cudles píše:ingwe píše:kdyz uz ho tam dostanu,jeho problem,moje vyhoda,udery,kolena
No to je sice pekna predstava, ale trenujes to aj??? Lebo ono niekoho drzat v pake a este mu nakladat, no ja neviem, zalezi aka paka

Moderátor: Picard
cudles píše:ingwe píše:kdyz uz ho tam dostanu,jeho problem,moje vyhoda,udery,kolena
Skateordie píše:cudles píše:ingwe píše:kdyz uz ho tam dostanu,jeho problem,moje vyhoda,udery,kolena
No to je sice pekna predstava, ale trenujes to aj??? Lebo ono niekoho drzat v pake a este mu nakladat, no ja neviem, zalezi aka paka
Hosobiki píše:osoba píše:Přestože jsem v aikidu začátečník, odešel od nás jeden příliš rozveselený velikonoční koledník s ulomeným zubem (a ukrutně nadával na aikido)
v červenci?
Franz píše:... abyste mohli cvičit aikidu, musíte mít základ nějakoho bojového umění, jinak je vám to k hov** ...
Hans16V píše:Velicí učitelé jako např. Shioda, Shirata, Nishio, Saotome a jiní taky cvičili před aikidem(a někteří současně s ním) jiná budo(kendo, judo, karate,...) jen o té nutnosti nemluvili ...
Boreas píše:Hosobiki píše:nevím, ale mě právě naopak aiki pomohlo jako odrazový můstek k něčemu jinému...
Nezvažuješ třeba pozdější návrat?
Franz píše:wader píše:chci se zeptat trochu mimo mísu: jaký je rozdíl mezi aikido a aikidžucu?
díky
žádný oboje je made in Japan![]()
Higen píše:Franz píše:wader píše:chci se zeptat trochu mimo mísu: jaký je rozdíl mezi aikido a aikidžucu?
díky
žádný oboje je made in Japan![]()
ehm.. to byl vtip, ze?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků