Moderátor: pm
jox píše:Hark: No, máš dost pravdu, ale já vcelku chápu soutěžení v učebních pomůckách. Když už se nedá soutěžit v co nejefektivnějším zabití.
___
Jox
YiWan píše:Zdar a silu !!!
Chi Sau ma pochopitelne nekolik urovni. Na zacatku je to cvik na ziskani nejakych dovednosti (na ktere treba i nekdo muze zustat), pozdeji cvik na "otestovani" uz ziskanych dovednosti (coz muze i nekdo popirat ze strachu aby nahodou nemusel uroven svych dovednosti s nekym porovnavat).
yw
Hark píše:
Jj, dik Ivane. Ja si jeste vychutnavam to prvni stadium
YiWan píše:V Cine je "soutez v chi sau" pomerne dost kontaktni zalezitost a hodnoti se napr. pouze udery vedene plnou silou s nejakym efektem apod (taky ovsem schozeni na zem, znehybneni, atd) yw
Anonymní píše:
A kam se míří s tím plným úderem?
A Co mají ti borci na sobě aby si neublížili?
Sám jsem měl nekolikrát naražené žebra a to nešlo ani o sparing.
A vlastně jaká jsou teda pravidla v Číně?
A co ty záběry, ty snad byly taky z Číny, nebo ne?
Jasně ve všem se dá soutěžit. I v zabíjení, nebo ne?
YiWan píše:Hark píše:
Jj, dik Ivane. Ja si jeste vychutnavam to prvni stadium
Zdar a silu !!!
Zname se ??? Jestli ano, musis cvicit dele nez 6 let. Po sesti letech by sis chtel "vychutnavat prvni stadium" ?!Was macht ihr da beim Wilhelm eigentlich
??? (jen zertuji)
yw
Hark píše:
Jj, dik Ivane....
Myslim ze me neznas. WCH jsem zacal delat pred 5 lety, pripravuju se na prvni zkousky Cham Kiu [ale hodne me brzdi operace na nohach, a pulrocni vylet do anglie, kvuli kterym jsem skoro rok cisteho casu necvicil, takze si pocitam tak 3,5-4 roky cviceni]
Jinak kluci co delaji CHK 2 ti uz maji Chi Sao dost jine
Boris68 píše:Dostal jsem dnes mail. Pokud by někdo chtěl nahlédnout do pravidel tak se ozvěte. Tak co kdo bude reprezentovat ČR?![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků