Moderátor: pm
Franz píše:http://www.kftu.wz.cz/
pm píše:Franz píše:http://www.kftu.wz.cz/
![]()
![]()
tekki píše:To Franz : Ak si na teba dovoluje clovek vacsi a sirsi nez Ty sam a boj je neodvratitelny, treba spravit nasledovne... Direkty do tvare, najlepsie do zubov alebo brady, retazaky na tvar, resp krk. Tvrdy spodny kop na koleno resp rozkrok. koleno na plexus solaris. Alebo man geng sao plus pie yarn ,) cize laktom do chyteneho krku...
na ulici niet cti ani slavy...tam je boj o hole prezitie. A nikdy sa nikdo nepytal AKO ale KTO vyhral suboj.
A o tom to je cele...
tekki píše:TO luen : no najprv k ohananiu sa policiou... po boji je kazdy general, ze ,) Este sa mi nestalo, aby sa poulicna bitka riesila na policii. Raz vlastne hej - a policia dala za pravdu kamaratovi, bo bol v pramom ohrozeni zivota a tam je dovolene vsetko. Prosim ta zabudni na povolene a zakazane techniky...to je pre rado by Sifu, ktory sa obostieraju tajomnom starej Ciny a "ciernymi zakazanymi technikami". Samo ze "obrana musi byt primerana utoku"
tekki píše: ten kop do kolena - je to stop kick /cinsky to neviem Na rozpacích / mam to odskusane. Ako bojovnik WT/WCh/VT etc. vies, ze v nasom style ide o zlomky sekundy. teda vyvedenie utociaceho supera touto technikou na 1 sek z robnovahy resp. prerusenie jeho utocnej sekvencie ma pre nas velky vyznam...
tekki píše:Este k tym nazvosloviam - mam silny dojem, ze ide o podstatu a nie o formu... cize ako to robis a nie ako to nazves. Je mozne ze moje nazvy navychadzaju z mandarinstiny, no aspon som sa tvojmu nazvu priblizil Velmi šťastný ako aj ty si sa priblizil tomu mojmu...
hellas píše:hezký..mě se teda ještě nikdy nestalo,že bych si po akci pamatoval jak to šlo technicky po sobě i s názvama a že se dají spočítat na prstech
Toman píše:Já jsem bohužel vždy zapamatoval jen to co mi nevyšlo, je to tak.
RUNAR píše:Takže víš i kolikrát jsi měl kamsi přijít ale nepřišel jo![]()
![]()
Toman píše:hellas píše:hezký..mě se teda ještě nikdy nestalo,že bych si po akci pamatoval jak to šlo technicky po sobě i s názvama a že se dají spočítat na prstech
Já jsem bohužel vždy zapamatoval jen to co mi nevyšlo, je to tak.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník