Moderátor: Picard
Frank píše:jenže SOSAI OYAMA byl skutečná legenda a vše o ném je potvrzeno![]()
Sosuke přemejšlej trochu než něco napíšeš
Na 100% souhlaism s Ukropcanym ten to vidí aspoň reálně
sosuke píše:Frank píše:jenže SOSAI OYAMA byl skutečná legenda a vše o ném je potvrzeno![]()
Sosuke přemejšlej trochu než něco napíšeš
Na 100% souhlaism s Ukropcanym ten to vidí aspoň reálně
Já jsem psal o mistrovi Masatsu Ojama- zakladatel stylu kyokushinkai, on sekal rohy býkům malíkovou hranou. Ale to ti asi uniklo. Nejdříve když někoho opravuješ tak si to pořádně promysli.
A co pak Tyson uhýbal kulkám? Byl ve válce? Vyzval v 80. ti letech 6 nejlepších mistrů a porazil je? Tímto se Tyson nemůže pochlubit, ale O sensei ANO. Budu mít všechny videa o senseie a viděl jsem ukázku. Jeden mistr ho vyzval. Zaútočil a jenom se ho pokusil uděřit a při konaktu rukou letěl asi 5 metrů vzduchem a byl šokován nadlidskou silou O senseie. Nebo jeho žáci byli kolem něho a zaútočili s JO a O sensei se vyhnul útokům a dotkl se jich a oni padali a pokud si myslí někdo, že je to falšované tak to viděli odborníci a mistři a mají stejný názor jako já. O sensei by porazil Tysona, Aliho,Bruse Leeho, Norise najednou jako malé děti. Ti by pro něho nebyli soupeři.
Taky při jednom rozhovoru do časopisu O sensei řekl, že v Mongolsku porazil 50 dělníků najednou a ozbrojených.
Souhlas tomuhle opravdu nemůže nikdo věřit.... a nebo je Sosukemu tak 6-7 letDMC píše:Ten Sosuke musi byt troll, prece neni mozny, aby nekdo takovym pitomostem opravdu veril...A co pak Tyson uhýbal kulkám? Byl ve válce? Vyzval v 80. ti letech 6 nejlepších mistrů a porazil je? Tímto se Tyson nemůže pochlubit, ale O sensei ANO. Budu mít všechny videa o senseie a viděl jsem ukázku. Jeden mistr ho vyzval. Zaútočil a jenom se ho pokusil uděřit a při konaktu rukou letěl asi 5 metrů vzduchem a byl šokován nadlidskou silou O senseie. Nebo jeho žáci byli kolem něho a zaútočili s JO a O sensei se vyhnul útokům a dotkl se jich a oni padali a pokud si myslí někdo, že je to falšované tak to viděli odborníci a mistři a mají stejný názor jako já. O sensei by porazil Tysona, Aliho,Bruse Leeho, Norise najednou jako malé děti. Ti by pro něho nebyli soupeři.
Taky při jednom rozhovoru do časopisu O sensei řekl, že v Mongolsku porazil 50 dělníků najednou a ozbrojených.
DMC píše:A co pak Tyson uhýbal kulkám? Byl ve válce? Vyzval v 80. ti letech 6 nejlepších mistrů a porazil je? Tímto se Tyson nemůže pochlubit, ale O sensei ANO. Budu mít všechny videa o senseie a viděl jsem ukázku. Jeden mistr ho vyzval. Zaútočil a jenom se ho pokusil uděřit a při konaktu rukou letěl asi 5 metrů vzduchem a byl šokován nadlidskou silou O senseie. Nebo jeho žáci byli kolem něho a zaútočili s JO a O sensei se vyhnul útokům a dotkl se jich a oni padali a pokud si myslí někdo, že je to falšované tak to viděli odborníci a mistři a mají stejný názor jako já. O sensei by porazil Tysona, Aliho,Bruse Leeho, Norise najednou jako malé děti. Ti by pro něho nebyli soupeři.
Ten Sosuke musi byt troll, prece neni mozny, aby nekdo takovym pitomostem opravdu veril...
DrGlock píše:
Jo, ale když všichni lidi (nebo drtivá většina), co cvičí nějaký styl, prohrajou s lidmi co cvičí jiný styl, nevypovídá to něco o tom stylu, který cvičí? Nebo je to dobrý styl, ale náhodou jsou všichni špatní bojovníci? Když nějaký styl obsahuje nepoužitelné techniky, dobrý bojovník z něj použitelný styl neudělá.
marvin píše:Tohle je opravdu prevretna myslenka
to si myslel ironicky ?Judo malo tu myslienku o 40 rokov skor .... a nikto sa z toho nepokakal...
ps: k tomu poslednemu uchideschi - mam dojem, ze posledny a najdlhsie uceny bol uz nebohy M.Saito sensei .... ale nie som si isty.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků