Josef Mádl?

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod j_madl » pát 04. úno, 2005 11:13

Miro píše:Akurat problem je, ze sa zda, ze som sa utal. Znak pre lang 狼 je velmi podobny znaku hen 狠 (rozdiel je iba v tej malej ciarke v pravej casti znaku). Takze ta "nasratost" nemala nic spolocne so znakom lang (vlk), ale so znakom hen, ktory ma vyznam ruthless (nemilosrdny, nelutostny) ci ferocious (divoky, kruty). Sorry za moju chybu. Ale vyznam je v podstate ten isty.

Miro

:lol: :lol: :lol: :lol: tak to je luxusní příklad toho, jak mohou vzniknout nové myšlenkové proudy ahoj Miro :lol:
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod MaJ » pát 04. úno, 2005 11:22

j_madl píše:
Miro píše:Akurat problem je, ze sa zda, ze som sa utal. Znak pre lang 狼 je velmi podobny znaku hen 狠 (rozdiel je iba v tej malej ciarke v pravej casti znaku). Takze ta "nasratost" nemala nic spolocne so znakom lang (vlk), ale so znakom hen, ktory ma vyznam ruthless (nemilosrdny, nelutostny) ci ferocious (divoky, kruty). Sorry za moju chybu. Ale vyznam je v podstate ten isty.

Miro

:lol: :lol: :lol: :lol: tak to je luxusní příklad toho, jak mohou vzniknout nové myšlenkové proudy ahoj Miro :lol:

.... nu coz, roztomila chybicka. :lol: :wink:
MaJ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

MIRO

Příspěvekod j_madl » pát 04. úno, 2005 11:30

MaJ píše:
j_madl píše:

Miro

Miro, ten znak je moc malý na to, abych ho přečetl, ale nepíše se jako divoké vlny, nebo divoká voda? V jap. Ró - rónin člověk bez pána etc. Ale jak říkám, pořádně ho nevidím...
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » pát 04. úno, 2005 11:36

No Miro, zase si se tolik neuťal, on totiž ten znak je podobný proto, že má taky podobný význam, jak už to v čínštině chodí...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: MIRO

Příspěvekod pavela » pát 04. úno, 2005 11:41

j_madl píše:
MaJ píše:
j_madl píše:

Miro

Miro, ten znak je moc malý na to, abych ho přečetl, ale nepíše se jako divoké vlny, nebo divoká voda? V jap. Ró - rónin člověk bez pána etc. Ale jak říkám, pořádně ho nevidím...

Velmi podobně ale tenhle znak(čte se stejně, lang) má radikálu kapky vody,
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 04. úno, 2005 13:12

j_madl píše:Miro, ten znak je moc malý na to, abych ho přečetl, ale nepíše se jako divoké vlny, nebo divoká voda? V jap. Ró - rónin člověk bez pána etc. Ale jak říkám, pořádně ho nevidím...

Chtěl jsem to tady nějak zobrazit zvětšené

lang 狼
hen 狠
lang 浪

ale nevím, jak to tady zvětšit, takže to zkuste zkopírovat a vložit třeba do Wordu a zvětšit velikost písma, tam pak ty jednotlivé rozdíly vyniknou :wink:

Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod j_madl » pát 04. úno, 2005 13:21

Angus píše:
j_madl píše:Miro, ten znak je moc malý na to, abych ho přečetl, ale nepíše se jako divoké vlny, nebo divoká voda? V jap. Ró - rónin člověk bez pána etc. Ale jak říkám, pořádně ho nevidím...

Chtěl jsem to tady nějak zobrazit zvětšené

lang 狼
hen 狠
lang 浪

ale nevím, jak to tady zvětšit, takže to zkuste zkopírovat a vložit třeba do Wordu a zvětšit velikost písma, tam pak ty jednotlivé rozdíly vyniknou :wink:

Angus

ANGUS- DĚKUJI, ANO ©LO TO
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » pát 04. úno, 2005 16:47

Angus píše: ale nevím, jak to tady zvětšit, takže to zkuste zkopírovat ...

V Mozille stačí skouknout při Text Zoom 200%. (V Internet Exploreru to nezabírá.)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 23. úno, 2005 20:44

To by mne skutečně zajímalo, když to tady tak pročítám, kolik příspěvků (a jaké) byly napsány panem Mádlem coby BenGurim. Vidím, že nejen mně připadaly příspěvky schizofrenní "=psané více osobami".

Jak je možné, že učitel vůbec dovolí žákovi psát takovéhle voloviny, tím pádem uvádět okolí do fantastických bludů? Ode mne by přinejlepším dostal slovní průplesk takový, že by se mu při jakékoli další prezentaci mé osoby nebo školy udělalo na blití.

Anebo je to jen strategie? Jen "ninjovsko-bodyguardovská" strategie zamlžení okolností?
Jako BenGuri, "vlastně jsem tam nebyl sám a v případě Montyho to byla medvědí služba", takže všechno se jako mávnutím kouzelného proutku odestane a uživatel mádl_j je najednou čistý jako malé novorozeně?
Co všechno je jen jeho strategie? Proč? Bude mi to někdo chtít vysvětlit bez toho, aby napsal polopravdy nebo lži?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 24. úno, 2005 1:32

Mimochodem to same se opakovalo v Victorem. Najdete si jeho prvnich par prispevku, uvidite co psal za hruzy a jak mu za to vsichni vynadali do blbcu. A i z nej se vyklubal zak p. Madla a od te doby pise slusne. Podivuhodne podobna strategie, nebo ne?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 24. úno, 2005 8:58

A není to jedno???Proč to znovu rozviřovat?????Mně to přijde zbytečné :wink: 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod j_madl » čtv 24. úno, 2005 14:05

Jendis píše:A není to jedno???Proč to znovu rozviřovat?????Mně to přijde zbytečné :wink: 8)

jak Vidíš, není to zbytečné. Je legrační, jak anonymní čtenář zde horlí o tomto tématu. Není pravděpodobné, kdyby byla pravda, co tady dokola naznačuje, že by se lidé od nás také jen hlásili jako on? Tedy Anonym, čtenář, nebo další čtenář? Nebo podobně? V každém případě je to jak jsem řekl a dále o tom už nebudu vést hloupé diskuse.

poznal jsi mne trochu Jendisi, tak nemá cenu se o tom dále šířit, jinak děkuji za zprávu a zdravím. Téma, o němž jsme hovořili zjistím, jakmile se spojím s Anurou. :lol:
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod j_madl » čtv 24. úno, 2005 14:19

ctenar píše:
Jak je možné, že učitel vůbec dovolí žákovi psát takovéhle voloviny, tím pádem uvádět okolí do fantastických bludů? Ode mne by přinejlepším dostal slovní průplesk takový, že by se mu při jakékoli další prezentaci mé osoby nebo školy udělalo na blití.

Čtenáři milý, nemám čas se plácat dokola po všech malichernostech, kterými si někdo zvyšuje svoje sebevědomí. Je tady pár lidiček, kteří se z úkrytu anonymity realizují. (Teď nehovořím přímo o Vás, pokud nejste jedním z nich, i když vykazujete znaky onoho neúnavného studenta každého příspěvku, příbuzného tomuto tématu :lol: ) Je pravda, že pár lidí někde přišlo k fyzické nebo morální úhoně, nebo prostě jen potřebují pro své školy, pro jejich větší autentizaci někoho zpochybnit. Víte, mně je to úplně jedno a chápu, že nemohu lidem přinášet jen blahodárné emoce a duchovní stavy. To že jsou tací, kteří ať uděláme cokoliv, ihned ucítí zášť a projeví ji, mi říká, že svět je stále ještě vyvážen, jak má asi být.

A věřte, že když podobným způsobem jsem napadán právě těmi lidmi, o nichž tuším, že jsou za těmito útoky, vím, že jdu správnou cestou.
Jejich vnitřní stav je jaký je a je jen na nich a na jejich usilování, aby zhoubné stavy své mysli odstranili ze své bytosti i ze své karmy.
Pokud tedy někomu sloužím jako průbířský kámen jeho tolerance a překonávání nenávisti, sloužím přesně tak, jak jsem slíbil sloužit.

Shujo muhen seigan jo - ač vnímajících bytostí je nespočet, slibuji nevstoupit dříve do nirvány, než i poslední nebude spasena.

Mír s Vámi.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod severin » čtv 24. úno, 2005 14:28

Josef Madl
Jdi na stranku 1,2,3,4,5,6 ?????
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod j_madl » čtv 24. úno, 2005 14:42

j_madl píše:
ctenar píše:

Shujo muhen seigan jo - ač vnímajících bytostí je nespočet, slibuji nevstoupit dříve do nirvány, než i poslední nebude spasena.

Mír s Vámi.

Jendisi, to je část slibu Shiguseigan, který jsi slyšel mimo jiné recitovat.

ještě pro čtenáře: k tomu slovnímu průplesku - a dalšímu: Víte, vy přemýšlíte jak bych smýšlel před deseti lety. Dostal by asi pár pohlavků naživo ten, kdo udělá takovou službu.
Já bych Vám chtěl i přes Vaši anonymitu a zjevnou snahu získat nějaký konflikt, dát něco víc:

často za mnou chodí lidé a říkají : "cvičím tolik a tolik hodin denně"
cvičím to a to a ještě támhle to, ale já třeba o nich vím, že cvičí maximálně hodinu dvě a ne sedm, jak říkají, nebo necvičí dlouhé měsíce vůbec.
Dříve jsem tyhle věci bral jako lži a dotýkalo se mne osobně, že MNĚ lžou. Potom jsem ale prošel dlouhou meditací a změnou a začal jsem chápat že mi vlastně říkají: "Víte, já se stydím, jak teď žiju, ale vím, že správné by bylo abych cvičil tolik a tolik hodin denně a šel správnou cestou".

Nemúžu si pomoci, myslím, že když je pokárám že lžou, oni se stáhnou úplně do sebe a je konec. Když jim řeknu, že sedm hodin je moc, že stačí dvě až tři, aby to nepřeháněli, třeba pak budou cvičit jednu hodinu a alespoň malinko. Třeba si řeknou, že by se měli snažit, aby to co mi řekli, nebyla lež.

No a kdybych byl někoho propleskl za medvědí službu.... (i když jsem mu řekl, že nestojím o partyzánské druhy podobných prezentací!) ... co myslíte, že by nastalo? Myslím, že by jedno srdce, jedna mysl pocítila v podstatě křivdu a zase, místo poučení a pokroku se zatvrdila a upadla do sebelítosti.. Jestli se Vám to zdá jako nějaká polopravda, nevím, jak už by to mělo být řečeno jinak.

Tolik o propleskávání svobodných bytostí ve svobodném Vesmíru.
Myslím, že tato témata již dále nemá smysl řešit a reagovat na ně. Älespoň pokud jde o mne. Tak tedy mír s Vámi. :)
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » čtv 24. úno, 2005 18:35

j_madl píše:
Jendis píše:A není to jedno???Proč to znovu rozviřovat?????Mně to přijde zbytečné :wink: 8)

jak Vidíš, není to zbytečné. Je legrační, jak anonymní čtenář zde horlí o tomto tématu. Není pravděpodobné, kdyby byla pravda, co tady dokola naznačuje, že by se lidé od nás také jen hlásili jako on? Tedy Anonym, čtenář, nebo další čtenář? Nebo podobně? V každém případě je to jak jsem řekl a dále o tom už nebudu vést hloupé diskuse.

poznal jsi mne trochu Jendisi, tak nemá cenu se o tom dále šířit, jinak děkuji za zprávu a zdravím. Téma, o němž jsme hovořili zjistím, jakmile se spojím s Anurou. :lol:

Mně to právě zbytečné přijde...neustále slovíčkařit,vyvolávat prázdné,bezúčelné diskuze o ničem.
Právě spousta fám a polopravd a mýtů mne vedla k osobnímu setkání(stejně jako u Oniona)-tedy nejen to,ale byly jedním z důvodů.A jen mne to utvrdilo v tom,že lidé,o kterých se takto mluví,jsou většinou Ti,kteří něco umí,jdou svojí cestou a nepotřebujou stáda tupých následovníků a patolízalů,kteří by jim pomáhali zvyšovat ega.
Jsem velmi rád,že jsem mohl poznat Vás,lidi u Vás cvičící a atmosféru ve vaší škole......považuji to za sebeobohacující zkušenost a určitě návštěvu zase zopakuji,bude-li to možné.

Za případné informace předem díky a zdravím Vás i kluky od vás.Ať se vám tam daří přesně podle vašich představ :!: :!: :!:

PS- Co se týče těch recitací.....mno,jako nebudhista a v podstatě ateista jsem se tím trošku prokousával,ale nijako mi to neuškodilo :wink: 8) 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Možná mimo výseč, ale....

Příspěvekod patrik » pát 25. úno, 2005 6:33

j_madl píše:Čtenáři milý, nemám čas se plácat dokola po všech malichernostech, kterými si někdo zvyšuje svoje sebevědomí. Je tady pár lidiček, kteří se z úkrytu anonymity realizují. (Teď nehovořím přímo o Vás, pokud nejste jedním z nich, i když vykazujete znaky onoho neúnavného studenta každého příspěvku, příbuzného tomuto tématu :lol: ) Je pravda, že pár lidí někde přišlo k fyzické nebo morální úhoně, nebo prostě jen potřebují pro své školy, pro jejich větší autentizaci někoho zpochybnit.(...)

Bré ráno

By mě dost zajímalo, j_madle koho tipuješ na anonyma, potažmo čtenáře… je-li to jedna a táž osoba… vzhledem k tomu, že jsem tady jeden z mála, který se zajímá o "autentičnost" mohl bych být jeden z těch, kdo jsou podezřelými. Jestli ne, ostatní ber jako názor k "tématu"... Jestli ano, tak se cítím uražen. Fuj, to sis nevšiml, že se pod své příspěvky podepisuju (a to i pod ty konfliktní, viz fórum o Nagualovi)? Mno nic, tohle není můj styl… a třeba je to někdo z Tvých žáků, nebo se dokonce připojuje z Tvého počítače… Pátral bych úplně jinde. Konec humoru.

Zapojuju se tímto jedním příspěvkem do debaty právě pouze, abych vyloučil, že jsem oním anonymem nebo čtenářem… tedy nejsem. Jednak právě protože, se za svůj názor nestydím a rád bych chodil vzpříma, tedy ho i říkám… a také protože, jsem se na pana Mádla pana Mádla (tedy někoho, kdo se tak v odpovědi podepsal) zeptal přímo, přesněji mejlem. Odpovědi jsem dostal, své k tomu řekl/napsal a názor si udělal. Z těchto odpovědí a také z toho, co jsem mezitím našel, přečetl a co se ke mně dostalo, tak nějak samo můžu říct jediné… Tohle není můj obor – sebeobraně nerozumím o buddhismus se nezajímám. A jak si tu, j_madle, sám napsal, ty sám si tvůrcem Tenshin Shoden Kosyu Ryu, tedy stará japonská škola to není, proto mě ani moc nezajímá. (To tomu ale nebere právo na existenci.)

Je škoda, žes nikdy jako j_madl nevstoupil do diskuze o kobudó, o katách, o učitelích, tedy do témat, které by Ti mohli být tématicky blízké, kde jsem mimo jiné diskutoval já. Snad se dozvěděl, co si o tom vlastně myslíš… Ale asi bychom každý mluvili o něčem jiném, vzhledem k tomu, že si sám kupříkladu napsal cituji: "(...) tzv. KOBUDÓ, neboli malým bojovým uměním,(...)". zdroj: http://www.japonsko.info/tanto.php

Tedy tohle je všechno, co bych chtěl říct/napsat. Třeba už to stačí k tomu, aby někdo z Tvých zbožňovatelů přijel a usiloval mi o život či zdraví (nebo zlámal nohy)… mí zbožňovatelé pravděpodobně nebudou mé zdraví a život hájit, protože mají svých starostí dost, takže to bude poměrně snadná práce :D

A k tomuhle způsobu diskutování obecně...

Je to divný, proč se tu kdosi zeptal na někoho a když odpovědi dostal, nevyjádřil se, nevysvětlil, proč že ho to zajímá... (Jekyl) ale mnohem divnější je, že tu komukoliv, hnedle na první stránce přišlo divný, že se kdosi ptá... (224477, Vlk) Lidi, prostě někoho zajímá, kdo je kdo v českém bojovém umění. A hle, hned je to špatně a to se přeci nedělá. Krom toho, že je to dost paranoidní, připomíná mi to Plajerův způsob nazírání na slovo objektivní... Tedy miluješ brůse, jsi objektivní... nemiluješ, nejsi objektivní. Ble.

Vždyť tady přece už vzniklo tolik fór, kde se někdo zeptal na tu, či onu školu, persónu nebo styl... ale tady, tady se to nesmí. Co tím vlastně kdo sleduje, nechce někoho poškodit, pomlouvat bu, bu, bu...

Mno nic, mějte se v tomhle auditku pěkně a občas se někdo zastavte i jinde :wink:

Patrik

P.S.
Když už jsem u té upřímnosti... Ve skutečnosti si taky myslím, že příspěvky BenGuriho, j_madla, Victora i jiných vykazují určitou podobnost. Ale může to být podobným nazíráním na život a BU anebo to bude spíš z těch ran šinaiem do hlavy, které dostávám. Tímto zdravím zmizevšího BenGuriho.
Naposledy upravil patrik dne pát 25. úno, 2005 7:34, celkově upraveno 1
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 25. úno, 2005 7:29

j_madl píše: ... začal jsem chápat že mi vlastně říkají: "Víte, já se stydím, jak teď žiju, ale vím, že správné by bylo abych cvičil tolik a tolik hodin denně a šel správnou cestou". ...
:!: :idea: :!:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Možná mimo výseč, ale....

Příspěvekod j_madl » pát 25. úno, 2005 9:13

patrik píše:
j_madl píše:Čtenáři milý, nemám čas se plácat dokola po všech malichernostech, kterými si někdo zvyšuje svoje sebevědomí. Je tady pár lidiček, kteří se z úkrytu anonymity realizují. (Teď nehovořím přímo o Vás, pokud nejste jedním z nich, i když vykazujete znaky onoho neúnavného studenta každého příspěvku, příbuzného tomuto tématu :lol: ) Je pravda, že pár lidí někde přišlo k fyzické nebo morální úhoně, nebo prostě jen potřebují pro své školy, pro jejich větší autentizaci někoho zpochybnit.(...)

Bré ráno

By mě dost zajímalo, j_madle koho tipuješ na anonyma, potažmo čtenáře… je-li to jedna a táž osoba… vzhledem k tomu, že jsem tady jeden z mála, který se zajímá o "autentičnost" mohl bych být jeden z těch, kdo jsou podezřelými. Jestli ne, ostatní ber jako názor k "tématu"... Jestli ano, tak se cítím uražen. Fuj, to sis nevšiml, že se pod své příspěvky podepisuju (a to i pod ty konfliktní, viz fórum o Nagualovi)? Mno nic, tohle není můj styl… a třeba je to někdo z Tvých žáků, nebo se dokonce připojuje z Tvého počítače… Pátral bych úplně jinde. Konec humoru.

Zapojuju se tímto jedním příspěvkem do debaty právě pouze, abych vyloučil, že jsem oním anonymem nebo čtenářem… tedy nejsem. Jednak právě protože, se za svůj názor nestydím a rád bych chodil vzpříma, tedy ho i říkám… a také protože, jsem se na pana Mádla pana Mádla (tedy někoho, kdo se tak v odpovědi podepsal) zeptal přímo, přesněji mejlem. Odpovědi jsem dostal, své k tomu řekl/napsal a názor si udělal. Z těchto odpovědí a také z toho, co jsem mezitím našel, přečetl a co se ke mně dostalo, tak nějak samo můžu říct jediné… Tohle není můj obor – sebeobraně nerozumím o buddhismus se nezajímám. A jak si tu, j_madle, sám napsal, ty sám si tvůrcem Tenshin Shoden Kosyu Ryu, tedy stará japonská škola to není, proto mě ani moc nezajímá. (To tomu ale nebere právo na existenci.)

Je škoda, žes nikdy jako j_madl nevstoupil do diskuze o kobudó, o katách, o učitelích, tedy do témat, které by Ti mohli být tématicky blízké, kde jsem mimo jiné diskutoval já. Snad se dozvěděl, co si o tom vlastně myslíš… Ale asi bychom každý mluvili o něčem jiném, vzhledem k tomu, že si sám kupříkladu napsal cituji: "(...) tzv. KOBUDÓ, neboli malým bojovým uměním,(...)". zdroj: http://www.japonsko.info/tanto.php

Tedy tohle je všechno, co bych chtěl říct/napsat. Třeba už to stačí k tomu, aby někdo z Tvých zbožňovatelů přijel a usiloval mi o život či zdraví (nebo zlámal nohy)… mí zbožňovatelé pravděpodobně nebudou mé zdraví a život hájit, protože mají svých starostí dost, takže to bude poměrně snadná práce :D

A k tomuhle způsobu diskutování obecně...

Je to divný, proč se tu kdosi zeptal na někoho a když odpovědi dostal, nevyjádřil se, nevysvětlil, proč že ho to zajímá... (Jekyl) ale mnohem divnější je, že tu komukoliv, hnedle na první stránce přišlo divný, že se kdosi ptá... (224477, Vlk) Lidi, prostě někoho zajímá, kdo je kdo v českém bojovém umění. A hle, hned je to špatně a to se přeci nedělá. Krom toho, že je to dost paranoidní, připomíná mi to Plajerův způsob nazírání na slovo objektivní... Tedy miluješ brůse, jsi objektivní... nemiluješ, nejsi objektivní. Ble.

Vždyť tady přece už vzniklo tolik fór, kde se někdo zeptal na tu, či onu školu, persónu nebo styl... ale tady, tady se to nesmí. Co tím vlastně kdo sleduje, nechce někoho poškodit, pomlouvat bu, bu, bu...

Mno nic, mějte se v tomhle auditku pěkně a občas se někdo zastavte i jinde :wink:

Patrik

P.S.
Když už jsem u té upřímnosti... Ve skutečnosti si taky myslím, že příspěvky BenGuriho, j_madla, Victora i jiných vykazují určitou podobnost. Ale může to být podobným nazíráním na život a BU anebo to bude spíš z těch ran šinaiem do hlavy, které dostávám. Tímto zdravím zmizevšího BenGuriho.

Dobrý den Patriku, Vás opravdu nepodezírám, nakonec, nevím, jestli si to pamatujete, ale známe se osobně nemám Bohužel mnoho času, ale myslím, že máte zbytečné obavy z lámání nohou, pokud tedy nechodíte po šikmých namrzlých plochách :lol: . Víte, je to na delší hovor, ale a´t již budete studovat jakékoliv množství autentických, nebo neautentických, tradičních či netradičních škol, nakonec stejně, vše co budete produkovat, bude jen způsobem Vašeho pochopení, uchopení a zpracování oněch věcí, které jste studoval, nebo studujete, spojené případně Vaším talentem učit. Jak říkám, nemám teď Bohužel čas na nějaké delší rozbory, a nerad bych, aby zase došlo k dalším dezinterpretacím. O BenGurim prosím už nepřemýšlejte, ten člověk, který mi mi poskytoval možnost přístupu a měl tento nick, je nyní ve velmi špatném stavu a situaci a hledím na něj jen s lítostí a Bohužel i obavami o jeho život. Patriku, nemám většinou mnoho času a často se připojuji jen na skok a třeba z pc lidí, s nimiž nějak spolupracuji. Vaše témata nejsou nezajímavá a neignoruji je, jen je to na dlouhé klávesové etudy, a to pro mne není vždy možné. Nicméně, děkuji za to, co jste napsal a velmi oceňuji že nepoužíváte nic neříkající nick. 8)Ichi go, ichi e
:lol:
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: Možná mimo výseč, ale....

Příspěvekod mikeone » pát 25. úno, 2005 9:39

j_madl píše:Dobrý den Patriku, Vás opravdu nepodezírám, nakonec, nevím, jestli si to pamatujete, ale známe se osobně nemám Bohužel mnoho času, ale myslím, že máte zbytečné obavy z lámání nohou, pokud tedy nechodíte po šikmých namrzlých plochách :lol: . Víte, je to na delší hovor, ale a´t již budete studovat jakékoliv množství autentických, nebo neautentických, tradičních či netradičních škol, nakonec stejně, vše co budete produkovat, bude jen způsobem Vašeho pochopení, uchopení a zpracování oněch věcí, které jste studoval, nebo studujete, spojené případně Vaším talentem učit. Jak říkám, nemám teď Bohužel čas na nějaké delší rozbory...

No az bude trochu vic casu, celkem by me zajimala komplexnejsi odpoved...
mikeone
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...