Luene já jsem netušil, že znáš, tak dobře Daliborovo kung-fu

asi si sním trénoval, tak víš jak to je, já jsem vycházel jenom z toho co tady píšete. Hele není to můj boj. Jenom mi tady na fóru přišel přístup k jeho osobě trochu neobjektivní, a to i z tvé strany, hlavně co se týče tvrzení o nějakých korespondenčních kurzech, já jsem z jeho příspěvků nic takového nevyčetl, ale jak říkám není to můj boj a nechci vyvolávat nějaký zbytečný flame. Ty určitě sám víš, že ne každý je dokonalý, a to jestli si někdo vytřepával ruku nebo ne je úplně jedno, protože takoví jedinci jsou ve všech bu, ale to neznamená, že by nemohl něco a dá se říci i kvalitně naučit, ale říkám, to je jenom teorie. K tomu můžu říct jednu moji zkušenost, už je to nějakou dobu co jsem se potkal na jednom semináři s jedním taekwondistou 4. dan, kdy měl perfektní techniku, všichni jsme jen tiše záviděli no prostě bomba, ale najednou někdo přinesl takovou tu plastovu přerážecí desku, kdy jsou různé desky, které praskaj podle síly úderu a světe div se taekwonidsta to nebyl schopen prokopnout, jednalo se o joko nebo uširo z otočky, no takové menší fopa. Pak přišel jinej taekwondista s hnědým pásem, který to na poprvé bouchnul. A teď co mistr selhal, tak ho zavrhnem je to lama, ať jde do..., já myslím, že ne, protože ten člověk má pořád co naučit, kromě teda toho přerážení

.