Jo to je ale je tam jenom jedna no nevadi tak zkusim a nevíš jak to tam je náhodou s financema kolik to tak stojií na měsíc atd..Dikxavier píše:Radil bych ti nejdriv zkusit www.taekwondo.cz (pokud myslis ITF). Tam mas databazi skol.
Tak uz jse mi ozvali ale nové žáky příjmají až v září nevíte náhodou o něčem kde se dá začít trénovat uprostřed roku???xavier píše:Radil bych ti nejdriv zkusit www.taekwondo.cz (pokud myslis ITF). Tam mas databazi skol.
villa15 píše:Tak uz jse mi ozvali ale nové žáky příjmají až v září nevíte náhodou o něčem kde se dá začít trénovat uprostřed roku???xavier píše:Radil bych ti nejdriv zkusit www.taekwondo.cz (pokud myslis ITF). Tam mas databazi skol.
villa15 píše:Tak uz jse mi ozvali ale nové žáky příjmají až v září nevíte náhodou o něčem kde se dá začít trénovat uprostřed roku???xavier píše:Radil bych ti nejdriv zkusit www.taekwondo.cz (pokud myslis ITF). Tam mas databazi skol.
To je v Ostravě jenom jedna škola??xavier píše:villa15 píše:Tak uz jse mi ozvali ale nové žáky příjmají až v září nevíte náhodou o něčem kde se dá začít trénovat uprostřed roku???xavier píše:Radil bych ti nejdriv zkusit www.taekwondo.cz (pokud myslis ITF). Tam mas databazi skol.
Bohuzel te zklamu. Na strankach taekwondo.cz jsou vsechny skoly TKD v CR. Druha varianta by byla Taekwondo WTF:
http://www.taekwondo-wtf.cz/793-Databaz ... _v_CR.html
Rozdil mezi Taekwondo ITF a WTF jinak najdes ve strarsich diskuzich.
Dle meho nazoru se uz rozdil mezi ITF a WTF vytraci - oboji je obycejny sport s osekanymi pravidly.
khooca píše:villa15 píše:Tak uz jse mi ozvali ale nové žáky příjmají až v září nevíte náhodou o něčem kde se dá začít trénovat uprostřed roku???xavier píše:Radil bych ti nejdriv zkusit http://www.taekwondo.cz (pokud myslis ITF). Tam mas databazi skol.
Was? Tenhle přežitek ještě existuje? ©el bych od toho. Imho jediný důvod pro jednorázové přijímání je ten, že jsou všichni na stejné úrovni, všichni cvičí to samé a trenéři nemůsí věnovat své úsilí jednotlivcům. Fuj, ještě živě si to pamatuju z porevolučního šotokanu
Zpět na korejská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník