Moderátor: pm
vzpomínám na jedno s hladíkem kde tlačil kopim v krku žigulíka tam to bylo dost průhledný.doporučoval bych spíš ale těch 10dkg rozumu.
chonglee píše:tohle už jsem jednou skoumal,to co je bežně k vidění jsou jenom šikovné artistické kouky,které po menší investici a troše tréninku vládne každej kdo je dost hloupej,aby riskoval zranění když to nevijde.
takže kopí -čínská růže cca 500kč,a nějký exhibičční videa kde to okoukáš.vzpomínám na jedno s hladíkem kde tlačil kopim v krku žigulíka tam to bylo dost průhledný.doporučoval bych spíš ale těch 10dkg rozumu.
chonglee píše:tohle už jsem jednou skoumal,to co je bežně k vidění jsou jenom šikovné artistické kouky,které po menší investici a troše tréninku vládne každej kdo je dost hloupej,aby riskoval zranění když to nevijde.
takže kopí -čínská růže cca 500kč,a nějký exhibičční videa kde to okoukáš.vzpomínám na jedno s hladíkem kde tlačil kopim v krku žigulíka tam to bylo dost průhledný.doporučoval bych spíš ale těch 10dkg rozumu.
dondyna píše::D ale asi ví o čem mluví... zkuste o video požádat přímo p. Hladíka.Jinak vřele doporučuji k prozkoumání seriálek Mind Body and Kick Ass.Při pozorném sledování se o tomhle dozvíte spoustu věcí.... Já osobně strašim děti našich hostí tím, že se sekám do růžných částí těla celkem ostrou mačetou.Účinek je dokonalej
i jejich rodiče to dokáže docela rozhodit
.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků