skutečně nechápu a tím víc mě zaráží, že slečna Xiexie na tento fakt neupozornila, když se bila za pravdu při minulé soutěži. Každopádně pořadatalé s odvoláním na protest z minulého roku poukazují na nedostatek financí na nákladná zařízení na projekci výsledků atd. ale proč je problém mít čísla napsaná na kartách a ukazovat je okamžitě po skončení a to nejen soutěžícímu, ale hlavně i divákům to nechápu-například v Číně je to běžné praxe. ObrázekTo je problém zafinancovat pár čtvrtek a silný fix? To bych je možná věnoval pořadatelům jako sponzorský dar na příští klání ve wushu :lol: pak by se všichni vyhnuli pomluvám a spekulacím o ovlivňování výsledků. Copak se rozhodčí bojí za svůj soud ? S optimismem mě vlastním doufám ve zlepšení objektivního posuzování, když se tu mluví o knoflíčcích tak je to zábavné, ale neuveřejňování výsledků je podle mne větší problém a nemyslím si, že je pes zakopán ve finacování, ale v tom, že pokud se výsledky nevyhlásí a píšou si je jen porotci, tak pak čísla mohou měnit tvary podle momentální nálady porotců. Jo jo, pod svícnem bývá tma.....
鸳鸯
yuangyang
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod hch » pát 29. čer, 2007 10:32

Naprosto souhlasim a myslim ze je to dulezite.
Vim o jednom pripadu kdy cvicici dostal v jedne z kategorii horsi znamku nez cemu zrejme odpovidal jeho vykon - ale prislo se na to az dva dny po soutezi - protoze dilci vysledky nebyly zverejneny hned a v celkove znamce nebyl vykyv patrny.
Ze stejnych duvodu by bylo vhodne porizovat zaznamy vystoupeni na kameru ...
hch
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod xiexie » pát 29. čer, 2007 10:44

yuangyang píše: tím víc mě zaráží, že slečna Xiexie na tento fakt neupozornila, když se bila za pravdu při minulé soutěži.

Mas naprostou pravdu, taky me to zarazilo, ale popravde receno, minuly rok jsem slapla na tolik kurich ok.....Obrázekze Tentokrat jsem byla rada alespon za male zmeny, ktere muj protest vyvolal. Doufejme, ze situace se krucek po krucku bude zlepsovat a predevsim dekuji za objektivni nazor, ktery nemusi vychazet jen z mych ust
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 29. čer, 2007 10:46

yuangyang píše:Také bych měl jednu výtku k soutěžím na Czech Open 2007. Když porovnáme soutěže v krasobruslení nebo ve skocích do vody, kdy se také hodnotí provedení, přesnost a celkový dojem, stále mi na našich soutěžích ve wushu chybí jedna dost podstatná věc, a to je zveřejňování výsledků okamžitě po dokončení. Vzhledem k faku, že jsem měl možnost sledovat i zahraniční soutěže ve wushu, nikdy se nestalo, že by se výsledky nevyhlašovaly okamžitě po skončení formy jednotlivých soutěžících. Proč tomu tak není na naší scéně skutečně nechápu a tím víc mě zaráží, že slečna Xiexie na tento fakt neupozornila, když se bila za pravdu při minulé soutěži. Každopádně pořadatalé s odvoláním na protest z minulého roku poukazují na nedostatek financí na nákladná zařízení na projekci výsledků atd. ale proč je problém mít čísla napsaná na kartách a ukazovat je okamžitě po skončení a to nejen soutěžícímu, ale hlavně i divákům to nechápu-například v Číně je to běžné praxe. ObrázekTo je problém zafinancovat pár čtvrtek a silný fix? To bych je možná věnoval pořadatelům jako sponzorský dar na příští klání ve wushu :lol: pak by se všichni vyhnuli pomluvám a spekulacím o ovlivňování výsledků. Copak se rozhodčí bojí za svůj soud ? S optimismem mě vlastním doufám ve zlepšení objektivního posuzování, když se tu mluví o knoflíčcích tak je to zábavné, ale neuveřejňování výsledků je podle mne větší problém a nemyslím si, že je pes zakopán ve finacování, ale v tom, že pokud se výsledky nevyhlásí a píšou si je jen porotci, tak pak čísla mohou měnit tvary podle momentální nálady porotců. Jo jo, pod svícnem bývá tma.....

Nechci podavat zavadejici info, ale ja myslim, ze uz to prave Xiexie kritizovala a prave kvuli tomu, ze se to hodnoceni upravovalo ve prospech nekterych sverenek jednoho klubu ... je to natocene :wink: Rozhodci napise znamku, pak daji hlavy dohromady a znamka se prepisuje ...

Duvody nezverejnovani jsou tedy asi jasne, ne :?: :wink: :D
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Zelvak » stř 11. črc, 2007 12:36

:!:
Naposledy upravil Zelvak dne pát 02. lis, 2007 12:41, celkově upraveno 3
Zelvak
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod sam-soi » stř 11. črc, 2007 12:47

řekl bych ze šlo o vzpomenutí roku 2006 ... nikoli současného 2007 jak to tak čtu
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » stř 11. črc, 2007 14:07

Zelvak píše:
luen píše:
Nechci podavat zavadejici info, ale ja myslim, ze uz to prave Xiexie kritizovala a prave kvuli tomu, ze se to hodnoceni upravovalo ve prospech nekterych sverenek jednoho klubu ... je to natocene :wink: Rozhodci napise znamku, pak daji hlavy dohromady a znamka se prepisuje ...

Duvody nezverejnovani jsou tedy asi jasne, ne :?: :wink: :D

CO2007 jsem se zúčastnil jako rozhodčí. Velmi důrazně se ohrazuji proti tvému nehoráznému tvrzení, že se známky přepisují podle příslušnosti k některému z klubů. Pokud na to máš důkazy, jak tvrdíš, zveřejni je a bude z toho vyvozena příslušná odpovědnost.
Pokud takové důkazy nemáš nebo je nedokážeš doložit, omluv se.

Známky, které jednotliví rozhodčí udělí, jsou ve výsledcích, nejsou tedy tajné.
Osobně nic proti okamžitému ukazování známek jednotlivými rozhodčími nemám, ale to je na organizátorech soutěže.
Antonín Knížek

:lol: Horka hlava, ze :?: Ano je z toho zaznam a skutecne 100% souhlasi, to co jsem zde uvedl :!: Bylo to v minulem rocniku ... nez se tak rozohnis, tak si procti starsi vlakna k teto tematice ...
Mimochodem par lidi uz rok ceka omluvu ze strany poradatelu za rocnik 2006 ... Mohl bys v tom neco udelat, kdyz se hned sam ohanis omluvou? :wink:

PS: Jestli to chces videt stav se u nas ve skole ... rad ti to pustim, abys videl jak vypada neco NEHORAZNEHO :lol: :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: CZECH OPEN 2007

Příspěvekod Tohei » stř 11. črc, 2007 23:54

xiexie píše:Ahoj vsichni jen kratky popis prave probehleho Czech Open 8)

CZECH OPEN 2007

.
Během právě proběhlého víkendu (22.-23.6.2007 ) se uskutečnila další z velkých soutěží v ČR s názvem Czech Open 2007, pořádaná pod Českým svazem Full-conatctu a ostatních bojových umění.

Po zkušenostech z minulého roku z MČR 2006 došlo ke změnám, které podle mne přispěly k hladkému chodu soutěže. Uzávěrka podání přihlášek byla o den dříve, čímž se předešlo časovým skluzům a předem byl znám počet soutěžících v každé kategorii. Vážení na kontaktní soutěže a registrace proběhla z větší části v pátek 22. 6. a v sobotu bylo již možné přijít na vlastní soutěž.

Sekce wushu byla kompletně odsunuta do zadního traktu Slávistické haly v Edenu, čímž totálně ztratila diváckou atraktivitu, ale jak bylo cítít ze slov pana Frabši, wushu jako takové není hlavním „předmětem zájmu“ Českého svazu full-contactu (ČSFU). Jen pro představu, každý závodník skládal startovné 350,- Kč+ musel mít svazový průkaz (160,-Kč) se známkou, jinak by nebyl připuštěn ke startu. Do onoho slavného průkazu jsme sice obdrželi známku, ale mimo toho nemáme žádné registrační číslo člena ani žádné razitko. K čemu nás průkaz opravňuje tedy nechápu.

K samotné soutěži ve wushu disciplínách není co podotknout, snad jen, že organizace byla zajištěna velmi dobře, rozhodčí se sešli v hojném počtu a dokonce zde byli i čekatelé na rozhodcovskou licenci, čímž se snad blýská na lepší časy. Pro diváky, jak už bylo řečeno nebyly soutěže wushu lákavé, tělocvična byla malá a nebylo zde mimo 3 laviček místo k sezení a tak se sešli především soutěžící a jejich známí, kteří přišli podpořit snažení všech, což bylo slyšitelné zejména při zakončení sestav. Celkový počet soutěžících byl také ovlivněn vysokými náklady na soutěž - v některých kategoriích byli jen 2-3 borci.

Ač pro wushu v ČR nebyla tato soutěž nijak významná ráda bych poblahopřála všem soutěžícím k jejich výkonům a pořadatelům ze sekce wushu za dobře odvedenou práci v mezích gigantu jako je ČSFU.

Také Gratuluji,tanečky a medaile mám rád....asi tak jako vánoce nebo hokej... :lol:
Tohei
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Zelvak » čtv 12. črc, 2007 12:34

luen píše: :lol: Horka hlava, ze :?: Ano je z toho zaznam a skutecne 100% souhlasi, to co jsem zde uvedl :!: Bylo to v minulem rocniku ... nez se tak rozohnis, tak si procti starsi vlakna k teto tematice ...
Mimochodem par lidi uz rok ceka omluvu ze strany poradatelu za rocnik 2006 ... Mohl bys v tom neco udelat, kdyz se hned sam ohanis omluvou? :wink:

PS: Jestli to chces videt stav se u nas ve skole ... rad ti to pustim, abys videl jak vypada neco NEHORAZNEHO :lol: :wink:

Mám spoustu nectností, ale horká hlava zcela jistě nejsem. Tvůj příspěvek mě velmi rozzlobil, protože míři na všechny zúčastněné rozhodčí (mistrovství 2006 jsem se účastnil také) a to bez jediného důkazu. Je to jenom tlachání o tom, že někde něco máš. Spíše mi to připadá jako situace, kdy dojdou argumenty a není už být čím zajímavý.
Pokud takový materiál máš, zveřejni ho, ať se na to můžou podívat všichni. Nebo mi to pošli do pošty (zelvak@atlas.cz) a pokud to bude pravda, osobně materiál předám hlavnímu rozhodčímu pro Taolu v CSFu.
Ad omluva pořadatelů - nerozumím, asi ti uniklo, že nejsem pořadatel, ale rozhodčí. Z mého pohledu bylo i CO 2006 regulérní (soudcoval jsem většinu sestav na hlavním pódiu) a nesetkal jsem se ani s náznakem toho, že by se mě někdo pokoušel ovlivnit v udělené známce s tím, že cvičící patří do nějakého klubu.
Zelvak
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » pát 13. črc, 2007 2:55

Zelvak píše:Mám spoustu nectností, ale horká hlava zcela jistě nejsem. Tvůj příspěvek mě velmi rozzlobil, protože míři na všechny zúčastněné rozhodčí (mistrovství 2006 jsem se účastnil také) a to bez jediného důkazu. Je to jenom tlachání o tom, že někde něco máš. Spíše mi to připadá jako situace, kdy dojdou argumenty a není už být čím zajímavý.
Pokud takový materiál máš, zveřejni ho, ať se na to můžou podívat všichni. Nebo mi to pošli do pošty (zelvak@atlas.cz) a pokud to bude pravda, osobně materiál předám hlavnímu rozhodčímu pro Taolu v CSFu.
Ad omluva pořadatelů - nerozumím, asi ti uniklo, že nejsem pořadatel, ale rozhodčí. Z mého pohledu bylo i CO 2006 regulérní (soudcoval jsem většinu sestav na hlavním pódiu) a nesetkal jsem se ani s náznakem toho, že by se mě někdo pokoušel ovlivnit v udělené známce s tím, že cvičící patří do nějakého klubu.

Milej Tondo, podivej, dukaz jsem ti nabidl, zdvorile jsem te pozval a tva reakce ...??? Se chovas jako bys potreboval par vychovnejch ... Zatim co rikam, si stojim, ale nevidim jeden jedinej duvod, proc bych mel dukazy posilat nekomu ... kdo ze vlastne jsi??? Jo taaak ... mas nicka zelvak a stejnou mejlovou adresu na Atlasu ... aha tak to je jina :lol: ... CHAPES??? :wink:

Zadnemu anonymnimu pisalkovi, nehodlam cokoli posilat z materialu, ktere vlastnim. Nevystupuji zde anonymne a ocekaval bych trochu slusnosti i od tebe ... proto jsem te pozval, abych vedel s kym mam tu cest. Ty to akceptovat muzes a nebo nemusis ... to je tva volba!
Misto toho pises na mou adresu veci, ktere se mi vubec nezamlouvaji ... synku nezlob se, ale jsi trochu pridrzlej :wink: Nejsem urazlivej, ale kdyz po nekom neco chci, tak se aspon chovam slusne ... OK?

Tak to cele zkusime znovu ... co rikas. Cili jeste jednou ... jestli te to zajima, prijd se na to podivat (kontakt mas v kazdem prispevku - staci se jen domluvit a byt pri tom slusny - nebo toho chci moc?) a v pripade, ze se nebudes takhle nevhodne projevovat (cimz jsem si jisty) pri osobnim jednani, tak si ten material odneses na ty vase sezeni a budete moci vyvozovat nehorazne dusledky.

V opacnem pripade dale predstirej zajem a hraj si na to, ze jsi uzasnej detektiv a odhalil si jednoho tlachala :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Zelvak » pát 13. črc, 2007 7:44

luen píše:Milej Tondo, podivej, dukaz jsem ti nabidl, zdvorile jsem te pozval a tva reakce ...??? Se chovas jako bys potreboval par vychovnejch ... Zatim co rikam, si stojim, ale nevidim jeden jedinej duvod, proc bych mel dukazy posilat nekomu ... kdo ze vlastne jsi??? Jo taaak ... mas nicka zelvak a stejnou mejlovou adresu na Atlasu ... aha tak to je jina :lol: ... CHAPES??? :wink:

Zadnemu anonymnimu pisalkovi, nehodlam cokoli posilat z materialu, ktere vlastnim. Nevystupuji zde anonymne a ocekaval bych trochu slusnosti i od tebe ... proto jsem te pozval, abych vedel s kym mam tu cest. Ty to akceptovat muzes a nebo nemusis ... to je tva volba!
Misto toho pises na mou adresu veci, ktere se mi vubec nezamlouvaji ... synku nezlob se, ale jsi trochu pridrzlej :wink: Nejsem urazlivej, ale kdyz po nekom neco chci, tak se aspon chovam slusne ... OK?

Tak to cele zkusime znovu ... co rikas. Cili jeste jednou ... jestli te to zajima, prijd se na to podivat (kontakt mas v kazdem prispevku - staci se jen domluvit a byt pri tom slusny - nebo toho chci moc?) a v pripade, ze se nebudes takhle nevhodne projevovat (cimz jsem si jisty) pri osobnim jednani, tak si ten material odneses na ty vase sezeni a budete moci vyvozovat nehorazne dusledky.

V opacnem pripade dale predstirej zajem a hraj si na to, ze jsi uzasnej detektiv a odhalil si jednoho tlachala :wink:

Víš co, Jane?
Ať svůj příspěvek čtu jak chci, nevidím v něm jediné neslušné slovo. Dokonce ani neslušnou frázi. Pokud považuješ nařčení, že jsi tlachal, za neslušné, pak ti oplácím úplně stejnou mincí, jakou ty jsi nařknul rozhodčí z podvodu. Dokaž mi opak a já se ti omluvím.
Nevím, co je na tvém údajném videu tak tajného, že to nemůže nikdo vidět. Také netuším, co je na mě tak tajného, když jsem se podepsal plným jménem a na www.wu-shu.cz/cws je moje jméno, mail i fotografie.
Nevím, kde máte školu a upřímě řečeno - teď už mě to ani moc nezajímá. Nicméně děkuji za pozvání. Chtěl jsem vám pomoci ve vašem údajném útlaku a podvodu ze strany rozhodčích a chtěl jsem, abys své tvrzení doložil důkazy, které podle svých vlastních slov máš. Dočkal jsem se jenom urážek (což mě ale zas tak nepřekvapuje) a pro důkaz si mám přijet nějam do tvé školy... Proboha proč bych to dělal??
Ty tu urážíš veřejně rozhodčí a nedokážeš to veřejně doložit. Opravdu zajímavé.
Pro mě je to vyřešené - jsou to jenom slova těch, kteří nevyhráli a která nemají žádné opodstatnění.
Dvakrát jsem tě vyzval, abys svoje veřejné nařčení veřejně doložil - ne tajně, aby tady mohl někdo jiný z jiného klubu psát, že jsi mě ovlivnil. Dvakrát jsi dokázal jenom posměšně odepsat. To mluví samo za sebe.

Antonín Knížek

PS: Na oplátku tě zvu do naší školy, která je sice z trochu jiného ranku, ale video se v ní pustit dá docela určitě - a bude tam zcela jistě i hlavní rozhodčí, aby bylo zřejmé, že nikdo nikoho neovlivňuje...
Zelvak
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...