Aikido verzus Karate kopy

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod Toman » pon 09. říj, 2006 13:48

ukropcany píše:či aj mňa po 40 suburi bolí zadok... hovorím mu "nie, robím 600"

Co to je suburi ...dřep?
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » pon 09. říj, 2006 13:54

Tak panove koncime.

Thread uzamykam, nadavat si bezte do hospody, tady je to urceno k DISKUZI.
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » pon 09. říj, 2006 14:18

Po uvaze jsem to znova odemknul, je to asi skoda to to delat kvuli malemu procentu neslusnych uzivatelu, tak jsem to misto toho trochu procistil ... ale prosim snazte se

1. drzet se tematu
2. diskutovat slusne a zdrzet se argumentu typu "jsi uplna sracka"
3. argumentovat logicky a vecne
Naposledy upravil Picard dne pon 09. říj, 2006 15:05, celkově upraveno 1
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 09. říj, 2006 14:40

Tiger - No na to, ze sa stranis konfrontacie ako o sebe pises, mas mimoriadne divne prispevky.
A na to co si napisal o tych chalanoch snad nema ani zmysel reagovat.

Napisal som ti SS tam mas moznost prekrocit svoj tien.
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 09. říj, 2006 19:15

Sákryš,Ukropčány,Tobě to Kurilla dojo(použiju tento výraz) musí ale ležet v žaludku....... :!:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 09. říj, 2006 20:24

jendis co to ma prosimta spolocne s kurila dojo ?
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 09. říj, 2006 20:35

mi přijde,že tohle všechno se od toho odvíjí....ale asi blbej dojem.Nebo mi to holt už nějak hlava nebere...... :oops:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 09. říj, 2006 20:57

myslim, ze nie. Problem je vseobecne staci pozriet do vedlajsieho threadu. A ak myslis ten ukropcanyho posledny prispevok - tak to uz nema vobec nic spolocne s tym co spominas. To je problem toho chalana - robil pred casom desne ramena, neustale fabuluje okolo aikida - tak nech si to skusi. Staci si najst prispevky od "real aikidoka", "real", "Tiger" a ci ako si to este vravel a mas jasno.
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 09. říj, 2006 21:11

hledat nebudu,to si pamatuju...."protidrogová jednotka"....ne-e...díky,to znova číst nemusím.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 10. říj, 2006 6:51

yo......tak jako bych nic neřekl..... :wink: :oops:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

REAL

Příspěvekod tiger » úte 10. říj, 2006 7:58

marvin píše:myslim, ze nie. Problem je vseobecne staci pozriet do vedlajsieho threadu. A ak myslis ten ukropcanyho posledny prispevok - tak to uz nema vobec nic spolocne s tym co spominas. To je problem toho chalana - robil pred casom desne ramena, neustale fabuluje okolo aikida - tak nech si to skusi. Staci si najst prispevky od "real aikidoka", "real", "Tiger" a ci ako si to este vravel a mas jasno.

Uz som to davno spominal Real bol moj byvaly kolega ktory so mnou trenoval. Zial uz so mnou nepracuje. A ver tomu ci nie ten mal nieco za sebou a nemal problem konfrontacie aj ked nie celkom cistej. Cvicili sme AIKI u Steva. Davno davno dozadu. Co sa tyka ukr. vyzvy on asi necita moje prispevky. Preco by som mal s nim sparrovat? Netrenujem MT. Cvicim len beznu obranu na podklade Aikida a sem tam nejake prakticke vecicky, kondicne atd. Nexcem a ani uz nebudem nikoho konfrontovat s niekym. Proste to nemam rad niekoho povazovat za lepsieho ci horsieho. To je blbost. To co som povedal ze kto je lepsi Brano - Juro - Stevo je absurdne. To nechajme tak. Ok??
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

REAL

Příspěvekod tiger » úte 10. říj, 2006 7:58

marvin píše:myslim, ze nie. Problem je vseobecne staci pozriet do vedlajsieho threadu. A ak myslis ten ukropcanyho posledny prispevok - tak to uz nema vobec nic spolocne s tym co spominas. To je problem toho chalana - robil pred casom desne ramena, neustale fabuluje okolo aikida - tak nech si to skusi. Staci si najst prispevky od "real aikidoka", "real", "Tiger" a ci ako si to este vravel a mas jasno.

Uz som to davno spominal Real bol moj byvaly kolega ktory so mnou trenoval. Zial uz so mnou nepracuje. A ver tomu ci nie ten mal nieco za sebou a nemal problem konfrontacie aj ked nie celkom cistej. Cvicili sme AIKI u Steva. Davno davno dozadu. Co sa tyka ukr. vyzvy on asi necita moje prispevky. Preco by som mal s nim sparrovat? Netrenujem MT. Cvicim len beznu obranu na podklade Aikida a sem tam nejake prakticke vecicky, kondicne atd. Nexcem a ani uz nebudem nikoho konfrontovat s niekym. Proste to nemam rad niekoho povazovat za lepsieho ci horsieho. To je blbost. To co som povedal ze kto je lepsi Brano - Juro - Stevo je absurdne. To nechajme tak. Ok??
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » úte 10. říj, 2006 8:09

nechce sa mi to hladat, ale z tych prispevkov na toto forum je jasne, ze ide o jednu osobu a to o teba. Jasne pisali ste z toho isteho PC z tej istej IP. No skoda reci. Internet znesie vsetko aj tvojeho vysnivaneho kolegu - mas tazku poruchu mal by si sa liecit. Viem je to lakave skusit co to urobi ked si vymyslis zopar hluposti a zacnes to pisat ludom, aby si ich vyprovokoval a mozno sa dozvedel nieco co by ti inak nepovedali. Ale to sa da aj inak - slusne.
oye, littlearts ci ako si vravel, tiger a jeho schizoidne osobnosti real aikidoka, real a pod. No kto este pride. 8O
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » úte 10. říj, 2006 10:18

tak to tě ukropčany chápu, hold za klávesnicí je každý hrdina :roll:

sice výzvy atp. nemám rád, ale tohle je pochopitelné
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Libor » úte 10. říj, 2006 10:52

Ten tiger je urcite zo stevovho klubu,ak je pravda co napisal ,ze su s branom odlisne vahove kategorie,zrejme je tazsi,tak mi opis sedi len na jedneho cloveka,aj vzhladom na to,ze vela ludi v poslednej dobe z tade odislo.Ale tazko povedat,ci prave teraz povedal pravdu,ked zo starych prispevkov vidno ,ze je notoricky klamar.Moze to byt hocikto a je mozne aj to,ze ukropcany poriadne vystrasil nejakeho 12 rocneho ziaka zakladnej skoly,ktoremu rodicia kupili k narodeninam internet.Prestane sem chodit ako tiger,da si novu registraciu,nove brutalne meno a onedlho s nim budeme vsetci diskutovat ako s novym clenom.Treba sledovat,ci sa tu neobjavi nejaky co bude tvrdit,ze je kuklac,robil vselijake BU...
Som poznal dvoch chalanov,co sa mi priznali,ze sa rozkrikovali na nejakom fore,by ste neverili aky neskodny su takyto virtualny grazli v skutocnosti.
Libor
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tiger » úte 10. říj, 2006 12:58

ukropcany píše:Ešte pár tigrových periel pre nezúčastnených:

Co si ty chces s kym co vybavovat.?? Dal som ti jasne ponuku tak uz sa na teba tesim ako maly chlapec. Tak nemaj huste reci a dojdi na moju pozvanku. Dufam ze tuto ponuku prijmas aj s UKR.

Tak regujte na Bossa TIGRA

To UKR. Skoda ze nie som z BA. Urcite by som si s tebou zasparoval.
Dokonca by som ti dovolil pouzivat rukavice. Ja ich zasadne nechcem. A ver tomu ze by si chytil pri prvom pokuse udriet pekny laket na nos.

MOzme to spolu skusit na neutralom uzemi. Vies kazdy je doma kapo. Mozes tento vikend? A nezabudni so sebou aj Marvina urcite aj pre neho niekoho najdem. Daj mi vediet na realaikidoka@inmail.sk.

Co sa tyka RealA a Tiger som predsa na fore kde mozem pouzit akukolvek prezyvku, kohokolvek meno,akykolvek email nemyslis. Pokial to povazujes za nenormalne tak moja ponuka tiez plati.

Pozri pan Michal U., nemas sajn kto som, proste ma nepoznas tak naco hadas! Moju osobu nemusis riesit. Nikdy sa nedozvies kto je naozaj RealA a kto Tiger. Ja ti hovorim jedno a ty stale nieco vyhladavas. Co xces odo nna adresu kde byvam.?? Xces moj telefon?? Ako ked naozaj tak trvas spoznat ma ja ti to umoznim, ale len ak by si naozaj xcel. Nie som zo ziadnej BA, aj ked som tam casom zil, netuzim po tvojom sparingu, diskutujem len o AIKIDE a co si o nom myslim. Naco riesis nieco co nikdy nevyriesis??. A ci ma niekto z tohto fora pozna od STEVA, ver ze nie. TO je alles. Takze akekolvek dohady o mojej osobe su ti nanic. No a tak. 8O
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod tiger » úte 10. říj, 2006 13:09

Libor píše:Ten tiger je urcite zo stevovho klubu,ak je pravda co napisal ,ze su s branom odlisne vahove kategorie,zrejme je tazsi,tak mi opis sedi len na jedneho cloveka,aj vzhladom na to,ze vela ludi v poslednej dobe z tade odislo.Ale tazko povedat,ci prave teraz povedal pravdu,ked zo starych prispevkov vidno ,ze je notoricky klamar.Moze to byt hocikto a je mozne aj to,ze ukropcany poriadne vystrasil nejakeho 12 rocneho ziaka zakladnej skoly,ktoremu rodicia kupili k narodeninam internet.Prestane sem chodit ako tiger,da si novu registraciu,nove brutalne meno a onedlho s nim budeme vsetci diskutovat ako s novym clenom.Treba sledovat,ci sa tu neobjavi nejaky co bude tvrdit,ze je kuklac,robil vselijake BU...
Som poznal dvoch chalanov,co sa mi priznali,ze sa rozkrikovali na nejakom fore,by ste neverili aky neskodny su takyto virtualny grazli v skutocnosti.

... ze ukropcany poriadne vystrasil nejakeho 12 rocneho ziaka zakladnej skoly,ktoremu rodicia kupili k narodeninam internet... HEHE tak to je dobry foooooor. Uz som vystarseny. Co sa tyka neskodnosti tak to mas pravdu, ja sa zato nehanbim. Som neskodny na nete. Ano suhlasim ale s ostatnym zasadne nie. Je to tvoj nazor OK. Beriem. PA
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod tiger » úte 10. říj, 2006 13:33

ukropcany píše:Neboj, božie mlyny melú pomaly, ale iste... až raz zbadáš stireborné volvo a vedľa neho modré terrano tak vedz, že máš prúser...

Mam to brat ako vyhrazku??
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod tiger » úte 10. říj, 2006 13:42

ukropcany píše:Neboj, božie mlyny melú pomaly, ale iste... až raz zbadáš stireborné volvo a vedľa neho modré terrano tak vedz, že máš prúser...

A povies mi aj EC tychto vozidiel??
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

OK

Příspěvekod tiger » úte 10. říj, 2006 13:48

Marvinovi som do SZ napisal:

marvin napsal mne:
Preco si sa nepriznal, ze si v BA ? Co sa zasivas
Tak co, dame ten sparing ?

ps: To s tym J.O. si to myslel dufam ako srandu, ze? Pri zapaseni vela toho nedokazal, nesmies verit vsetkemu. No ved uvidime co v tebe je
-------------------------------------------------------------------------------

Ja pisem Marvinovi:

Dik za ponuku ale ja vazne nemam chut s niekym sparovat. Sorry ale nie som z BA. Ano s J.O. to bol len cisty drist. Je to nezmysel. Je to len postava nic viac. Vies ja som clovek dost rozlietany, chodime kadetade po Sk. Ak mam cas tak sa idem pobavit na net. Uz Nexcem nikoho zavadzat. Vies vtedy ked ma vyzval UKROP. som naozaj mal chut tam ist a pekne sa pomerit (je mojej vahovej kategorie) ale bolo by to len koli nejakej pomste ci agresii tak som na to sral. Niekedy som trosku nervak a to sem nepatri. S chalanmi sparujeme, ale nie na max. Viem co je to dostat peknu petelicu do nosa s pytlovkou. Ale to nie je podstatne. Nie je to moja priorita. Ked dame rukavice dole je to uplne o inom. Mne osobne rukavice prekazaju v kontakte. (Asi preto ze ich neudrzim dlho hore ).Ale cenim si tejto osobnej debaty. Tak zatim
---------------------------------

OK??
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...