YueFei píše:Rozhodně Sensei/Sifu/Khru Petr Dostál z Písku(přezdívka "Fakt")...![]()
![]()
fakt píše:YueFei píše:Rozhodně Sensei/Sifu/Khru Petr Dostál z Písku(přezdívka "Fakt")...![]()
![]()
Láďo nebo Vláďo Rýdle
Několikrát jsem ti psal, že s tebou nechci být v kontaktu. Protože ti však nedám spát, tak jsem znovu přečetl maily, kterými jsi mne před lety bombardoval. Četl jsem je ve snaze najít nějaký společný zájem (názor - cokoliv) proto, aby ses necítil tak odstrčený. S politováním ti musím oznámit, že jsem nic takového nenašel. Rozhodnutí s druhým (cizím člověkem) něco sdílet je na mě a proto ti znova píšu:
- nechci s tebou jezdit na modlitební seance
- nechci s tebou jezdit na meditační dýchánky
- nechci s tebou navštěvovat svaté muže
- nechci s tebou požívat psychotropní látky
- nechci s tebou jezdit "zavírat" kungfu školy
- nechci si s tebou psát
- nesdílím tvé potřeby a pnutí.
Je mi to líto, ale nechci s tebou sdílet vůbec nic. Doufám, že jsi výše popsaným důvodům porozuměl. Těch ne je tam skutečně dost na to, abys pochopil můj nezájem. V opačném případě se dalšího vysvětlování zříkám a doporučuju vyhledat radu někoho povolanějšího.
YueFei píše:fakt píše:YueFei píše:Rozhodně Sensei/Sifu/Khru Petr Dostál z Písku(přezdívka "Fakt")...![]()
![]()
Láďo nebo Vláďo Rýdle
...
![]()
![]()
Muhehe tohle si napsal po požití Leponexu???Ale rozhodně doufám,že se mnou budeš chtít sdílet tvoje KO,teda budeš muset sdílet
JRup píše:YueFei píše:fakt píše:YueFei píše:Rozhodně Sensei/Sifu/Khru Petr Dostál z Písku(přezdívka "Fakt")...![]()
![]()
Láďo nebo Vláďo Rýdle
...
![]()
![]()
Muhehe tohle si napsal po požití Leponexu???Ale rozhodně doufám,že se mnou budeš chtít sdílet tvoje KO,teda budeš muset sdílet
Little Arts opět na scéně![]()
![]()
Ládíku, co říkal pan doktor?
Když máš s někým problém, běž za ním, pořeš to a neplevel server BU.CZ. Dík!
Naposledy jsi šel za podobným účelem na schůzku s PM ... a nedošel ...
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník