Anonymní píše:To je skoro online komunikace
Dnes už končím budeme v tom pokračovat příští týden nebo jindy jak bude nálada, ale fajn pokec.
Tvojí práci Ti celkem závidím. Jinak ten Tvůj kamarád je dnes už taky celkem tolerantní k ostatním.
není co závidět, každý kdo není pecivál a snaží se tak má práci co ho baví

A jsem rád že znáš moje kamarády a jejich vztah k "šmejdům", to ti závidím zase já - takhle vidět do lidí okolo mě.
Bere je jako rodinu kde jsou normální i černé ovce. Ne každý se v rodině vyvede, ale není to důvod ho zatracovat.Alespoň ne veřejně a mimo rodinu.
Nemluv za něj, minulý týden jsme to zrovna rozebírali.
Lidi od DPS nikdy nedělali nějakou extra politiku prostě existují zde jako ostatní a cvičí si to svoje tak poctivě jak jen dokážou. Netvrdí o sobě, že jsou jediní, nejlepší nebo nejkrásnější

A jestli to je parta kamarádů tak to je spíš plus než nějaký handicap.
Parta kamarádů mě nijak z míry nedostává. Ale protože tohle není debata o DiPrdShitech tak to rozvádět nechci a nebudu.
Psát proto v této souvislosti o
DiPenShit píše:souhlas, budem tolerovat šmejdy, zlodějíčky, chytráky všeho druhu apod.
mi připadá dost mimo mísu. Mě prostě připadá, že kdo nevyznává tvojí cestu je pro Tebe hned člověk hodný pekelných muk
do souvislosti jsi si to dal ty sám, já píšu všeobecně. Mojí "cestu" si nechám já a ostatní ať se třeba broděj sračkama, to je mi jedno. Jen říkám svůj názor na věc.
Jinak tohle
DiPenShit píše:promiň, o čem mluvíme - o onanování nebo FMA?
vzhledem k tomuhle
DiPenShit píše:Vedle povinností je to celkem motivující zábava
je takový divný. Dobře necvicíš pro pocit ale pro motivující zábavu. Nebo snad pro ochranu svojí vesnice proti ©panělským kolonizátorům??
Jdi o půlnoci po Cebu City s bílou holkou a budeš vědět proč to cvičím. Každej magor tam běhá s kudlou, toho neukecám že si potřebuju uprostřed rvačky utřít nos.
DiPenShit píše:už jsem tahal několik lidí přímo sem aby u nás udělali slušnej klub, ale prostě to není zajímavý, u nás není tolik lidí co by chtěli dělat opravdový FMA.
Fajn a proč tedy nepřispěješ ještě něčím jiným k očištění českých a evropských vod FMA třeba nějakým zdrojem informací které ty považuješ za OK?? Několikrát tady jen říkáš jak je tohle a tamto blbý a hnusný a že nebudeš nikomu dávat odkazy a pak tohle. Jestli jde o zlepšení celkového vnímání FMA u nás, tímhle svým postojem, mu podle mě moc neprospíváš. Spíš naopak. Nakonec to bude jako ty věčný šarvátky (W,V,Ch,C,T)
nehodlám tu dělat nějakou CÍLENOU propagaci FMA na vyšší úrovni, nechci něco rozjet a pak zase zmizet na třičtvrtě roku za moře a nechat to tu napůl chcípnout, prostě mám svojí práci která mě uspokojí, nehodlám se půlit. A taky se nepokládám za žádnýho profíka abych s něčím takovým začal.
Na to asi zkontaktuj toho člověka co o něm píše Macháček. Já tu jen komentuju co vidím, čtu a píšu co si myslím - s tím že si nemusím všechno myslet správně

.
Karlos