Pochopím ty, kteří sem vkládají zajímavé odkazy, videa a foto, info o seminářích atd...ale nechápu, jak se tady rozebírá pořád dokola, co je lepší apod. Desítky názvů čím dál šílenější jako Kapap, Pencak FISFO, wing chun (WT,VT,WCH) to je síla.za chvíli to může dopadnout třeba takto: Karate-w456xd-c9
Vždyť je to magořina.
A když jste tak čilí v psaní, kdy vlastně trénujete?
Toto forum by fakt mělo sloužil jako informativní a ne jako sraz kecalů. On už samotný status jako je mistr-diskutér je více než zábavný vypovídá o tom, v čem je dotyčný mistr

Já osobně se na toto forum podívám tak 3 x do roka a rozdíly tady nejsou ani po takových odmlkách vidět. Pořád stejní lidi, pořád stejné bláboly.Proto jsem se rozhodl sem teď napsat.A raději zase jdu. Jdu cvičit, protože to mi přijde smysluplnější.
Jinak ještě co se týká reality, nebo aspoň přiblížení k ní, tak si myslím že to jsou sporty jako box, thaibox a podobně.
Prostě k realitě v bojových sportech má nejblíže K1, MMA, Thaibox, kyokushin. (čím méně pravidel-tím blíže realitě)
Ale tak ať si to fakt můžete vyzkoušet, aktivně zápasit a ne jen teoreticky rozebírat že úder na bradu na nějaký nervový bod či co je nebezpečný. To každý ví. A každý kdo byl takto někdy knockoutován, nebo takto někoho knockoutoval to ví o to víc.
P.S. Mistr-diskutér, cha to je největší pecka tohoto fora, kdo to má, tak ať se zamyslí a stydí.