ukropcany píše:Zlatý box...

Moderátor: Picard
diablik píše:ukropcany píše:Zlatý box...![]()
suhlasim a pridavam zlate vsetko s priponou box,tam sa take p.coviny vybuchavaju za pochodu z hlaviciek snilkov
![]()
..
zm píše:ingwe píše:to ZM: jo, byl:) asi jsem Tě špatně pochopil, dík za vyjasnění. Čili Hakkó rjů není kórjů, ale stojí na "kórjů základech". Ok. ®e se chystá další Zubří vím a těším se jak babka na důchod:)))
Přesně. Taky se těším. Moc.
zm píše:diablik píše:ukropcany píše:Zlatý box...![]()
suhlasim a pridavam zlate vsetko s priponou box,tam sa take p.coviny vybuchavaju za pochodu z hlaviciek snilkov
![]()
..
Taky jeden co si myslí, že thai box a čínský box jsou odvozeniny od boxu?
Makoto píše:zm píše:diablik píše:ukropcany píše:Zlatý box...![]()
![]()
..
A boxersky povstani v Cine byla nejvetsi sportovni udalost, ze?![]()
----jo jasne ...a tiez si myslim ze box bol zakladom pre vsetky BUzm píše:diablik píše:ukropcany píše:Zlatý box...![]()
![]()
..
diablik píše:----jo jasne ...a tiez si myslim ze box bol zakladom pre vsetky BUzm píše:diablik píše:ukropcany píše:Zlatý box...![]()
![]()
..
Taky jeden co si myslí, že thai box a čínský box jsou odvozeniny od boxu?![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:Rockyho by som zhodou okolností celkom oželel... ono ani tak nejde o to, či to boxom začalo, ale čím to skončí...![]()
![]()
ukropcany píše:4zm:
...niekto smeruje na "môj" BU štýl - prepáč, ale ja sa tak nefixujem, že by išiel za box položiť život... japonské samurajské ideály už ozaj nejaku dobu sledujem len s POBAVENÍM...![]()
![]()
![]()
7. ale každému dľa chuti... to že ja si toto myslím neznamená, že mi záleží na tom, či s tým ostatní súhlasia... nikomu to nevnucujem, je mi to ÚPLNE JEDNO.
4Gino - no to vieš, box je box...Pre mňa je to ale skôr v rovine zábavy, ako otázky života a smrti, ako mi raz napísal senior... okrem toho, myslím, že naše názory na JJ vs. iné plnokontaktné disciplíny sú jasné, takže nič na Teba skúšať nebudem...
defendu píše:Ono,ale pánové neni JJ jako JJ.V ČR je velké množství klubů a úroveň mnoha z nich je na dosti žalostné úrovni.Všechny mají v názvu JJ (psáno různě),ale metodika a kvalita výuky je až absurdně rozdílná.
Nestačí tedy říci,že JJ je super nebo že stojí za h...,ale vždy konkrétně jaký klub a jaká škola.U nás je prostě "normální",že tenhle způsob boje vyučuje každý kdo má do prdele díru.
Navíc stále všichni používají tenhle jap. název a přitom to mnozí zvesela kombinují dalšími styly - MT,fma,moderními combat systémy apod.(ruku na srdce,je to potom ještě vůbec JJ nebo spíš nějaký MMA system?)
Prostě si pánové konečně připusťte,že v tom vašem JJ (a to nejen v naší domovině) je značný bordel,nemůže se pak nikdo divit,že názory na něj pak mohou být poněkud rozporuplné - hlavně od lidí zvenčí.
Jsem zvědavý kdo první vyletí jak čertík z krabičky
manikin píše:napsali jste, že problém je v tom, že lidé, kteří dělají JJ kombinují JJ s dalšími systému....ostatní systémy to nedělají? teď nemluvím o boxu a jemu podobným sportům...
měla jsem pocit, že je to o tom, že systémy jsou postavené na určitých principech, které jsou neměnné a to, že si systém (škola) převezme něco z jiného systému, pokud má pocit, že je to řekněme účinnější, systému neškodí ba právě naopak....
jít zatvrzele cestou...takhle to kdysi někdo vymyslel, tak já to tak učím, ať je to účinné, použitelné nebo ne...to mi přijde trochu jako cesta do záhuby...
krom toho průpravné cviky jiných systémů mohou taky pomoci při aplikaci technik JJ...nebo ne?
neexistovalo i v japonsku více škol a tedy i rozdíly?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků