ukropcany píše:či aj mňa po 40 suburi bolí zadok... hovorím mu "nie, robím 600"
Co to je suburi ...dřep?
Moderátor: Picard
marvin píše:myslim, ze nie. Problem je vseobecne staci pozriet do vedlajsieho threadu. A ak myslis ten ukropcanyho posledny prispevok - tak to uz nema vobec nic spolocne s tym co spominas. To je problem toho chalana - robil pred casom desne ramena, neustale fabuluje okolo aikida - tak nech si to skusi. Staci si najst prispevky od "real aikidoka", "real", "Tiger" a ci ako si to este vravel a mas jasno.
marvin píše:myslim, ze nie. Problem je vseobecne staci pozriet do vedlajsieho threadu. A ak myslis ten ukropcanyho posledny prispevok - tak to uz nema vobec nic spolocne s tym co spominas. To je problem toho chalana - robil pred casom desne ramena, neustale fabuluje okolo aikida - tak nech si to skusi. Staci si najst prispevky od "real aikidoka", "real", "Tiger" a ci ako si to este vravel a mas jasno.
ukropcany píše:Ešte pár tigrových periel pre nezúčastnených:
Co si ty chces s kym co vybavovat.?? Dal som ti jasne ponuku tak uz sa na teba tesim ako maly chlapec. Tak nemaj huste reci a dojdi na moju pozvanku. Dufam ze tuto ponuku prijmas aj s UKR.
Tak regujte na Bossa TIGRA
To UKR. Skoda ze nie som z BA. Urcite by som si s tebou zasparoval.
Dokonca by som ti dovolil pouzivat rukavice. Ja ich zasadne nechcem. A ver tomu ze by si chytil pri prvom pokuse udriet pekny laket na nos.
MOzme to spolu skusit na neutralom uzemi. Vies kazdy je doma kapo. Mozes tento vikend? A nezabudni so sebou aj Marvina urcite aj pre neho niekoho najdem. Daj mi vediet na realaikidoka@inmail.sk.
Co sa tyka RealA a Tiger som predsa na fore kde mozem pouzit akukolvek prezyvku, kohokolvek meno,akykolvek email nemyslis. Pokial to povazujes za nenormalne tak moja ponuka tiez plati.
Libor píše:Ten tiger je urcite zo stevovho klubu,ak je pravda co napisal ,ze su s branom odlisne vahove kategorie,zrejme je tazsi,tak mi opis sedi len na jedneho cloveka,aj vzhladom na to,ze vela ludi v poslednej dobe z tade odislo.Ale tazko povedat,ci prave teraz povedal pravdu,ked zo starych prispevkov vidno ,ze je notoricky klamar.Moze to byt hocikto a je mozne aj to,ze ukropcany poriadne vystrasil nejakeho 12 rocneho ziaka zakladnej skoly,ktoremu rodicia kupili k narodeninam internet.Prestane sem chodit ako tiger,da si novu registraciu,nove brutalne meno a onedlho s nim budeme vsetci diskutovat ako s novym clenom.Treba sledovat,ci sa tu neobjavi nejaky co bude tvrdit,ze je kuklac,robil vselijake BU...
Som poznal dvoch chalanov,co sa mi priznali,ze sa rozkrikovali na nejakom fore,by ste neverili aky neskodny su takyto virtualny grazli v skutocnosti.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků