Moderátor: pm
Zacal kecat a to fakt jako ze kecat. Drzel v obou rukou takovy ty koule jak se mnou v ruce a rikal jak je umi pouzit v boji.
Pak jendu slecnu nebo pani z publika pouzil jako boxovaci pytel, kterym ukazovl aplikace Wing Chun. Nevyznam se ve Wing Chun, ale tohle to urcite nebylo. Vypadalo to jako by se vozral a na tu slecnu spis padal.
Hallialetus píše:Chtěl bych vědět názor zasvěcených, co si myslet o pánu jménem Erle Montaigue ( http://j-zone.org/erle ).
Obsah těch stránek je zajímavý - možná až moc....
Dík předem za odpověď
jeikob píše:fakticky existuje excorsista a ještě na jiřáku??
v nevíš kde se učil? Nevypadá na úplnýho samouka. Ale jinak řečeno, takovýhohle "taj-či" je všude spousta, lidí který to opravdu uměj je ale hodně málo...wushupetr píše:
Nedavno jsem byl na Budoshow v Beroune, kde jsem take vystupoval. V hale Lokomotiva nebo jak se to jmenuje, tak tam to bylo a zazil jsem to, co este snad nikdy. Muzu vam rict, ze takovyho podvodnika a blazna jsem este nevidel. Nesledoval jsem to cely pac mi vypadla korunka, tak jsem si ho sel nasadit do satny, kde jsem se prevlik do civilniho a tim jsem propas skoro vsechno. Ale prece jen neco jsem videl.
Tenhle radoby Mistr byl snad posledni na programu. Jak byva na Budoshow zvykem, vystoupeni je doprovazene hudbou. Tady snad hudbu nikdy neme. Uz ani Nevim jesli i nase ukazka mela hudbu. To je jedno. Myslim, ze ne. Tak tenhle chlapek kdyz sel na radu se svym vystoupenim, tak s sebou mel malej CD prehravac a pri nastupu ho zapojil do zasuvky. To radio ale asi nefungovalom tak se omluvil, a ze to bude bez hudby. Zacal kecat a to fakt jako ze kecat. Drzel v obou rukou takovy ty koule jak se mnou v ruce a rikal jak je umi pouzit v boji. Kecal dal asi pul hodinu. Pak zacal cvicit prej nejlepsi nejtajnejsi sestavu stylu Tai Ji. Hruza. Pak jendu slecnu nebo pani z publika pouzil jako boxovaci pytel, kterym ukazovl aplikace Wing Chun. Nevyznam se ve Wing Chun, ale tohle to urcite nebylo. Vypadalo to jako by se vozral a na tu slecnu spis padal. Pak rek ze to at kdo ma zajem se stavi, ale ze to je tajny a vyuka je pouze za zavrenyma dverma. Vsichni se mu vysmivali. Proste prdel.
Jo a este nezapomnel rict jak Zora Jandova je velmi dobra nebvo co...
hellas píše:Ten článek o wing chun je dle mýho celej zkopčenej z "knížky" ving tsun od Ivana Rzounka, pokud mám dobrou paměť... Jen tam přidal to mo-lu nebo co
luen píše:hellas píše:Ten článek o wing chun je dle mýho celej zkopčenej z "knížky" ving tsun od Ivana Rzounka, pokud mám dobrou paměť... Jen tam přidal to mo-lu nebo co
jakej clanek, neco mi tu unika
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků