Moderátor: Picard
KAMINARI píše:Shihan Hausner 8. Dan udělený CHorvatským Svazem Karate zastoupené Shihanem Slavko Marunicou a Soke Žárko Pavlinou. Má certifikát o povolení udělovat v ČR TS do 7.Danu SHOTOKAN i WANDER RYU. Nejvišší TS jaké kdy udělil jsou 2x 6.Dan. Nechápu co na tom někomu pořát vadí. Je to člověk který vychoval Mnoho mistrů karate. Jeho žáci jsou mistři ČR, ME a kdo s ním někdy cvičil tak na něj nikdy nezapomene.
Gino píše:tosnadne - odpověď pro tebe jsem našel tady na bu.cz v jiném vlákně - zkus použít tlačítko hledat. Jak si chceš info ověřovat, když si ho nejsi schopný ani najít přesto, že máš všechny dostupné informace?KAMINARI píše:Shihan Hausner 8. Dan udělený CHorvatským Svazem Karate zastoupené Shihanem Slavko Marunicou a Soke Žárko Pavlinou. Má certifikát o povolení udělovat v ČR TS do 7.Danu SHOTOKAN i WANDER RYU. Nejvišší TS jaké kdy udělil jsou 2x 6.Dan. Nechápu co na tom někomu pořát vadí. Je to člověk který vychoval Mnoho mistrů karate. Jeho žáci jsou mistři ČR, ME a kdo s ním někdy cvičil tak na něj nikdy nezapomene.
Gino píše:tosnadne - za to "mistr diskutér" opravdu nemohu, taky mi to vadí. Ale je tu na webu občas i legrace a občas i nějaké seriozné psaní, takže za těch 7 let, co zde píšu, člověk opravdu pár stovek příspěvků nasbírá.
Já nevím, proč by nemohl mít s 8.Dan červený pás, pokud to v jeho organizaci pravidla/technický řád umožňují. Stále nevím, co ti není jasnéJá třeba vím o lidech/japoncích/okinawanech, co mají v karate 10.Dan a nosí normálně černé pásy a červené snad u nich ani povoleny nejsou resp. nikoho by nenapadlo si vzít červený (proč taky).
tosnadne píše:Ano, určitě dnes si kdekdo vytvoří svojí originální organizaci se svým originálním stylem, nazve se originálním velmistrem svého stylu, proč také ne, je první a udělí si červený pás. Kdo jiný by mu ho asi tak mohl udělit. Pokud máš na mysli takovouto originalitu tak ano takových originálů je v čechách už tolik že to je přesně důvod proč zjišťuji u oficiálních asociací co vůbec vědí o daném člověku. To je důvod proč chci vidět kde získal titul. Protože tito originálové zaplevelili bojové umění všeobecně vytvářejí originální paskvily. Něco se použít dá většina je k ničemu. A proto mám nedůvěru když někdo vydává stupně a certifikáty které neplatí nikde jen u něho. A maskuje to tím, že nechce být v žádné federaci.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků