Moderátor: Picard
pucmaz píše:defendu píše:Dělám dlouho na dveřích a od června budu dělat taky v jednom nonstopu,ale market to zrovna neni![]()
Takze to uz nebudes delat 10 hodin denne u Japoncu?
defendu píše:Můžeš to rozvést?
pe25tr píše:vsichni ve veku mezi 20 a 25 (odhadem), chodej se poprat skoro na kazdej ples, to vetsinou mali joudove nedelaj.
pe25tr píše:A jeste jednou pro Tomana: nikoho jsem nezmastil, ale vysel jsem z toho se zdravou kuzi (az na modry oko), pral ses nekdy se ctyrma, ktery jsou velky a tezky stejne jako ty?
TongPa píše:pe25tr píše:...ze zacatku jsem dostal do oka a mel jsem ho jeste tyden zavreny. Zkrze ty panaky jsem byl trochu vratkej a zpozdenej, ale zas me to tak nebolelo:). Trvalo to asi 2 minuty, na zem me nedostali ani dalsi primou ranu jsem nedostal...To jako žes za pomoci aikida a pouze s jedním okem čelil 2 minuty čtyřem stejně těžkým týpkům, který do tebe šli pěstma a dostal jsi jen tu první ránu? Teda nevím, ale buď máš téměř nadpřirozené schopnosti a nebo ti čtyři byli ti největší loseři v širokým okolí a ještě tak vožralí, že sotva stáli na nohou... Ještě mi chybí závěr - tedy jak to dopadlo... Řekli že seš ňákej dobrej a podali jste si ruce na usmířenou, nebo co?
pe25tr píše::lol:![]()
Tak takhle ty si to predstavujes? Tomu se da jenom zasmat.
Ti "kluci co stoji u dveri" a davaji pozor, aby se na plese nikdo nerval (nechci je urazet slovem vyhazovac) prisli a ukoncili to...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků