DMC píše:Prosim te co je to ta rhoda? To ma neco spolecnyho s ostrovem Rhodos?
DMC píše:Prolitl jsem si videa z toho prvniho linku, a abych se priznal, ja sem tam moc interakce nevidel ...sorry. A to ze je to lepsi nez "capoeira show" to je jasny - ze produkty "capoeira show" jsou sracka^n (sracka na ntou) vi snad uz v 21. stoleti kazdy maly dite.
DMC píše:Cos myslel tim ze si clovek udela predstavu kde capoeira byla a kde je dnes? ??
DMC píše:A to posledni video je fakt hezky, dycha z neho takova ta prava poulicni atmosferaA zaroven je to facka do ksichtu vsem debilnim "capoeira show" (at uz si tak rikaji nebo ne...)
jedna se skoro o preklep, vim ze se to pise "roda" a kdosi me informoval ze se to vyslovuje "´hoda" a ja udelal paskvil ve stylu "rhoda"...nemusis slovickarit a ukazovat vsem jak si svetaznaly Koulející očima
mozna jsi slepy?
tak jak je capoeira prezentovana v prvni casti toho videa...tak si predstavuju capoeiru v jejich pocatcich - opravdovy bojovy styl, konfrontace....a v druhe casti - capoeira dnes, funny-game
je to pravda, strasne se mi libi atmosfera /zrejme/ "paskovaciho" obradu...musi to bejt skvely to takhle zazit... a co se tyce zaberu z treninku...jeste na zadnym videu jsem nevidel tak "efektni" (chci rict efektivni) gingu....skoro mi to prijde jako pohyby boxu, prave ze to nevypada efektne, ALE efektivne......
interakce je pro me akce a reakce, za utokem nasleduje uhyb a protiutok, vnimani kde protivnik je a co dela, a nasledna reakce na to...
kdyz muze mit capoeira charakter boje, charakter hry, proc by zrovna tak nemohla mit charakter show? Mrkající
ad salta: ja bych to nikomu za zly nemel,
i my na treninku juda se pri rozcvicce zbezne venujeme gymnastice...no tak si ale dovedu predstavit, ze salta v rode capoeiry je stejna ptakovina jako delat premet v judistickem randori - mozna jen jako vyjadreni neceho ve smyslu "ty ses takova lama, ze si tady klidne i poskocim" ... proc ne? Usmívající
ten dokument je nekde ke stazeni? nejaky pekny dalsi videjka nemas?
tekki píše:Zdravim vsetkych, chcel by som sa spytat ci mozem robit "perspektivne" capoeiru ked mam 178cm a 85kg. Doteraz som styri roky robil WT ale co cert nechcel treningy sa asi rusia a je neviem kam dalej...![]()
Videl som letak na capoeiru, tak neviem![]()
P.S. Tiez dakujem za typy na nejake BU v Nitre
tekki píše:Zdravim vsetkych, chcel by som sa spytat ci mozem robit "perspektivne" capoeiru ked mam 178cm a 85kg. Doteraz som styri roky robil WT ale co cert nechcel treningy sa asi rusia a je neviem kam dalej...![]()
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků