Hung Kyun

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Kanec » úte 23. úno, 2010 9:05

Jendis: ahoj, fošna už leží 2 tejdny v tělocvičně, snad příští týden z ní udělám minimálně 2 jednokoncovky, zatím nemám čas se skoro ani vyspat.
PS: Přiď se kouknout do hospody "Na západě" vedle Ignáce :wink:

... no hele jesi se nebojí tak mu tu fošnu můžeš vzít, ale já těch pár zkušebních tyčí udělám i zadáčo. Ale kdybys chtěl zásobu tyčí tak jasan a ostatní prodávaj v Translignu ve starech kasárnách v Rančířově.
Naposledy upravil Kanec dne úte 23. úno, 2010 9:15, celkově upraveno 1
Kanec
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » úte 23. úno, 2010 9:14

O fošně vím,koukal jsem na ní v neděli po semináři. Jinak jsem,kvůli práci (a nemoci) neměl čas jít na trénink. O hospůdce jsem také slyšel :)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » úte 23. úno, 2010 9:44

Jendis píše:Ehm...jestli na mne někteří dáte a tak vůbec....

Pokud mohu soudit,tak HG pak patří mezi velmi komplexní BU,konkrétně PM učí velmi dobře,nic si nenechává pro sebe a má zájem naučit!!!!
Za ta léta,co se věnuju BU,to mohu,nějaký způsobem,posoudit......

Lapy,sparring...metodika....cvičení bojového umění tak,jak si ho představuji.....prostě vše,co by měl trénink BU obsahovat-......to vše je ve škole PM obsaženo. Pokud někdo váháte a máte tu možnost - DOPORUČUJI!!!!!!!

To je super Jendo,ze si sa nasiel BU ktore mozes cvicit aj napriek svojmu zdravotnemu obmedzeniu .. JJ Pajus je na "kungfika" very open mind,to sa nevidi casto :twisted: :twisted: :wink: , skor pozname opacne extremy so silnym fetisovym citenim ala 80roky kungfu filmy :lol:

Co viem od Luena,tak Pajus tusim ako jeden zmala europanov ovlada taky zaujimavy liecebny chikung,to moze byt deviza na starobu :wink:
Naposledy upravil marcelo dne úte 23. úno, 2010 11:20, celkově upraveno 1
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 23. úno, 2010 10:02

JJ...pracuju na sobě,nějakým způsobem....a pod dobrým vedením :)
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » stř 24. úno, 2010 1:08

2Jendis,

super, slyset, ze jsi spokojen, Pavel Macek sifu, je rozhodne, clovek s velmi zodpovednym pristupem k tomu co dela a neustale na sobe pracuje a je velmi otevreny a jeho sifu Lam Chan Sing je super clovek, s vybornymi znalostmi cinske mediciny, predevsim se zamerenim na napravu kosti.

Pozdravuj ode me, prosim, kluky v Jihlave :wink:
Lukas Slavicek
WING CHUN - student Ivana Rzounka Sifu
&
HUNG SING CHOI LEI FAT - student Fatsaan Hung Sing Choi Lei Fat Gwon - Bun Sifu, Leung sifu, Yeung sifu
&
FATSAN BAK MEI - student Lin Hon Kit sifu
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 24. úno, 2010 9:56

Jo,poznal jsem na vlastní kůži :) Cvičím,jak to jde a jak můžu. Hlavně si to užívám!!!!:!:

Pozdravy samozřejmě vyřídím(kluci si to tu čtou taky,takže myslím,jakoby se stalo :wink: :) ).
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Chrobi » stř 24. úno, 2010 10:49

Když už se tu chválí, tak musím říct, že setkání s pm, sparringy a následný povídání pro mě bylo příjemným zážitkem. Kluci maj srdce a zájem, takže to, podle mě, někam dotáhnou. Pár chyb tam je, ale adekvátních době cvičení, chyby má každej ;o) Aneb zase se mi potvrdil názor, že dobrý bojovníci (a lidi) jsou ve všech stylech, je to asi o nějakym vnitřnim drivu.
Chrobi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 24. úno, 2010 11:13

Chrobi píše:Když už se tu chválí, tak musím říct, že setkání s pm, sparringy a následný povídání pro mě bylo příjemným zážitkem. Kluci maj srdce a zájem, takže to, podle mě, někam dotáhnou. Pár chyb tam je, ale adekvátních době cvičení, chyby má každej ;o) Aneb zase se mi potvrdil názor, že dobrý bojovníci (a lidi) jsou ve všech stylech, je to asi o nějakym vnitřnim drivu.

:wink:

Vnitřní drajv je třeba. Bez toho to nejde !!!!! Kucí poudali,že jsi se tam byl pomazlit :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 24. úno, 2010 11:16

pm píše:
ja bych dal kredit Michalovi a klukum z Jihlavy, dobra parta, makaj

JJ...to je bez debat!!!! Michal je hrozně fajn a kluci(a holky :) ) ve škole taky. Maj chuť cvičit a to je to hlavní. Ta chuť často chybí a na cvičení je to znát. Tady ale všici dřou.......a to je bomba!!!!
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 24. úno, 2010 14:41

oj, diky vsem kluci za podporu a prizen :-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » čtv 25. úno, 2010 7:55

Hung Kyun - techniky s vychazkovou holi a s destnikem

http://www.youtube.com/watch?v=OFDJiQhjkrc

(destnik byl udajne oblibenou zbrani Wong Feihungova otce, Wong Keiyinga)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » čtv 25. úno, 2010 18:03

jojo to se na stará kolena může hodit:) v té nejznámnější serii součaný
once upon time in china je wong fei hong se slamákem ,slunečníma lenonlkama tradičním čínském obleku a právě s deštníkem:)
tedy čínan který dá na tradice ten oblek a nebrání se novotám :D ten zbytek.
ps: mně rady pavla velmi pomohli a pomáhají ohledně zdraví.mimochodem výborně lze skloubit s klasickou evropskou rehabilitací ,de facto ona se zas tak moc neliší v zasadních principech.jde spíš o přístup
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

lghk.org brno

Příspěvekod davidos » pát 26. úno, 2010 1:09

Zdravím,
zavítal jsem na tyto stránky po nějaké době, kdy jsem začal cvičit kung-fu, hung gar v brně. Než jsem vstoupil do "oddílu", tak jsem si zjistil, že v Brně působí oficiálně alespoň tři různé kluby se svými sifu/instruktory.
Trošku mi to nedá nezeptat se - jako řadového cvičence, zda-li to na Brno již nebude příliš, jednoho stylu, i když třeba odlišného přístupu :)
Přeji hezký den
davidos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: lghk.org brno

Příspěvekod luen » pát 26. úno, 2010 5:15

davidos píše:Zdravím,
zavítal jsem na tyto stránky po nějaké době, kdy jsem začal cvičit kung-fu, hung gar v brně. Než jsem vstoupil do "oddílu", tak jsem si zjistil, že v Brně působí oficiálně alespoň tři různé kluby se svými sifu/instruktory.
Trošku mi to nedá nezeptat se - jako řadového cvičence, zda-li to na Brno již nebude příliš, jednoho stylu, i když třeba odlišného přístupu :)
Přeji hezký den

V CR bude par tisic kunfu skol, ale na prstech jedne ruky bys spocital skoly s gung fu jak ma byt :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: lghk.org brno

Příspěvekod Jendis » pát 26. úno, 2010 6:54

Přeji hezký den

Ono možná bude nejlepší zeptat se kluků,kteří v Brně začínají pod PM,proč si vybrali jeho..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pát 26. úno, 2010 10:14

Přeji hezký den

"prilis"? "prilis" dobreho gungfu? nebo prilis nic moc nebo spatneho gungfu?

"kdyz dva delaji totez, neni to totez" - pevne verim, ze mi to delame "jinak": http://www.lghk.org/cz/curriculum/vyuka.htm

jinak info o chystane vyuce v Brne zde http://www.lghk.org/cz/kalendar/2010_brno.htm kazdpadne vse je zatim v plenkach, mam prisne podminky a naroky, muj cil neni mit v Brne x desitek zaku, ale tucet vaznych zajemcu o poradny trenink (podobne jako v nasi jihlavske pobocce, kterou si nemuzu dlouhodobe vynachvalit)

Jendis: jo, lepsi se zeptat jich (proc po letech studie v jine Hung Kyun skole chteji cvicit u nas); ja si osobne myslim, ze odpovedi je ono "jinak", viz prvni odkaz vyse.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pát 26. úno, 2010 10:35

raritni verze tit sin kyun, fukginsky Hung Kyun, v provedeni 93 leteho dedecka; druhemu strejdovi je 92

http://www.youtube.com/watch?v=DjdI0D2Dzrk
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 26. úno, 2010 10:56

...asi tak. I když to "jinak" asi nebude to správné slovo. Ale chápu.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pát 26. úno, 2010 11:11

Jendis píše:...asi tak. I když to "jinak" asi nebude to správné slovo. Ale chápu.

:-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » sob 27. úno, 2010 18:18

par aplikacek s jednokoncovkou

http://www.youtube.com/watch?v=ZvP25qfXS8Q
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...