Moderátor: Picard
Low píše:on tam zaujal kamae vychazejici z kokutsu dachi . kdybys videl jak to pouzival v kumite tak bys prave nadherne videl jak mu z nej "umožní provést velmi rychle protiútok." Proto tak stál
Low píše:no on ma asi 8.dan.. ale to v urcitejch organizacich nemusi znamenat vubec nicspis by me zajmalo jak si predstavujes pouziti postoju v boji..
player píše:
A kdyz stihne,protireakce musi byt bleskova.Pokud si myslis,ze na nekoho nabehnu a budu takovejhlema hakama pred nekym machat,tak ses spletl.Je to znova opakuju SPECIFICKY nacvik na urcitou situaci.Jeste jednou opakuju, SPECIFICKY;)
ukropcany píše:Načo protireakciu... však útočník už bude s rozlámanou lebkou v kóme...RBR píše:O čem však výrazně pochybuji je, že z tak přetaženého úderu uděláš bleskovou protiakci.![]()
player píše:A jake 3-4 udery by sis pral videt,co?Kdyz uz ma byt diskuse:)
Tot otazka i pro RBR;)
player píše:Tenhle "pretazenej hak" neni na sparing,ani do nake jiz rozjete bitky.To jsem Ukropcanemu rikal.
Je jasne,ze poustet veskerou energii dopredu je velke riziko,ale kdyz uder zasahne cil tak jak ma,pak to stoji za to.Je jen na cloveku a na dane situaci,jaky uder zvoli a jak s energii nalozi.
Tudiz je nekolik moznosti na vyber,kdy takovy uder pouzit,nebudu to zbytecne rozepisovat,snad je jasne,ze to bude vzdy v pripade,kdy takovy uder souper vicemene neceka.
Kdyz cvicime kombinace,tak je takovejhel uder vzdy jako posledni.Presne z duvodu,o kterem si mluvil.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků