To Miro - Práca s Qi

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

To Miro - Práca s Qi

Příspěvekod Boyakasha » pát 21. led, 2005 10:31

To Miro :Prosím ťa mohol by si postnúť princípy vnímania Qi ,myslím ako sa k tomu dopracovať , v rámci tréningu príp. každodennom živote.
ďakujem.
Boyakasha
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » pát 21. led, 2005 11:32

aj mna by to zaujímalo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » pát 21. led, 2005 12:21

A aj mna. :lol: Popravdu povediac, pisomnou formou sa to neda vysvetlit, alebo aspon ja to nedokazem, sorry. Ako naucis cloveka vnimat nieco, co nevnima? Ako pisomne naucis cloveka bicyklovat? Je to prilis komplikovane a o celkovom vysledku rozhoduju prilis jemne detaily. Proste je to jedna z veci, ktora sa musi ukazat, aby ju clovek videl, pochopil a zvladol. Az ked sa clovek nauci vnimat qi, az potom moze s nou pracovat a vtedy uz sa da popisovat relativne dobre. Ako vsak pisomne vysvetlit niekomu kto nevidi, ako vidiet, holt to je oriesok...
Jedina mozna rada je - najdite si dobreho ucitela, ktory vas to nauci, resp. ktory vas otvori, takze to pride samo od seba. V skutocnosti je to velmi jednoduche - pozries sa a vidis...
Sorry, ze som vam nepomohol, ale fakt sa to neda pisomne. Od marca do augusta vsak budem na Slovensku, mozme urobit seminar, ak bude zaujem...

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » pát 21. led, 2005 12:33

žeby si to už konečne raz myslel vážne? tak potom sa teším na stretnutie, dúfam, že ešte budem na Slovensku...a čo po auguste, frčíš naspäť? ten seminár v LM bude? kedy?
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boyakasha » pát 21. led, 2005 13:15

Seminar v LM? No to by bolo uzasne,osvietene,genialne...
Boyakasha
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Miro » pát 21. led, 2005 21:05

žeby si to už konečne raz myslel vážne? tak potom sa teším na stretnutie, dúfam, že ešte budem na Slovensku...a čo po auguste, frčíš naspäť? ten seminár v LM bude? kedy?

Caf wushi, to uz je na beton, co bude po auguste, sa uvidi - bud zostanem doma natrvalo, alebo sa vratim este na dva roky dorobit skolu.
Ten seminar v LM zavisi od vas - kedy ho zorganizujes Ty, Fireball, ci ktokolvek iny. Povedzte mi co chcete robit (bagua, taiji, xingyi, Shaolin, qigong, meditacia a alchymia, alebo nejaky mix), vyberte si termin kedykolvek v aprili ci maji (v marci uz som plny), zozente priestor, aspon 10 ludi, a nema problema.

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » sob 22. led, 2005 0:08

Caf wushi, to uz je na beton, co bude po auguste, sa uvidi - bud zostanem doma natrvalo, alebo sa vratim este na dva roky dorobit skolu.
Ten seminar v LM zavisi od vas - kedy ho zorganizujes Ty, Fireball, ci ktokolvek iny. Povedzte mi co chcete robit (bagua, taiji, xingyi, Shaolin, qigong, meditacia a alchymia, alebo nejaky mix), vyberte si termin kedykolvek v aprili ci maji (v marci uz som plny), zozente priestor, aspon 10 ludi, a nema problema.

Miro[/quote]

Pracuje sa na tom :lol: :lol: :lol:

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...