Moderátor: pm
Anonymní píše:Ahoj všichni,nevíte něco bližšího o škole Wing Chun Praha - www.wingchunpraha.org?Z týhle webovky se toho člověk moc nedoví...
Si fu Jim Fung je mezinárodně uznáván jako jeden z nejlepších Wing Chun mistrů současnosti. Je autorem dvou knih o Wing Chun, přispívá do mnoha mezinárodních publikací a jeho „International Wing Chun Academy“ je uznávaná jako jedna z nejvíce profesionálních škol bojových umění na světě.
Jim Fung rika - "Nevím, jak je to s tím být nejlepší. Samozřejmě jsem nejlepší ve své škole, ale můj mistr Tsui Seung Tin je mnohem lepší než já. Ale v roce 1999 jsem od svého mistra obdržel titul Si Gung což je veliké ocenění speciálně proto, že on je nejlepší Wing Chun mistr na světě."
Tak jinak, jak se člověk může stát ve Wing Chun mistrem?
JF: Sám se nikdo označit titulem mistr nemůže. Samozřejmě existují lidé, kteří se sami prohlásí mistrem, ale to nic neznamená. Musí být uznán svým mistrem. Stejně jakoYip Man jmenoval mistrem Tsui Seung Tina a on jmenoval mistrem mě.
Kolik českých a slovenských studentů absolvovalo akademii?
JF: Řekl bych, že více než sto.
Ceník
Tréninky: Po, St a Čt: 18 - 21 hod. dvě vyučovací hodiny po 1,5 hod
Út: 18 - 19 hod. (trénink venku)
I. Měsíční: A 1400,- neomezený vstup
B 1100,- 2x týdně + 1 trénink (libovolný výběr)
nebo: 9 tréninků za měsíc
C 800,- 1x týdně + 2 tréninky (libovolný výběr)
nebo: 6 tréninků za měsíc
II. Předplatné: (varianta A, B, C dle předchozí tabulky) 3 měsíce ušetři 6 měsíce ušetři
A 3800,- 400,- 7000,- 1400,-
B 3000,- 300,- 5500,- 1100,-
C 2200,- 200,- 3000,- 800,-
!!!! Součástí první platby je povinný členský příspěvek, který činí 600 Kč za rok.
Možnost slev (předplatného) je tedy možná až od druhého měsíce!
Což znamená, že pro všechny tři varianty plateb (A, B, C) je platba za první měsíc stejná a činí 1 400 Kč.
bong_sao píše:Jestli chces opravdu vedet neco o Ving Tsun, tak se podivej sem -
http://www.vingtsun.cz = AVSE
WT_Martin píše:bong_sao píše:Jestli chces opravdu vedet neco o Ving Tsun, tak se podivej sem -
http://www.vingtsun.cz = AVSE))))) at zije jediny pravy Ving Tsun
Anonymní píše:WT_Martin píše:bong_sao píše:Jestli chces opravdu vedet neco o Ving Tsun, tak se podivej sem -
http://www.vingtsun.cz = AVSE))))) at zije jediny pravy Ving Tsun
ať žije jedinou rodinou správně modifikovaný a mistry rychle plodící hungga
Budul7 píše:Mam dotaz na historii teto skoly, lepe receno ucitelu. Kazdy ucitel se na svych strankach predstavuje a chlubi se (to chapu) jak dlouho se stylu venuje. U teto skoly jsem nic podobneho nenasel. Za to jsem nasel, ze se v Australii da, zhruba za rok udelat Univerzita se zamerenim na instruktora WCH. Rok bude clovek cvicit 4 hodiny denne a muze si otevrit skolu a delat instruktora? Nekritizuju, je se ptam...
bong_sao píše:Anonymní píše:Ahoj všichni,nevíte něco bližšího o škole Wing Chun Praha - www.wingchunpraha.org?Z týhle webovky se toho člověk moc nedoví...
Myslim, ze ta stranka je pomerne dost informativni - napriklad se tak dozvis :Si fu Jim Fung je mezinárodně uznáván jako jeden z nejlepších Wing Chun mistrů současnosti. Je autorem dvou knih o Wing Chun, přispívá do mnoha mezinárodních publikací a jeho „International Wing Chun Academy“ je uznávaná jako jedna z nejvíce profesionálních škol bojových umění na světě.
(nikdy jsem o nem neslysel, kluci z treninku taky ne... Kdo to je ?)Jim Fung rika - "Nevím, jak je to s tím být nejlepší. Samozřejmě jsem nejlepší ve své škole, ale můj mistr Tsui Seung Tin je mnohem lepší než já. Ale v roce 1999 jsem od svého mistra obdržel titul Si Gung což je veliké ocenění speciálně proto, že on je nejlepší Wing Chun mistr na světě."
To je ale srandy pytel, Tshui Shong Ting rozdava "tituly" SI GUNGa jeste jako "oceneni"
.
JF: Sám se nikdo označit titulem mistr nemůže. Samozřejmě existují lidé, kteří se sami prohlásí mistrem, ale to nic neznamená. Musí být uznán svým mistrem. Stejně jakoYip Man jmenoval mistrem Tsui Seung Tina a on jmenoval mistrem mě.
pche -, a kdo jmenoval sijo Yip Mana, Chan Wah Suna a Leung Jana
![]()
?
jo pravda, mame jich plnou republiku.
No a pak tam mas informace, ktere jsou ze vseho nejdulezitejsi,Ceník
II. Předplatné: (varianta A, B, C dle předchozí tabulky) 3 měsíce ušetři 6 měsíce ušetři
!!!! Součástí první platby je povinný členský příspěvek, který činí 600 Kč za rok.
Což znamená, že pro všechny tři varianty plateb (A, B, C) je platba za první měsíc stejná a činí 1 400 Kč.
Takze tu mame dalsiho Williama Cheunga (taky z Australie)...
Prectete si vsichni opravdu peclive vsechny pododkazy, stoji to opravdu za to!![]()
Jestli chces opravdu vedet neco o Ving Tsun, tak se podivej sem -
bong_sao píše:Anonymní píše:Ahoj všichni,nevíte něco bližšího o škole Wing Chun Praha - www.wingchunpraha.org?Z týhle webovky se toho člověk moc nedoví...
Myslim, ze ta stranka je pomerne dost informativni - napriklad se tak dozvis :Si fu Jim Fung je mezinárodně uznáván jako jeden z nejlepších Wing Chun mistrů současnosti. Je autorem dvou knih o Wing Chun, přispívá do mnoha mezinárodních publikací a jeho „International Wing Chun Academy“ je uznávaná jako jedna z nejvíce profesionálních škol bojových umění na světě.
(nikdy jsem o nem neslysel, kluci z treninku taky ne... Kdo to je ?)Jim Fung rika - "Nevím, jak je to s tím být nejlepší. Samozřejmě jsem nejlepší ve své škole, ale můj mistr Tsui Seung Tin je mnohem lepší než já. Ale v roce 1999 jsem od svého mistra obdržel titul Si Gung což je veliké ocenění speciálně proto, že on je nejlepší Wing Chun mistr na světě."
To je ale srandy pytel, Tshui Shong Ting rozdava "tituly" SI GUNGa jeste jako "oceneni"
.
pche -, a kdo jmenoval sijo Yip Mana, Chan Wah Suna a Leung Jana
![]()
?
jo pravda, mame jich plnou republiku.
No a pak tam mas informace, ktere jsou ze vseho nejdulezitejsi,Ceník
Takze tu mame dalsiho Williama Cheunga (taky z Australie)...
Prectete si vsichni opravdu peclive vsechny pododkazy, stoji to opravdu za to!![]()
Jestli chces opravdu vedet neco o Ving Tsun, tak se podivej sem -
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků