Kung-fu

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Kung-fu

Příspěvekod Anonymní » sob 23. říj, 2004 13:31

Hi.Mam jeden problem.Zacal som chodit na kung-fu,ale je to len raz za tyzden,zda sa mi to malo!Nevie mi niekto poradit ako trenovat,pripadne kde su popisane jednotlive formy?
Dik!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » ned 24. říj, 2004 9:25

...zabudol si povedať, kam a ku komu chodíš...je to dosť podstatné, ak ti ten človek neukázal nič, čo by si mohol cvičiť aj doma, tak je to divné...inak, kopec kníh a videí je o wushu(kung-fu), no neviem, či ti to pomôže...kniha a video nie sú správni učitelia...
ak máš záujem o radu, napíš viac o tréningu a učiteľovi...môžeš aj na marek@wushu.sk... :D :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » ned 24. říj, 2004 11:21

Nejradši cvičím v lese. Je tam klid, čistý vzduch, spousta místa, cvičební pomůcky a vše co potřebuji k životu :D Tento výkend je obzvláště krásný.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » ned 24. říj, 2004 18:32

Yasumizu:Pravda krásně se cvičí v přírodě a navíc tento víkend..no prostě paráda...:)
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Styl kudlanky nabozne v Praze?

Příspěvekod moni » ned 24. říj, 2004 20:08

Nevite nahodou nekdo, kde se v Praze da trenovat styl kudlanky nabozne - Chat Sing Tong Long Kuen???? Zda se mi, ze asi nikde...jestli mi to nekdo vyvrati, jen dobre. Diky.
moni
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Styl kudlanky nabozne v Praze?

Příspěvekod irzounek » ned 24. říj, 2004 21:03

moni píše:Nevite nahodou nekdo, kde se v Praze da trenovat styl kudlanky nabozne - Chat Sing Tong Long Kuen???? Zda se mi, ze asi nikde...jestli mi to nekdo vyvrati, jen dobre. Diky.

Zdar a silu,
od tohoto podzimu uci v Praze mistr Tong Long, Yang Tai Ji a Fu Jow Pai, sifu Jiri Husek. Mrkni se sem : http://sweb.cz/alkastaichi/page7.htm , zajdi tam a zeptej se primo pana Huska.
Cest,
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

pomoc!!

Příspěvekod Anonymní » pon 25. říj, 2004 12:04

Zdravim! nevíte někdo o shaolin kung-fu v Hradci Králové nebo v Pardubicích? Hrozně rád bych začal trénovat, ale nevim kde!!
Dík, Petr :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: pomoc!!

Příspěvekod WT_Martin » pon 25. říj, 2004 13:40

Anonymní píše:Zdravim! nevíte někdo o shaolin kung-fu v Hradci Králové nebo v Pardubicích? Hrozně rád bych začal trénovat, ale nevim kde!!
Dík, Petr :?:

Jasne, mrkni na http://www.hungga.org/ - jihocinsky styl, jehoz historie saha az ke klasteru Siulam (jizni Shaolin). Pobocka je i v Hradci Kralove:

---
Siulam Hungga gungfu Hradec Králové
607 844 683
hradec@hungga.org

* "nábor" probíhá průběžně po celý rok - začít cvičit můžete kdykoliv!
---
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Styl kudlanky nabozne v Praze?

Příspěvekod moni » úte 02. lis, 2004 22:02

Diky za tip,
Moni

YiWan píše:
moni píše:Nevite nahodou nekdo, kde se v Praze da trenovat styl kudlanky nabozne - Chat Sing Tong Long Kuen???? Zda se mi, ze asi nikde...jestli mi to nekdo vyvrati, jen dobre. Diky.

Zdar a silu,
od tohoto podzimu uci v Praze mistr Tong Long, Yang Tai Ji a Fu Jow Pai, sifu Jiri Husek. Mrkni se sem : http://sweb.cz/alkastaichi/page7.htm , zajdi tam a zeptej se primo pana Huska.
Cest,
moni
diskutér - nováček
diskutér - nováček

hsing - i?

Příspěvekod chorche » ned 27. úno, 2005 21:46

ahoj nevite jestli se nahodou nekde v brne neda studovat Hsing - I? za pripadne info bych byl fakt rad, dik mejte se
chorche
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pm » ned 27. úno, 2005 22:03

xingyi - pokud je mi znamo, v CR uci jediny skutecny mistr xingyi, Du Fukun shifu. v Brne asi ne, alespon nevim, zkus se podivat na

http://xingyiquan.wz.cz/

a

http://www.sweb.cz/XingYiQuan/Index.htm (Olomouc, to neni zase tak daleko, ve srovnani s tim, ze se ledaskdo jezdi ucit tisice kilometru daleko... )
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod chorche » úte 01. bře, 2005 15:01

schade, mno nic pockam si .... pri populacni explozi sem (do brna) musi nekdo jednou dojet :) kazdopadne dik za info
chorche
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Yiquan

Příspěvekod Anonymní » úte 01. bře, 2005 17:59

Myslím, že v Brně někdo cvičí Yiquan, styl podobný Xingyi, podívej se po internetu, měli nějaké stránky.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

kde trenovat?

Příspěvekod Anonymní » stř 02. bře, 2005 13:10

najdi si placek a tam trenuj, misto dost dlohy abys tam mohl interpretovat formu a cvic a cvic...cvic jen to co uz te nekdo ucil, ver mi ze i kdyz mas jen par pohybu tak je dokonale zvladnes az tak za deset let... kdyz te to uz nebavi cvicit dokola, tak si k tomu snaz predstavit co tema pohybam,a delas a kdy vsude je muzes aplikovat.....
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...