xinyiquan yquan

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

xinyiquan yquan

Příspěvekod kungfuland » stř 30. dub, 2008 12:43

u nas neni zadna poradna skola kungfu.na netu sem cetl ze v cr je nejake kugfu xinyiquan na youtube sem videl nejaka videa jak se tam provadi sebeobrana a libi se mi to. vy tu mate zas nejaka videa yquan.muzete mi pls nekdo rict jaky v tom je rozdil a jestlik se v tom i boxuje,jestlik je tam sebeobrana, se zbranema se bojuje,kde se to da ucit vim ze v praze se xiniyquan vyucuje tak bych tam jezdil estlik delaji seminare. a co ten yquan ty videa co tu sou se me libi alek nevidim tam nikde sebeobranu jen treba boxovani a potom nejake cviceni jako taichi. uci se tov cr? sem v kunfuzacatecnik tak prosim me hned neodpalkujte za tupe dotazy chce to trpelivost. na netu sem neco precetl alek lepsi je to slyset od vas co se v tom vyznate nebo to cvicite. tak dik
kungfuland
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: xinyiquan yquan

Příspěvekod Galiloo » stř 30. dub, 2008 12:47

kungfuland píše:u nas neni zadna poradna skola kungfu.na netu sem cetl ze v cr je nejake kugfu xinyiquan na youtube sem videl nejaka videa jak se tam provadi sebeobrana a libi se mi to. vy tu mate zas nejaka videa yquan.muzete mi pls nekdo rict jaky v tom je rozdil a jestlik se v tom i boxuje,jestlik je tam sebeobrana, se zbranema se bojuje,kde se to da ucit vim ze v praze se xiniyquan vyucuje tak bych tam jezdil estlik delaji seminare. a co ten yquan ty videa co tu sou se me libi alek nevidim tam nikde sebeobranu jen treba boxovani a potom nejake cviceni jako taichi. uci se tov cr? sem v kunfuzacatecnik tak prosim me hned neodpalkujte za tupe dotazy chce to trpelivost. na netu sem neco precetl alek lepsi je to slyset od vas co se v tom vyznate nebo to cvicite. tak dik

Nevim jak Yi Quan,ale Xing Yi Quan se můžeš v ČR učit v těchto školách-
www.ccak.org
www.xingyiquan.wz.cz
www.kungfu.wz.cz
:wink:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kungfuland » stř 30. dub, 2008 12:49

je diky ja sem nasel jen ten xinyiquan.wz.cz ty ostatni neznam.
kungfuland
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod xiuwei » stř 30. dub, 2008 21:37

Jestli máš zájem o semináře Yiquan,kontaktuj instruktora z Brna zde:
yiquan@seznam.cz
xiuwei
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...