Moderátor: pm
Rivermane, jetli chceš opravdu objektivní info, neposlouchej TV znova, kup si letenku, odleť do Číny, navštiv Tibet, pokecej s tibeťanama i ostatníma číňanama a budeš hnedle vědět jak to je. Onehdy jsem situaci popsal tak, jak ji vidím a slyším tady v Číně a fanatici z lungta a nevímodkud mě málem lynčovali. Věř jenom svej očím, to je jediná jistotaRiverman píše:Dobry den,chtel jsem se zeptat vsech co maji informace ohledne aktivit Cinanu v Tibetu jaka je soucasna situace.A jak se na vec divaji samotni tibetane a cinane, obycejni lide,nepoliticky angazovani.Diky
pavela píše:...Onehdy jsem situaci popsal tak, jak ji vidím a slyším tady v Číně a fanatici z lungta a nevímodkud mě málem lynčovali. Věř jenom svej očím, to je jediná jistota
Angus píše:pavela píše:...Onehdy jsem situaci popsal tak, jak ji vidím a slyším tady v Číně a fanatici z lungta a nevímodkud mě málem lynčovali. Věř jenom svej očím, to je jediná jistota
Kde jsi popsal? Je možno dát odkaz?
Díky, Angus
Občanská válka v Tibetu nebyla o samostatnosti,ale o zrušení feudálního řádu v Tibetu a byla především občanskou válkou o systém vlády a ne agresí jednoho státu vůči druhému.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků