j_madl píše:Čtenáři milý, nemám čas se plácat dokola po všech malichernostech, kterými si někdo zvyšuje svoje sebevědomí. Je tady pár lidiček, kteří se z úkrytu anonymity realizují. (Teď nehovořím přímo o Vás, pokud nejste jedním z nich, i když vykazujete znaky onoho neúnavného studenta každého příspěvku, příbuzného tomuto tématu

) Je pravda, že pár lidí někde přišlo k fyzické nebo morální úhoně, nebo prostě jen potřebují pro své školy, pro jejich větší autentizaci někoho zpochybnit.(...)
Bré ráno
By mě dost zajímalo, j_madle koho tipuješ na anonyma, potažmo čtenáře… je-li to jedna a táž osoba… vzhledem k tomu, že jsem tady jeden z mála, který se zajímá o "autentičnost" mohl bych být jeden z těch, kdo jsou podezřelými. Jestli ne, ostatní ber jako názor k "tématu"... Jestli ano, tak se cítím uražen. Fuj, to sis nevšiml, že se pod své příspěvky podepisuju (a to i pod ty konfliktní, viz fórum o Nagualovi)? Mno nic, tohle není můj styl… a třeba je to někdo z Tvých žáků, nebo se dokonce připojuje z Tvého počítače… Pátral bych úplně jinde. Konec humoru.
Zapojuju se tímto jedním příspěvkem do debaty právě pouze, abych vyloučil, že jsem oním anonymem nebo čtenářem… tedy nejsem. Jednak právě protože, se za svůj názor nestydím a rád bych chodil vzpříma, tedy ho i říkám… a také protože, jsem se na pana Mádla pana Mádla (tedy někoho, kdo se tak v odpovědi podepsal) zeptal přímo, přesněji mejlem. Odpovědi jsem dostal, své k tomu řekl/napsal a názor si udělal. Z těchto odpovědí a také z toho, co jsem mezitím našel, přečetl a co se ke mně dostalo, tak nějak samo můžu říct jediné… Tohle není můj obor – sebeobraně nerozumím o buddhismus se nezajímám. A jak si tu, j_madle, sám napsal, ty sám si tvůrcem Tenshin Shoden Kosyu Ryu, tedy stará japonská škola to není, proto mě ani moc nezajímá. (To tomu ale nebere právo na existenci.)
Je škoda, žes nikdy jako j_madl nevstoupil do diskuze o kobudó, o katách, o učitelích, tedy do témat, které by Ti mohli být tématicky blízké, kde jsem mimo jiné diskutoval já. Snad se dozvěděl, co si o tom vlastně myslíš… Ale asi bychom každý mluvili o něčem jiném, vzhledem k tomu, že si sám kupříkladu napsal cituji: "(...) tzv. KOBUDÓ, neboli malým bojovým uměním,(...)". zdroj:
http://www.japonsko.info/tanto.php
Tedy tohle je všechno, co bych chtěl říct/napsat. Třeba už to stačí k tomu, aby někdo z Tvých zbožňovatelů přijel a usiloval mi o život či zdraví (nebo zlámal nohy)… mí zbožňovatelé pravděpodobně nebudou mé zdraví a život hájit, protože mají svých starostí dost, takže to bude poměrně snadná práce
A k tomuhle způsobu
diskutování obecně...
Je to divný, proč se tu kdosi zeptal na někoho a když odpovědi dostal, nevyjádřil se, nevysvětlil, proč že ho to zajímá... (Jekyl) ale mnohem divnější je, že tu komukoliv, hnedle na první stránce přišlo divný, že se kdosi ptá... (224477, Vlk) Lidi, prostě někoho zajímá, kdo je kdo v českém bojovém umění. A hle, hned je to špatně a to se přeci nedělá. Krom toho, že je to dost paranoidní, připomíná mi to Plajerův způsob nazírání na slovo
objektivní... Tedy miluješ brůse, jsi objektivní... nemiluješ, nejsi objektivní. Ble.
Vždyť tady přece už vzniklo tolik fór, kde se někdo zeptal na tu, či onu školu, persónu nebo styl... ale tady, tady se to nesmí. Co tím vlastně kdo sleduje, nechce někoho poškodit, pomlouvat bu, bu, bu...
Mno nic, mějte se v tomhle auditku pěkně a občas se někdo zastavte i jinde
Patrik
P.S.
Když už jsem u té upřímnosti... Ve skutečnosti si taky myslím, že příspěvky BenGuriho, j_madla, Victora i jiných vykazují určitou podobnost. Ale může to být podobným nazíráním na život a BU anebo to bude spíš z těch ran šinaiem do hlavy, které dostávám. Tímto zdravím zmizevšího BenGuriho.