Shaolin Klub Znojmo

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Shaolin Klub Znojmo

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 10:50

Čau, znate někdo nebo víte něco o tomhle člověku nebo jeho škole a Shifu?
http://www.shaolinklubznojmo.wz.cz/

Nějak se mi to totiž nezdá.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » čtv 17. bře, 2005 11:26

ani mne se to moc nezda,
napr.:
- cit,, Některá bojová umění jsem studoval pod různými učiteli a některá jen z dostupné literatury.,, 8O :roll:

- fotky mi nejdu zobrazit
- sparing s babou ako prezentace...

ps.zajet se tam podivat radsi, a uvidis
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 17. bře, 2005 12:35

... Studoval jsem různá bojová umění a sporty, jako jsou taekwondo (ITF), karate (Goju ryu, Shotokan), ju jutsu, box, kick box, muay thai (thajský box), musado (militari combat system), vietnamské kung-fu (viet vo-dao), aikido a policejní sebeobranu.
K tomuto výčtu bojových stylů studuji ninjutsu, a to od 2.3.1990.
V žádném stylu jsem se nesnažil dosahovat výkonnostních stupňů, protože si myslím, že to k ničemu nevede. Pásek je jen k držení kalhot a ne proto, aby se jím člověk chlubil!...

Za svůj mladý život toho stihl tenhle sifu poněkud hodně :!: :!: :!: :lol:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Shaolin Klub Znojmo

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 13:48

HHH píše:Čau, znate někdo nebo víte něco o tomhle člověku nebo jeho škole a Shifu?
http://www.shaolinklubznojmo.wz.cz/

Nějak se mi to totiž nezdá.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 13:53

Co na to Patrik? Je tam uveden mezi učiteli....
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 17. bře, 2005 14:05

h píše:Co na to Patrik? Je tam uveden mezi učiteli....

Asi dva nebo tři roky jsem jezdil do Holešova, na Střední policejní školu. Jednou týdně, myslím. Probíhal tam řekněme "zájmový kroužek", kterého se bezplatně účastnili studenti téhle školy... Vždycky, když přijel nový turnus (dva-třikrát ročně), do dódžó se nahrnulo třicet, čtyřicet nových lidí, kteří přišli dvakrát, třikrát a potom toho nechali... Cvičení pro ně bylo bezplatné, tudíž je nikdo neevidoval... proto nemám naprosto představu, o koho jde.

Bylo tam taky takovejch pět, možná sedm dlouhodobě cvičících lidí, kteří nebyli studenty školy... Jejich jména mám, když ne v hlavě, tak v seznamech členů ;)

Tento člověk mezi nimi není. Kdyby ten člověk cvičil déle, než tak, jak jsem uvedl (krátkodobě, dvakrát, třikrát... ??? pětkrát), věděl by, že slovo "sensei" u mého jména nepoužívám ani já, ani lidé, kteří se mnou cvičií...

Lidí, kteří se mnou jednou, dvakrát, někde cvičili bude hromada. Mohlo to být na semináři, u nás v dódžó, někde, kde mě nechali učit, když jim zrovna nepřišel učitel... Ale na tom webu nikde nevidím, že bych ho (toho učitele) dlouhodobě učil, doporučoval, znal nebo si ho pamatoval.

btw V Holešově teď funguje samostatný oddíl aikidó, který pracuje pod hlavičkou České asociace aikidó... info www.aikido.aktualne.cz

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 16:21

Neměl to být výpad :oops:

ale takové info jsem tak nějak čekal :wink:

No offense
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 17. bře, 2005 16:25

h píše:Neměl to být výpad :oops:

ale takové info jsem tak nějak čekal :wink:

No offense

:) taky v poho

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 18. bře, 2005 7:11

patrik píše:
h píše:Co na to Patrik? Je tam uveden mezi učiteli....

... Vždycky, když přijel nový turnus (dva-třikrát ročně), do dódžó se nahrnulo třicet, čtyřicet nových lidí, kteří přišli dvakrát, třikrát a potom toho nechali... Cvičení pro ně bylo bezplatné, tudíž je nikdo neevidoval... proto nemám naprosto představu, o koho jde.

...
Tento člověk mezi nimi není. Kdyby ten člověk cvičil déle, než tak, jak jsem uvedl (krátkodobě, dvakrát, třikrát... ??? pětkrát), věděl by, že slovo "sensei" u mého jména nepoužívám ani já, ani lidé, kteří se mnou cvičií...

Lidí, kteří se mnou jednou, dvakrát, někde cvičili bude hromada. Mohlo to být na semináři, u nás v dódžó, někde, kde mě nechali učit, když jim zrovna nepřišel učitel... Ale na tom webu nikde nevidím, že bych ho (toho učitele) dlouhodobě učil, doporučoval, znal nebo si ho pamatoval....

Patrik

Citace z webuhttp://www.shaolinklubznojmo.wz.cz/1024768indexcomplete.html odkaz Shifu (učitel) - Petr Zahrádecký
... Aby si někdo nemyslel, že jsem všude chodil jen týden, a pak jsem odešel, musím to upřesnit. Některá bojová umění jsem studoval pod různými učiteli a některá jen z dostupné literatury. :lol: :lol: :lol
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Shaolin Klub Znojmo

Příspěvekod Jet123 » pon 26. kvě, 2008 9:21

Zdravím pánové, ať jste kdo jste. Toto jsem četl náhodou, ale musím k tomuto něco napsat.
Předem musím říci, že studoval jsem vše ne tak dlouho jako ninjutsu a shaolin quan. Protože např. karate se mi zdálo moc sportovní, aikido mi trochu znechutil sám Patrik, jelikož ho pořád srovnával s jinými styly a zejména s ninjutsu. Box, thai box jsem cvičil u Pavla Augustina, který cvičil pod panem Kočkou ze Znojma. Musado jsem cvičil po dobu, kdy jsem byl v základní vojenské službě. Atd, atd. Nejvíc mě zaujalo ninjutsu a wushu, u kterého jsem také zůstal.
A co se týče toho sparingu s babou, jak tu někdo psal. Je to moje manželka. Tak si ty vaše urážky nechte pro své drahé polovičky.
Vaše povídačky jsou jen babské tlachání. Kdo mě nepoznal, nemůže soudit!!!
Dnes spolupracujeme s několika kluby. Ať se to týká samotných tréninků nebo společných seminářů. A titul shifu jsem obdržel teprve před třemi lety!
S pozdravem za Shaolin Klub Znojmo - shifu Petr Zahrádecký 8)
Jet123
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod xiuwei » pon 26. kvě, 2008 12:10

A proč prezentace svatby na stránkách o klubu BU (viz. fotogalerie) ? To mi nejde nějak k sobě (ale proti gustu žádný dišputát). Také mě zarazila prezentace fotek v galerii - Nápis : nácvik likvidačních technik qinna. Nic likvidačního jsem tam neviděl,jen základní techniky sebeobrany jako v jiných BU.
xiuwei
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 26. kvě, 2008 12:34

xiuwei píše:A proč prezentace svatby na stránkách o klubu BU (viz. fotogalerie) ?
No ... a proč vlastně ne? :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiuwei » pon 26. kvě, 2008 13:48

JOX :
No ... a proč vlastně ne?

To je fakt . Třeba se dočkáme takových prezentací na web stránkách klubů BU ,kde se budou představovat na fotkách babičky a dědové,sousedi,jaké vlastníme auto či psa...... :D
xiuwei
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 26. kvě, 2008 13:58

xiuwei píše:JOX :
No ... a proč vlastně ne?

To je fakt . Třeba se dočkáme takových prezentací na web stránkách klubů BU ,kde se budou představovat na fotkách babičky a dědové,sousedi,jaké vlastníme auto či psa...... :D

No toho jsou přece číňanský weby plný, no ne? :P
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...