s odstupem času,po pár letech......
když jsem byl za p.Mádlem,zajímal se velmi o mou nemoc. Má(údajně) nějakého známého doktora,sliboval mi,že se zmíní.......že je schopen mi nějak pomoci. Semotamo jsem mu napsal(třeba přání k svátku,nebo přání do nového roku)......dostal jsem i odpověď,že na mne myslí a dá mi vědět.
Už je to ale nějakej čas a ani "polib mi prdel"........schválně to píšu pejorativně. Protože i tohle by mi bylo milejší......
p.Mádl,ač mi byl při osobním setkání velmi sympatický,se u mne tímto přístupem zařadil do kategorie "slibotechna".......osobně si docela zakládám na tom,že když něco někomu slíbím(a potvrdím podáním ruky),tak se snažím splnit - pokud to nejde,pošlu alespoň omluvu(což,myslím si,běžně dělám-přijde mi to naprosto normální-ne vždy může vše vyjít ,a poté považuji za slušnost toho,komu jsem něco slíbil-zaručoval se,informovat o tom,že to nějak nejde.......). Takhle se chová Chlap(dle mého).
Josefe,Vy pro mne chlap nejste !!!!! Hubou ještě nikdo nic nedokázal.......
Když jsem se bavil s jinýma klukama a chlapama odtud,pro některé nebyl problém říct : hele wole,přijeď,juknem na to....znám toho a toho,domluvím Ti to a to.......nebo : zkusím Ti pomoct sám.....(tady musím říct : díky Pájo(PM)) ......
Tož tak...považoval jsem za nutné to sem napsat,protože jsem v tomto threadu působil tak trochu jako "obhájce" pana Mádla.
Jsem o zkušenost bohatší a beru to pozitivně pro sebe. V osobě p.Mádla jsem se,v jistých aspektech,velmi zklamal. Víc nemám,co dodat.