Moderátor: Picard

alonsanfan píše:Už dlouho mám v oblibě japonské meče, ale teprve nedávno jsem se rozhodl, že bych se s nimi rád seznámil i z praktické stránky.

Devetery píše:neznáte nějaké knihy o iaido nebo kenjutsu s fotografiemi kat? hledám přes tři roky a... překvapivě nic... předem díky:)

- žádné další vysvětlení... žádný styl... škola... učite anebo naopak pozor na školy, kde cvičí směs patnácti různých škol kendžucu nebo iai bez učitele kterékoliv z těchto škol... Tam myslím stály u zrodu právě ty knížky nebo videa či fantazie.
 - žádné další vysvětlení... žádný styl... škola... učite anebo naopak pozor na školy, kde cvičí směs patnácti různých škol kendžucu nebo iai bez učitele kterékoliv z těchto škol... Tam myslím stály u zrodu právě ty knížky nebo videa či fantazie.

Devetery píše:neznáte nějaké knihy o iaido nebo kenjutsu s fotografiemi kat? hledám přes tři roky a... překvapivě nic... předem díky:)
 mozna stalo za to venovat ty 3 roky cviceni, ne hledani, ale ja jsem blazen do cviceni a to je jen muj soukromy nazor
 mozna stalo za to venovat ty 3 roky cviceni, ne hledani, ale ja jsem blazen do cviceni a to je jen muj soukromy nazor  ).
).

), ale ještě jsem prostě nenašla tu "svoji"  cvičím pokud zdraví dovoluje a mám místo, které mi vyhovuje, ale díky za nabídku
 ), ale ještě jsem prostě nenašla tu "svoji"  cvičím pokud zdraví dovoluje a mám místo, které mi vyhovuje, ale díky za nabídku  škola se mi hledala opravdu blbě, ale už mám, co jsem hledala
 škola se mi hledala opravdu blbě, ale už mám, co jsem hledala

¨
 ¨

oswald píše:kanjo, kde se prosím tě dá studovat co tady zmiňuješ, případně, kde doporučuješ cvičit dle svích skušeností. Jsem Chrášťan, kousek od Prahy, ale dojedu kamkoliv. dík!

Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 22 návštevníků