Ahoj,
jsem to tak nějak pročítal...
pro ukropcany: Chápu tvé stanovisko co se týče aikido, nechtěl jsem se tě nijak dotknout a tímto se omlouvám, přesto nechápu tvé příspěvky v tomto tématu, které se mělo zabývat Aikidem, ty sám si napsal že BUDO necvičíš, že se zaměřuješ na sport.... Takže ještě jednou se omlouvám, jestli jsem napsal cokoli co tě mohlo urazit.... Ale nevidím zde smysl tvých přízpěvků a vlastně ani to, proč se účastníš diskuze o Aikido...
Tak nějak pro ostatní (reakce na přízpěvky všech):
Kolik mi je, jak dlouho trénuji a jestli rozumim Budo??
Tak věk je snad jedno.... jak dlouho cvičim? ne moc, ne málo... ale dost abych měl vlastní názor...
Myslím že toto téma dospělo někam, kam namířeno nebylo... co se týče lidí, kteří nejsou z jakéhokoli důvodu s aikidem spokojeni tak nechápu proč sem vůbec píší... příde mi (a omlouvám se, jestli to tak neni) že se tu slezli lidi kteří nad aikido opovrhují a mají svůj, většinou negativní a dle mého názoru neobjektivní názor...
Nechápu proč sem tedy přispíváte...
Chápu vaše námitky proti aikidu.... i i já mám výhrady k jinému cvičení... aĺe nemusím tím zaplnit fórum zabývající se jím nesouhlasnými příspěvky...
Takže jak se říká: pro někoho pravda pro druhého blábol...
Takže o aikido si může tvrdit kdo chce co chce... ale pro lidi, kteří se mu věnují a vybrali si aikid"cestu" jsou to prázdná slova... a já mezi tyto lidi patřím....
Aikido je pro mě cestou kterou jsem se vydal... á rozhodně nelituji... neříkám že aikido je nejlepší... páč by to bylo podle mě nemoudré... každé budo má to své...
Mě Aikido dává to co já od cvičení vyžaduji... a když přece jen nenajdu na něco odpověď hledám jinde...(kendo, iaido)
Takže ještě jednou... chápu vaše názory, ale proč je sem neustále píšete (když si můžete založit třeba topik: aikido je na HO....) nechápu... jen jestli (teď trochu přitvrdím) nemáte tak trochu problémy s erekcí a neřešíte si své mindráky na Aikidu...